Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
收藏品討論版>S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.3
魔璃 12:39 PM 10-22-14

4月
flpchoho 02:13 AM 10-23-14
作者: 魔璃:

4月
終於要出了!!!!!!!
BANDAI能否快快補完Splash Star???
クラウド 10:01 AM 10-23-14
作者: flpchoho:
終於要出了!!!!!!!
BANDAI能否快快補完Splash Star???
我諗ss都要等到2046sosad
muse同beat又暈限
隻隻都暈限如何戰鬥
flpchoho 08:33 PM 10-23-14
作者: クラウド:
我諗ss都要等到2046sosad
muse同beat又暈限
隻隻都暈限如何戰鬥
即係suite precure 全員魂限確定

投票強烈要求補完ss
魔璃 10:28 PM 10-23-14
即係suite precure 全員魂限確定

投票強烈要求補完ss
我覺得黎緊show應該會有ss灰模 / Happiness
除非佢咁搞笑走返去出Y5

http://tamashii.jp/special/precure/popup10.html
另外上面網頁, dokidoki 0個格寧寧舍舍多3格問號 ...
flpchoho 10:43 PM 10-23-14
作者: 魔璃:
我覺得黎緊show應該會有ss灰模 / Happiness
除非佢咁搞笑走返去出Y5

http://tamashii.jp/special/precure/popup10.html
另外上面網頁, dokidoki 0個格寧寧舍舍多3格問號 ...
DokiDoki 已出,bandai通常都唔會斷尾,最多過左1排先再出返

最好就ss灰模la,happiness 耐少少先出都唔遲
魔璃 10:50 PM 10-23-14
DokiDoki 已出,bandai通常都唔會斷尾,最多過左1排先再出返

最好就ss灰模la,happiness 耐少少先出都唔遲
不過張list都欠好多隻

欠ALL STARS DX既Rainbows form

返回主題版面