Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>england vs土耳其..賽果
siuwing 04:58 AM 04-03-03
england win 2-0
華素爾下半場30min
beckham 90min[場場有波入..勁 ]
Busconcamp 05:05 AM 04-03-03
作者: :
Originally posted by siuwing :
england win 2-0
華素爾下半場30min
beckham 90min[場場有波入..勁 ]
今場可謂後備大晒,
華素爾快腳執雞,
戴亞力迫對手下搏
倒12碼......
再自碧咸操刀~~~
碧咸23 05:51 AM 04-03-03
險到爆!!
08:57 AM 04-03-03
Originally posted by 碧咸23 :
險到爆!!
吾系
打得吾錯
鴨仔 09:31 AM 04-03-03
原來最終真係出?鰹唹坏揖蕞斔{!!
馬馬 12:23 PM 04-03-03
打得好好呀今場
個個人都交足功課
攻門又多~
占士又有水準~
Keep 住咁打下一場都會好好
Rosicky 12:30 PM 04-03-03
土耳其好似冇以前咁勁
Gundam MK-2 01:44 PM 04-03-03
Originally posted by 馬馬 :
占士又有水準~
好彩就真......
雖然嗰球的確救得絕妙......
但佢D出迎嘅判斷真係依舊......超一流 ...... :@_@":
FOKKIT 01:57 PM 04-03-03
Originally posted by Gundam MK-2 :

好彩就真......
雖然嗰球的確救得絕妙......
但佢D出迎嘅判斷真係依舊......超一流 ...... :@_@":
好多球都接唔實

英格蘭今場射左21次...先兩球
Magic Q 03:22 PM 04-03-03
尋晚英格蘭的確嬴得精采
如果唔係列巴咁神佢地嬴得仲多

土耳其俾我感覺有D不左狀態
爾迪雷同奧簡好似冇乜掂個波,而安利更加係完全冇表現
排陣上亦有問題,根本冇人連繫進攻同防守
加上左路完全冇進攻,令碧咸同加利仔冇後顧之憂可以不停進攻
到輸波之後換哈辛沙斯出黎打左邊亦令人揍不著頭腦
俾我感覺根尼斯輸波之後只係識得換多D前鋒入黎而冇真正戰術改變
中前場只係得後備既蘇古叫做活躍D
阿爾漢同尼赫特...:@_@":
Busconcamp 09:48 PM 04-03-03
Originally posted by Magic Q :
尋晚英格蘭的確嬴得精采
如果唔係列巴咁神佢地嬴得仲多

土耳其俾我感覺有D不左狀態
爾迪雷同奧簡好似冇乜掂個波,而安利更加係完全冇表現
排陣上亦有問題,根本冇人連繫進攻同防守
加上左路完全冇進攻,令碧咸同加利仔冇後顧之憂可以不停進攻
到輸波之後換哈辛沙斯出黎打左邊亦令人揍不著頭腦
俾我感覺根尼斯輸波之後只係識得換多D前鋒入黎而冇真正戰術改變
中前場只係得後備既蘇古叫做活躍D
阿爾漢同尼赫特...:@_@":
剩係見佢地在禁區前玩撞牆,
幸好英格蘭布防夠密,所以難
以殺入禁區起腳......
而里奧費甸南在自己禁區前上
腳太多,真係險象橫生;我作為
英格蘭球迷,希望佢學下蘇金寶
咁踢D穩陣既足球......
chunyu 03:18 AM 04-04-03
土耳其中場唔夠"硬淨"
攻勢唔夠直接 , 下半場個踢法冇乜轉變, 俾人捉到路, 針對住o黎打
09:42 AM 04-04-03
Originally posted by Busconcamp :

剩係見佢地在禁區前玩撞牆,
幸好英格蘭布防夠密,所以難
以殺入禁區起腳......
而里奧費甸南在自己禁區前上
腳太多,真係險象橫生;我作為
英格蘭球迷,希望佢學下蘇金寶
咁踢D穩陣既足球......
呢d叫秀麗的踢法

返回主題版面