Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 02:54 PM 10-16-18
3-6精英用黃毛1隻隻引囉,殺到兩隻劍基本上贏得,如果上左魔防喎驚破護衛仲易打,不過我都係就咁打

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GUSTAV 03:11 PM 10-16-18
2轉要好多料 睇黎之後幾日都要係咁掃蕩....
ShinDou 03:22 PM 10-16-18
基本上係要打夠升職料先會練兵打龍果d

GUSTAV 03:24 PM 10-16-18
作者: ShinDou:
基本上係要打夠升職料先會練兵打龍果d

龍 兄貴 我都係想用左每日BONUS 姐....
ShinDou 03:27 PM 10-16-18
係呀平時我都拎完每日bonus算,不過我而家開始要搵野刷完先再打到時空,今日應該會狂刷槍兵

okabe 03:39 PM 10-16-18
問題係打升職料都會卡關,唔練兵唔打裝
未必打得過,所以升到咁上下都會覺得幾麻煩
每日bonus 場數少,要花好長時間慢慢打
ShinDou 03:41 PM 10-16-18
暫時我去到40lv開始要慢慢等每日限3次精英,因為其他版難40以上未打到,之前果d基本上冇咩點卡都係順住打

okabe 04:12 PM 10-16-18
3-6精英用黃毛1隻隻引囉,殺到兩隻劍基本上贏得,如果上左魔防喎驚破護衛仲易打,不過我都係就咁打

https://www.bilibili.com/video/av28827729/

其實有唔用黃毛打法
隻芙蕾雅係幾好用,早期PVP成日都見有人出佢
ShinDou 04:16 PM 10-16-18
佢最大問題係35後食唔到超絕,起源同王女都冇咩人用,自己開超絕又慢1turn先開到槍陣

GUSTAV 04:27 PM 10-16-18
芙蓄雅作為3代最難攻略既人 都唔明點解淨係SR
ShinDou 04:32 PM 10-16-18
其實淨係計技算勁,同克麗絲差唔多係偽ssr,但防成長率低,後期開始明顯唔夠防,你吉唔到人幾多下,當雷丁冇奶騎都淨係頂到3下

同埋陣營問題搞到更加難用,光輝始終太易用又勁

GUSTAV 05:30 PM 10-16-18
等緊玩公主同盟.....
ShinDou 05:40 PM 10-16-18
公主好難用架喎就算你齊腳都,係易過玩暗黑少少架咋平時打

公主我覺得最少要有遲d4代家姐先會好d,得隻露娜都唔掂

GUSTAV 05:51 PM 10-16-18
公主好難用架喎就算你齊腳都,係易過玩暗黑少少架咋平時打

公主我覺得最少要有遲d4代家姐先會好d,得隻露娜都唔掂

就係等家姐出
GUSTAV 05:52 PM 10-16-18
作者: okabe:
https://www.bilibili.com/video/av28827729/

其實有唔用黃毛打法
隻芙蕾雅係幾好用,早期PVP成日都見有人出佢
3-6 之前輸左幾次 最後發現雷丁打唔知邊關轉左步兵唔係用緊槍SOSAD
ShinDou 06:40 PM 10-16-18
我覺得唔好晒咁多體試夾硬打,試1次打唔到就升左1次職先再打就會打到,係LV問題多,唔駛咁急清,反正你又唔係要刷呢版既料先升到職
GUSTAV 07:09 PM 10-16-18
個ingame chat 唔識用 神童大大幾時方便
ShinDou 07:10 PM 10-16-18
而家都OK
GUSTAV 07:26 PM 10-16-18
成功抱大腿過
(=v=)b 10:04 AM 10-17-18
無超絕咪唔洗打~???
ShinDou 10:08 AM 10-17-18
35後既難度係建基於你用超絕黎打,冇超絕即係俾人屈左20%全能力囉,你要D裝同練兵追得番先得

其實唔會冇既,主角有,黃毛有,蘭斯有,開頭已經送左3個超絕俾你,問題係你會唔會用姐 XD

終於3星到精英4-3,可以掃了,之前成日都慢1TURN3星唔到 @@ 每日掃3場,好彩既話聽日雪莉又可以升了 @@

精英4-4易咁多既 @@

精英4-5都係好易,粉毛上SR了,智仲高過克麗絲 @@
十一月 12:22 PM 10-17-18
芙蕾雅同黃毛,唔講反傷技能,單以硬度來說,邊個比較硬?
ShinDou 12:29 PM 10-17-18
芙雷雅防成長S,黃毛A,芙雷雅戰前會吉1下先所以人地打落去會扣少左,守護又減5%傷,但黃毛有得俾人打加番7%攻防可以疊2次,要有人用兩隻同LV先比較到,我估差唔多

其實佢兩個比較係冇咩意思,因為你組隊都係睇陣營組,你玩邊個陣咪用邊隻,除非你混晒兩邊陣先要諗姐﹖

精英4-6就難好多,試左幾次先識打3星到 @@

精英4-7又易番 @@

精英帝國前篇都3星晒了 XD

終於3星番5-3
鳳熾魂 01:46 PM 10-17-18
終於爬到34學到超絕艾爾文真係超絕機配斬陽同看破算
仲有兩粒石 諗緊好唔好俾佢用 始終淨超絕打少隻DPS咁真係發覺練6-7人算升裝都窮死
ShinDou 02:04 PM 10-17-18
我而家主力淨係升5個算,係另外升多隻暗法鬥雞嚇下人等少D人打我算 XD

D藍石我都未用,艾爾文我覺得都係專心開超絕都夠,槍兵果邊D技我覺得冇咩用,除非冇限位姐 XD 不過如果想拎槍兵卒可以過去拎既
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後

返回主題版面