Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 10:50 AM 10-26-18
係呀所以真係升唔到咁多隻,升5隻算,上埋50齊5隻主力料先可以咩都升黎玩下

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GUSTAV 10:55 AM 10-26-18
有時打龍呢d好難升得5隻....

我打45FEEL到50未必夠打sosad
ShinDou 11:14 AM 10-26-18
粉毛可以淨係飲水升lv,主要用佢個冇限距補同4格吐糟上debuff

鳳熾魂 11:19 AM 10-26-18
作者: GUSTAV:
45LV D轉職料好食時間
最慘係42定43先俾你去打
GUSTAV 11:33 AM 10-26-18
作者: ShinDou:
粉毛可以淨係飲水升lv,主要用佢個冇限距補同4格吐糟上debuff

45 開始缺水
ShinDou 11:37 AM 10-26-18
你同時幾多人飲緊水?

GUSTAV 11:45 AM 10-26-18
你同時幾多人飲緊水?

7個好似...
ShinDou 11:52 AM 10-26-18
我應該主力升5個先,粉毛就要打龍先飲水

GUSTAV 12:17 PM 10-26-18
褲都除埋你同我講今日冇雙子J
ShinDou 12:38 PM 10-26-18
出pool前應該會公告大型update

GUSTAV 12:40 PM 10-26-18
呢兩日繼續做屠龍勇士收鎚仔
ShinDou 12:58 PM 10-26-18
未夠料升埋積西嘉上去3轉,冇用魔抗打精英3-6,感覺上易過以前好多,應該係奶騎太屈,光頭反槍兵扣到成4千幾,里昂又係可以夾硬秒人,雪莉雖然冇超絕但比想像中好用,係咁收頭安全好多,可能仲好過特登升積西嘉上魔抗喎

終於中到智障,但都係冇紅帽,d sr中晒咁濟了

ShinDou 01:14 PM 10-26-18
精英3-7都係雙傳送1turn完場,仲要難度高我2lv,好爽 XD

ShinDou 01:22 PM 10-26-18
原來光頭要最硬既話都係要食兩粒藍石行左線,不過50lv有兩粒藍石剩先算了,下1粒藍石都係俾里昂轉埋左拎吸血蝙蝠先啦

GUSTAV 01:29 PM 10-26-18
D 石咁 用法抽到SSR 咪哭了SOSAD?
ShinDou 01:32 PM 10-26-18
冇計 XD 坦太緊要,坦死左基本上唔捱到好耐,打手又係要食藍石先勁,遲抽既當睇唔到算,除非勁過已有既太多

ShinDou 03:18 PM 10-26-18
奶騎第4版碎片咁難既,1開波係沙漠俾幾隻圍住冇得走,出得3個,里昂沙漠又行得2格,那冇又1開波過黎射光頭搞到佢冇左護衛,上左進擊都俾佢射到光頭冇晒d卒,唔通要高佢5lv先過到

GUSTAV 03:20 PM 10-26-18
奶騎第4版碎片咁難既,1開波係沙漠俾幾隻圍住冇得走,出得3個,里昂沙漠又行得2格,那冇又1開波過黎射光頭搞到佢冇左護衛,上左進擊都俾佢射到光頭冇晒d卒,唔通要高佢5lv先過到

進擊唔係淨進攻先有效架咩SOSAD?
ShinDou 03:35 PM 10-26-18
唔知,佢後面果句寫且受傷半減,唔知係指主動攻擊先有定係平時都有

其實佢可以寫得清楚d,隻game好多野都做得好,係介面同說明果d都係bb班 XD

GUSTAV 03:38 PM 10-26-18
唔知,佢後面果句寫且受傷半減,唔知係指主動攻擊先有定係平時都有

其實佢可以寫得清楚d,隻game好多野都做得好,係介面同說明果d都係bb班 XD

主動攻擊先有架....
ShinDou 03:41 PM 10-26-18
之前1路都以為放落坦度都有得減半傷,真係諗住可以冇腦推,咁都係要遂隻引了,不過奶騎治癒同頑石兩個50%戰後補應該都頂到1陣,光頭又2條命 XD

ShinDou 03:48 PM 10-26-18
而家進擊放落雪莉用都唔差,用落好似單人版超絕咁 XD

GUSTAV 04:20 PM 10-26-18
本身進擊就係比你放落騎/飛呢D 架啦
ShinDou 04:27 PM 10-26-18
4-6第1次覺得個老豆咁硬,磨左幾turn都唔死,可能因為我死左隻女王冇法師打佢,里昂係騎打佢又唔痛,都係升勁d先再推了,刷番升職料之後刷下暗王子先

ShinDou 04:27 PM 10-26-18
搞到慢左1turn3星唔到冇得掃

第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87  ... 最後

返回主題版面