Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 04-13-05, 01:35 AM   #1
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
女新人~Janice- DAY & NIGHT

隻碟全部都系老黎d歌
有好多都變左英文版

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 01:39 AM   #2
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
幾時出左碟?
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 01:46 AM   #3
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
今日....

舊 04-13-05, 01:53 AM   #4
kingtin1

佢係邊間唱片公司咖??咁無聲無色既~連樣都未見過~~
舊 04-13-05, 01:59 AM   #5
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: kingtin1
佢係邊間唱片公司咖??咁無聲無色既~連樣都未見過~~
黎明屍妹、應該sony
佢好靚女
三個地方合成的混血兒

舊 04-13-05, 02:08 AM   #6
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: DC 97
黎明屍妹、應該sony
佢好靚女
三個地方合成的混血兒
有冇相睇下 ??
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 02:09 AM   #7
kingtin1

引用:
黎明屍妹、應該sony
佢好靚女
三個地方合成的混血兒
混血兒?邊度混邊度先?我識一個巴基斯坦混中國再混尼泊爾既女仔,不過,個樣就........
舊 04-13-05, 02:57 AM   #8
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
黎明屍妹、應該sony
佢好靚女
三個地方合成的混血兒
黎明都唔響sony啦

引用:
作者: kingtin1
混血兒?邊度混邊度先?我識一個巴基斯坦混中國再混尼泊爾既女仔,不過,個樣就........

中韓菲

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 04:10 AM   #9
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
佢中文名好似係叫衛蘭......今日睇報紙,佢張相好....唔知邊個圈內人仕仲話佢係有樣有唱功o既新人王....
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 08:52 AM   #10
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
之前都幾鍾意佢翻唱Leon 隻情深說話未曾講
呢期新人仲有謝安琪都幾鍾意

幾靚女架喎真係, 轉載翻幾幅相先
(貼唔倒添.. 自己去http://www.leonfansworld.com 睇吧)

此篇文章於 04-13-05 08:55 AM 被 Haken Kreuz 編輯。
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 09:24 AM   #11
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
樣就普普通通啦......
不過都聽過首歌好耐,又中又英

呢期鍾意王宛之多o的

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 10:21 AM   #12
Game Master

註冊日期: May 2002
呢輪都幾多唱得幾好既新人 (尤其女歌手)
不過睇大家既反應﹐好似個樣唔得就唔會想聽
或者淨係會選擇其中一兩個黎聽甘

663 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 11:04 AM   #13
kingtin1

舊 04-13-05, 05:32 PM   #14
邦。AxC
Game Master
AxC

佢真係唱得唔錯呀
之前o係收音機已經聽到!!

舊 04-13-05, 09:01 PM   #15
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
今日入手, $74

其實佢一路唔show個樣, 就係想sell歌唔sell樣

舊 04-13-05, 10:12 PM   #16
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
MARK 雷話佢似係章小慧同sammi ge 混合......

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 10:54 PM   #17
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
我覺得佢唱得好

Janice~ DAY & NIGHT

01. In Love Again (我這樣愛你)
02. 情深說話未曾講
03. 不可一世
04. 一夜傾情
05. Chocolate Ice (聽身體唱歌)
06. Sugar in the Marmalade
07. 夏日傾情
08. My eyes don't lie (大綱與細節)
09. 2004 (兩個人的煙火)
10. Love me Accapella (你很愛我)
11. Superman (雙雄)
12. Long Distance (情深說話未曾講)
13. 不可一世 (X'mas version)
上傳的圖像
檔案類型: jpg Day & Night.jpg (32.6 KB, 343 次查看)

此篇文章於 04-13-05 11:03 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-05, 01:16 PM   #18
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: JACKY
我覺得佢唱得好

Janice~ DAY & NIGHT

01. In Love Again (我這樣愛你)
02. 情深說話未曾講
03. 不可一世
04. 一夜傾情
05. Chocolate Ice (聽身體唱歌)
06. Sugar in the Marmalade
07. 夏日傾情
08. My eyes don't lie (大綱與細節)
09. 2004 (兩個人的煙火)
10. Love me Accapella (你很愛我)
11. Superman (雙雄)
12. Long Distance (情深說話未曾講)
13. 不可一世 (X'mas version)
唱英文好D, 佢唱中文唱得好吃力

舊 04-14-05, 10:19 PM   #19
咭咭王子(一V一)p

我覺得好好聽~ 希望佢可以o係香港樂壇生存到…=_=
因為我始終覺得…sell歌唔sell樣o係香港樂壇無market

舊 04-14-05, 10:40 PM   #20
真‧雙貓抓門
Banned
發夢家

註冊日期: Jun 2002
把聲唔係咁自然,e.g. 02. 情深說話未曾講 開頭
好似夾硬壓d 感情落去。

相比其評價之高,難免失望。希望繼續努力。
真‧雙貓抓門 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 01:14 AM   #21
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: 咭咭王子(一V一)p
因為我始終覺得…sell歌唔sell樣o係香港樂壇無market
佢都唔差
應該問題不大
最大問題唔好唱英文歌為主
英文歌係hk冇乜市場

舊 04-15-05, 09:05 PM   #22
咭咭王子(一V一)p

今日買o左…cd warehouse $85~~~
我覺得…聽佢唱歌好舒服= =
仲有o的動力去做功課

舊 04-16-05, 12:12 AM   #23
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
而家覺得新推出黎個班個個都標榜有實力,唱作
不過我都係當呢種手法係迎合大眾既包裝而已

唔知點解佢令我聯想到櫻朱音
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-05, 04:21 AM   #24
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

註冊日期: Jul 2002
我覺得佢唱leon d 歌好聽過leon唱
特別唱英文歌
聽日去入貨先

失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-05, 02:18 PM   #25
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
今日買o左…cd warehouse $85~~~
我覺得…聽佢唱歌好舒服= =
仲有o的動力去做功課
反而CD Warehouse有平...
前晚見信和賣$98,已覺得買唔落手,尋晚再睇已漲至$108,西洋菜南街那邊更賣$128(!!),crazy... (新人可以賣一百蚊以上!?)
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[HK][Now On Sale]Twins ~ Such a Better Day (新曲+精選)1st & 2nd ver -參考價格:$92-110 草薙さん Neo Music UNIVERSE 18 01-23-05 12:02 AM
蜘蛛俠2(日本版)主題曲 - Web of Night / T.M.Revolution Terrier Neo Music UNIVERSE 2 07-07-04 06:23 PM
盧巧音 ~ 最新廣東大碟4 Seasons in One Day (新曲 + 精選) - [已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 4 06-29-04 09:39 PM
[GBA]Summon Night ~Craft Sword Monogatari~圖片及影片 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 01-17-03 12:23 AM

現在的時間是 12:51 PM

手機版 | APP版