Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-18, 07:05 AM   #3801
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
賣花應該算回mp特化,奶黎講隻隻差唔多,buff就唔夠其他勁

狗d招唔算差但冇天生極意應該會低人好多攻

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 11:29 AM   #3802
ShinDou

原來賣花lb係復活完再上自動復活喎,仲要乜都回晒,好似真係好堅,可能要抽隻番黎旁身,6星都夠,射下先

舊 08-01-18, 11:40 AM   #3803
ShinDou

射晒廿幾張飛1虹得隻狗,有7千5石唔射了留黎遲d2萬5保底

舊 08-01-18, 05:46 PM   #3804
ShinDou

換埋d飛第2張4星中賣花,睇清楚6星夠唔夠用先

舊 08-01-18, 06:19 PM   #3805
ShinDou

諗諗下冇軍師之類勁BUFF人,都係射埋D飛睇下中唔中多隻先,石就唔射了

9張飛唔中,睇下遲D RAID會唔會又中番D飛再射下

之前仲俾AXTER亂咁食晒D LB POT,其實最需要既係賣花 @@ 升爆變100%復活同自動復活100%

此篇文章於 08-01-18 06:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-01-18, 07:22 PM   #3806
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我都冇勁buff人。。。已家都係靠香香,tidus之類客串下咋。。。
有2萬多d石好想抽,但係又想等勁debuff人。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 07:29 PM   #3807
ShinDou

唔急既話等下好過,勁DEBUFF人都係AURON技師果D,3周年應該又出神人啦,無啦啦俾人RESET送幾萬石
舊 08-01-18, 07:37 PM   #3808
佐藤成樹

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
岩岩用左11張普通飛,出左3隻虹,常暗,荀香,13.痴左線....
LUNCH果陣就10張黃飛出艾利絲,30張普通飛出多隻艾利絲同13,而家2隻都上到7星了....
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 07:40 PM   #3809
ShinDou

感覺上係易中左,同埋堅PICKUP,我兩隻都PICK XD 4星3星都狂出肥佬同貓
舊 08-01-18, 08:39 PM   #3810
佐藤成樹

引用:
作者: ShinDou 查看文章
感覺上係易中左,同埋堅PICKUP,我兩隻都PICK XD 4星3星都狂出肥佬同貓
係喎,今日係咁出肥佬肥貓,肥佬食自己都就黎爆TRUST....

另外想問下,而家故事MODE個RESET有無期限?想打晒先RESET...
THX~

此篇文章於 08-01-18 08:44 PM 被 佐藤成樹 編輯。
舊 08-01-18, 08:58 PM   #3811
ShinDou

有期限,好似去到9月尾架咋,佢應該會再提人既,真係要打定,我都清左大部份,爭少少探索未執,應該等8月尾再開完主線就開始執晒所有了
舊 08-01-18, 10:30 PM   #3812
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
你地就好, 5,6x 張卷乜都冇
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 11:42 PM   #3813
GP03D

完全唔覺易中左,係你地歐姐

冇料10連咪又係0虹

舊 08-02-18, 12:58 AM   #3814
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
已經抽到見唔到虹

舊 08-02-18, 07:41 AM   #3815
ShinDou

冇料十連雙虹,第3隻rem,第1隻洋蔥

舊 08-07-18, 12:26 PM   #3816
GP03D

你地冇料11連有中虹嗎?我咁多日剩係中過1隻vincent,係咪降低左機率。。。

舊 08-07-18, 12:27 PM   #3817
ShinDou

我果日冇料雙虹囉,佢送成個月冇料十連中到都好啦,3廿虹正常33抽先1隻

舊 08-07-18, 01:23 PM   #3818
佐藤成樹

無料11抽未中過虹,反而尋日星期一無料中左隻洸洋軍師...
舊 08-07-18, 06:42 PM   #3819
GP03D

原來大家都係日常的非。。。。

刀同槍都唔知升咩好,勁個1,2把已經升完,ST又冇,冇理由升d攻得100架。。。

舊 08-07-18, 06:51 PM   #3820
ShinDou

刀梗係升真GILGAMESH派果把正宗啦,有成173攻又帶MAN EATER,槍就好似冇乜槍勁人可以唔駛升,升到冇野升咪升番其他武器
舊 08-07-18, 10:02 PM   #3821
GP03D

我都冇打過真既降臨
易唔易?易就打返嚟升下

舊 08-07-18, 10:09 PM   #3822
ShinDou

我冇勁BUFF都打到,不過要玩秒,好似第4TURN秒左佢,我早幾版講過點打,你追下POST XD

我果陣好似係用2千攻飛搭4眼FD秒,同埋要請佢食道具BREAK佢
舊 08-08-18, 07:52 AM   #3823
ShinDou

冇料十連又係垃圾,第1隻ff9女騎

舊 08-08-18, 04:02 PM   #3824
GP03D

都叫虹呀。。。
我咪又係日常的藍光。。。

舊 08-08-18, 06:29 PM   #3825
ShinDou

5星SP中第1隻騎豹又係垃圾

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 02:01 AM

手機版 | APP版