Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-08, 01:08 AM   #1051
Maki..
Junior Member
無腦老母

註冊日期: Nov 2008
dmgf+太鼓人
深水埗九龍灣太子出沒
多多指教m(_ _)m
Maki.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 01:10 AM   #1052
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Maki.. 查看文章
dmgf+太鼓人
深水埗九龍灣太子出沒
多多指教m(_ _)m
聯合出沒!?

舊 11-11-08, 11:32 PM   #1053
Maki..
無腦老母

引用:
作者: NDS 查看文章
聯合出沒!?
間唔中會
不過好多神人

http://100sec.net/sp/v5/show.php?c=492
v5睇住先啦 v6未上千唔整sp list
Maki.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 02:16 AM   #1054
Gigi仔

大家好....
新來的...一起討論
Gigi仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-08, 01:01 AM   #1055
rheeroyuy
牙B

大家好,我是初到貴境的新人,請多多指教
rheeroyuy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 07:52 PM   #1056
真紅..*
Senior Gamer
最強的愛麗絲`

註冊日期: Aug 2008
我玩緊既game:
頭d3 (近排玩番 用新FD 名係AR LO)
kof2002 (新手一名-.-用kula,8神同雅典娜)
gvg (出果時玩到而家,多數用f91/西/華沙哥/神盾,如果對面有7強我就會開神/master/卡姐)
DDR2supernova (玩黎減肥- -)

之前玩既game..而家間中先玩下(可能會重出江湖?):
GSD
AH (用莉莉卡..ah,ahf,ah2都係)
DM&GF (玩到lv7x果d歌之後玩黎玩去都上唔到所以冇玩)
灣岸3 (用devil z,名係ZeRo_)

將會玩(?)既game:
djmax (等vz入左我一定玩)
頭d4 (諗緊玩唔玩好)

我多數係9龍灣vz,鑽石山荷理活玩

ガンダムVS.ガンダム NEXT:
真紅..* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 07:58 PM   #1057
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: 真紅..* 查看文章
我玩緊既game:
頭d3 (近排玩番 用新FD 名係AR LO)
kof2002 (新手一名-.-用kula,8神同雅典娜)
gvg (出果時玩到而家,多數用f91/西/華沙哥/神盾,如果對面有7強我就會開神/master/卡姐)
DDR2supernova (玩黎減肥- -)

之前玩既game..而家間中先玩下(可能會重出江湖?):
GSD
AH (用莉莉卡..ah,ahf,ah2都係)
DM&GF (玩到lv7x果d歌之後玩黎玩去都上唔到所以冇玩)
灣岸3 (用devil z,名係ZeRo_)

將會玩(?)既game:
djmax (等vz入左我一定玩)
頭d4 (諗緊玩唔玩好)

我多數係9龍灣vz,鑽石山荷理活玩
你O係鑽荷玩DDR~a

舊 12-20-08, 12:30 PM   #1058
真紅..*
最強的愛麗絲`

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 雷帝 查看文章
你O係鑽荷玩DDR~a
有咩問題?
我最近先開始係果度玩ddr- -

ガンダムVS.ガンダム NEXT:
真紅..* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-08, 05:53 PM   #1059
suenwind

註冊日期: Dec 2007
好似都無係呢個post到留過言...

聯合出沒的路人甲一名...
主力IIDX&Pop'n Music

見到聯合GF$3心郁郁想玩下添=w=

夢から覚めたくなかった.
suenwind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-08, 05:54 PM   #1060
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: suenwind 查看文章
好似都無係呢個post到留過言...

聯合出沒的路人甲一名...
主力IIDX&Pop'n Music

見到聯合GF$3心郁郁想玩下添=w=
見到我同ky,叫我地拉你玩啦~

舊 12-30-08, 05:58 PM   #1061
suenwind

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 雷帝 查看文章
見到我同ky,叫我地拉你玩啦~
KY is?

GF乜都唔識...
連HS個D都唔識較-w-

夢から覚めたくなかった.
suenwind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-09, 10:36 AM   #1062
艾斯古比

註冊日期: Feb 2009
大家好
偶初來報到!主力玩pop'n music
多多指教咧~~~
艾斯古比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 12:15 AM   #1063
黑羽侖人

註冊日期: Apr 2009
新人一個,請各位多多指教哈
黑羽侖人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-09, 01:45 PM   #1064
sze思

註冊日期: May 2009
PSN  IDsamsze
hello
sze思 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-09, 11:41 PM   #1065
ilko
請叫我 小純._.

屯門音樂GAME人

暫停遊玩list:太鼓(等..矢島XD),Jubeat(等J2),IIDX(等有錢custom下先)

熱衷list: DJmax

多係屯門天天見到我 (屯門得個到有djmax...
ilko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-09, 03:03 AM   #1066
TigerC

多數出沒於龍威及荃灣區大機鋪

Game list:
DM [TIGER-V-]
SEEDD
GVG
GVG NEXT

此篇文章於 06-16-09 03:06 AM 被 TigerC 編輯。 原因: _
TigerC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-09, 02:25 AM   #1067
枯枝 SAS

註冊日期: Aug 2009
新人報到,請多多指教>_<

我的JuBeat分表:http://massda.dyndns.org/jubeat_ripples/14400017901710/
PSP又打爆左Assassin's Creed Bloodlines了....
枯枝 SAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-09, 08:36 PM   #1068
ictict171

大家好
偶初來報到!多數出沒在中環,灣仔,銅鑼灣
多多指教咧~~~
ictict171 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-09, 01:39 AM   #1069
manifield

新手報到
manifield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-09, 04:43 PM   #1070
Fun_G

註冊日期: Sep 2009
wink

新手報到
太子出未
Fun_G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-09, 05:13 PM   #1071
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
好多太子人.................

舊 09-16-09, 05:34 PM   #1072
seed
Ultimate Gamer
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
我應該冇回過呢個post
在下叫seed,出沒於荃灣同埋尖咀其他地方會低機率出現
k記所有既音game都叫識識地o甘樣啦
鐘意玩gf同埋iidx

REFLEC BEAT部門:click here
iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
Diablo3: Captiseed#1472
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-09, 01:02 AM   #1073
ZHUGOZ
3D格鬥"暈"

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDHK-ZHUGOZ
hi~我差唔多日日都浦機鋪的~年份由街霸1到而家~
當時最沉迷是sf2~vf2~fighter viper~sf zero2~tk2(很耐世紀了)
哈哈~多多指教!

此篇文章於 10-20-09 02:14 PM 被 ZHUGOZ 編輯。
ZHUGOZ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 07:29 PM   #1074
wongmspk
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
新人報到~~~
我應該會係下星期開始落機舖玩(考緊試orz
應該都係黃大仙海龍/鑽石山荷里活
不過應該有90%會係海龍(因為有JR XDD)
請大家多多指教~
wongmspk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-10, 09:56 PM   #1075
JuneXD
音game萬年新手

註冊日期: Nov 2009
PSN  IDjunejune00
入左黎一段時間都無黎自我介紹tim~~XDD

紅磡&尖金出沒居多,偶爾都會去聯合,VZ
音game為主, 機齡兩年
以鋪數計的話主力應該係Pop'n
第二係Jubeat
太鼓偶爾會玩
最近開始涉及DM & IIDX ←超超新手一名

請大家多多指教~~

JuneXD 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 01:33 AM

手機版 | APP版