Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
Nelly 09:40 PM 02-03-12
作者: green:
ted dibiase連30人ROYAL RUMBLE大賽都無份打, 寧願俾MICHAEL COLE出場都唔俾佢
3個旁述都有份..
3個都係幾分鐘就掰掰

yoshi tatsu都冇參加..
凍檸茶 10:34 AM 02-04-12
作者: Nelly:
3個旁述都有份..
3個都係幾分鐘就掰掰

yoshi tatsu都冇參加..
ROAD DOGG 都OK嫁
green 08:43 PM 02-18-12
今集SD........SANTINO
最後評述員提到林書豪, WWE抄橋抄到咁快呀
不過某程度上亦反映SD無咩主賽選手
Nelly 01:09 PM 02-22-12
wrestlemania 28

ut vs hhh - hell in cell

又要ut 嬴? a
月牙火介 03:10 PM 02-23-12
wrestlemania 28

ut vs hhh - hell in cell

又要ut 嬴? a
堅唔想再睇ut vs hhh...
Nelly 04:06 PM 02-23-12
作者: 月牙火介:
堅唔想再睇ut vs hhh...

大前年同前年係hbk
上年同今年係hhh

因為是DX, 所以有兩次機會?

ut vs kane 我會有興趣啲 因為係masked kane
凍檸茶 11:19 PM 02-23-12
2次hbk vs ut 都好好睇
hhh 佢打得好睇o個几場都係因為對手, 唔係因為佢
呢個情況下, 對ut係唔會覺得好睇

對kane堅有興趣, 不過wwe 會唔會比個諗住退休既人贏ut?

edge 你對ut 會好睇(退咗休)
rko都會好睇(係咪傷咗)

不如叫sting過黎同ut打啦:(
Nelly 02:03 PM 02-24-12
果兩場對HBK係近年的經典賽事bbb
對多次hhh又何必呢. 已經是第三次了a
劇情組請給力點啦
凍檸茶 04:57 PM 02-28-12
CM PUNK VS BRAIN 几好睇
Nelly 02:12 PM 03-03-12
作者: 凍檸茶:
CM PUNK VS BRAIN 几好睇
不過好似打得好密.
green 07:48 PM 03-04-12
果兩場對HBK係近年的經典賽事bbb
對多次hhh又何必呢. 已經是第三次了a
劇情組請給力點啦
我都唔想睇多次
而且今次係UT挑戰HHH, 由勝方挑戰敗方, 我覺得理由好牽強, 最離奇係HHH拒絕的理由係唔想摧毀UT, 這句話由上次拍地投降的人講出來, 無咩說服力卦

其實俾UT同MASKED KANE打, 我仲有興趣
凍檸茶 11:30 PM 03-04-12
不過好似打得好密.
=W=
近几個月都只係睇過RR 既PPV
baby仔 02:37 AM 03-08-12
呢排無睇WWE..
619係咪己經傷到要退役= ="
Nelly 12:49 AM 03-09-12
休養中, 之前話趕係WM前回歸
月牙火介 07:59 PM 03-10-12
而家cena同rock既劇情真係悶到爆,
成日齋talk,cena仲要嬉皮笑臉...想點呀世紀之戰...
Nelly 01:55 AM 03-11-12
而家cena同rock既劇情真係悶到爆,
成日齋talk,cena仲要嬉皮笑臉...想點呀世紀之戰...
其實rock哥唔應該露咁多面...
上年SS一戰 以証明ROCK仲好FIT.
可以直去WM再出來

家陣就好似畫蛇添足

drew哥發圍吧
Nelly 11:56 PM 03-12-12
Finally, Kings of Wrestling.

Tag Team的希望?
凍檸茶 12:12 PM 03-13-12
其實rock哥唔應該露咁多面...
上年SS一戰 以証明ROCK仲好FIT.
可以直去WM再出來

家陣就好似畫蛇添足

drew哥發圍吧
同意
物以罕為貴,
而家好明顯OVER咗
月牙火介 02:59 AM 03-14-12
今期raw好正,尤其rock演唱會真係妙絕
Nelly 06:31 PM 03-15-12
今期raw好正,尤其rock演唱會真係妙絕
thuganomics

冇人記得thuganomics係john cena 最受人尊敬的時代

Wrestlemania 28

Triple H vs Undertaker - Hell in a Cell match with special ref. HBK

WHAT THE (咳咳) .. !
dasw123 10:07 PM 03-17-12
DX VS Undertaker 都得拉,冇d新意~
Nelly 04:53 PM 04-02-12
Wrestlemania

嘩左幾下聲
月牙火介 03:36 AM 04-03-12
Wrestlemania除左rko vs kane之外,
基本上戰果都估中晒.
雖然本來唔多like hhh再戰ut,
但毫無疑問呢一場係成晚最好睇~
Nelly 09:16 AM 04-03-12
美國龍的悲劇.
Nelly 01:00 PM 04-03-12
BROCK LESNAR !!!!!!!

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面