Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-10-12, 06:23 PM   #4001
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
貪官奸,清官更加要奸
頂無啦啦搶千,揾個開啦

舊 09-10-12, 06:26 PM   #4002
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
自己就算唔鍾意黃毓民都好,但都唔會勸其他人唔投佢,

因為我明白議會入面係需要呢一類聲音,大局為重

舊 09-10-12, 06:26 PM   #4003
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
你睇火鳳太多?
忠臣弄權才可把奸臣壓制?
由手機版發出
廢人 目前離線  
舊 09-10-12, 06:31 PM   #4004
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
丘文俊謝票,另沙田見到熱烈廢祝劉江華敗選街招

舊 09-10-12, 06:35 PM   #4005
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
講真,公民黨今次都唔知痴左邊條筋整張咁既出選名單...
到家陣選完我都唔係好記得果兩件男人咩樣, 佢背後果兩個女人就知

舊 09-10-12, 06:44 PM   #4006
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
郁民狂丙大班。。。
由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 09-10-12, 06:46 PM   #4007
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
緊係丙啦,馬後炮

Blog

pixiv
小特特 目前離線  
舊 09-10-12, 06:50 PM   #4008
amn_dl811
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDamndl811
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
到家陣選完我都唔係好記得果兩件男人咩樣, 佢背後果兩個女人就知
最大鑊是港島, 好像公民黨的票多過 DAB 的, 人地2 佢地得1

我去開新 TOPIC了...

舊 09-10-12, 06:50 PM   #4009
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
我覺得余若薇本身已經諗住隱退, 由始至終只想推第二個上.

陳淑莊就唔知啦, 感覺上佢係被迫多D........
佢前面果個陳家洛反而資深過佢. 變左係後輩推個前輩上位.......
ahleung 目前離線  
舊 09-10-12, 06:52 PM   #4010
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

唔丙就有鬼啦, 搞到黃洋達落左馬喎
雖然我覺得錯不在大班...

舊 09-10-12, 06:55 PM   #4011
amn_dl811
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDamndl811
新 topic:

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=225142

舊 09-10-12, 06:57 PM   #4012
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: ahleung 查看文章
我覺得余若薇本身已經諗住隱退, 由始至終只想推第二個上.

陳淑莊就唔知啦, 感覺上佢係被迫多D........
佢前面果個陳家洛反而資深過佢. 變左係後輩推個前輩上位.......
弊在佢推果兩件唔係咁掂呢

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 53 <<本週六鑽荷-真神出末注意>> POISON 街機心得交流討論區 1006 11-09-06 12:19 PM
本週各大歌曲流行榜 JACKY Neo Music UNIVERSE 14 04-05-04 01:55 PM
[pokemon 特報] 本週銷量榜 (電擊網頁) t-cup 手提遊戲機討論版 7 11-29-02 12:00 AM

現在的時間是 03:59 AM

手機版 | APP版