Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-13, 10:29 PM   #676
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
之前MAP炮係直線....

儲滿氣就變全方位MAP炮....

同機戰BOSS有乜分別....?
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 10:46 PM   #677
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
果邊有全方位MAP炮~依邊又個個都有防護衣...
黎緊幾期又講下卡卡西..
再下幾期再請下柱間同班..
之後又回憶下
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 10:51 PM   #678
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
我估鳴門果邊會打唔贏,然後帶土同愛人o係另一邊廂完後一齊出返黎出石破天gay拳黎個大逆轉兼順手食埋便當

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 03:11 AM   #679
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
唔明帶土喺時空間食正個螺旋丸仲可以打到而家
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 12:18 PM   #680
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
班個樣興奮到丫
咁又係o既陰陽分隔咁耐係好難頂的

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 12:52 PM   #681
費比加拿斯
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2010
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
遲d轉做爆笑漫畫都仲得
真係勁到無朋友.
想學龍珠將d歹角變哂做朋友.
費比加拿斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 01:13 PM   #682
Eking

註冊日期: Feb 2006
帶土其實係比達 ? ....囧

舊 04-24-13, 01:29 PM   #683
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: clie 查看文章
唔明帶土喺時空間食正個螺旋丸仲可以打到而家
螺旋丸只是普技
扣得好少架咋 (ps3 火影 表示)

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 12:07 AM   #684
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-08-13, 08:38 PM   #685
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
件事原來係咁......

睇佢兩個對於過去既想法 都幾好睇

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 01:50 AM   #686
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
班村民係味應該逃離戰場先真正幫到嗚人.....
最終未有係好似前幾話咁又要嗚人開罩保護你地...無限LOOP嗎

舊 05-09-13, 03:58 AM   #687
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
唔明白點解帶土比卡卡西更清楚琳嘅死因嘅???

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 04:37 PM   #688
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: mrk 查看文章
唔明白點解帶土比卡卡西更清楚琳嘅死因嘅???
唔係班白絕一直喺出面收風咩?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 05:36 PM   #689
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
硬係覺得帶土好似其實白化返 ... 依家只係想俾埋隻眼鹿驚 ...
咁即係佢又死得架啦喎 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 11:42 PM   #690
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
為帶土白化鋪路

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-13, 08:06 AM   #691
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: clie 查看文章
唔係班白絕一直喺出面收風咩?
應該係啦!!!

死人岸本一開始講到帶土誤會左卡卡西咁,
今期開估先講其實我(帶土)冇嬲你(卡卡西)o架,(我係知道實情o架!!!)
我只嬲呢個殘酷o既忍者世界多,所以我要自己整個完美o既世界黎救你地o羅!!!

p.s.:同埋發覺岸本好鍾意畫埋o的被插死o既情節!!!(之前有白啦!!!中段有長門黑化個次!!!最後連卡卡西都有份,睇到厭啦!!!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 05-10-13 08:13 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-13, 03:59 PM   #692
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: mrk 查看文章
應該係啦!!!

死人岸本一開始講到帶土誤會左卡卡西咁,
今期開估先講其實我(帶土)冇嬲你(卡卡西)o架,(我係知道實情o架!!!)
我只嬲呢個殘酷o既忍者世界多,所以我要自己整個完美o既世界黎救你地o羅!!!

p.s.:同埋發覺岸本好鍾意畫埋o的被插死o既情節!!!(之前有白啦!!!中段有長門黑化個次!!!最後連卡卡西都有份,睇到厭啦!!!)
其實佢一早強調過自己唔係因為呢件事而發動呢個計劃/復仇
而係世界既根本上有問題,所以而家呢個結果都係好正路
不過我諗一般睇開少年漫畫既應該好難理解佢咁講

當然,我都覺得最終都係用d老老土土既既原因黎感動佢白化返架啦
而家鳴門咪又係一味熱血/友情/夢想,但個道理上根本就講唔贏斑同帶土

舊 05-11-13, 09:00 AM   #693
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
硬係覺得帶土好似其實白化返 ... 依家只係想俾埋隻眼鹿驚 ...
咁即係佢又死得架啦喎 ...
比埋佢....但佢用幾下又倦...到時用咩眼睇野

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 05:57 PM   #694
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
如果鳴門沒有出現:
1/ 村民 VS 班、帶土
2/ 村民被屠殺

鳴門參戰:
1/ 村民 VS 班、帶土
2/ 嗚門突入,用九尾力量製造護罩俾村民
3/ 村民和鳴門不斷硬食攻擊
4/ 鳴門力盡,護罩消失
5/ 村民 VS 班、帶土
6/ 村民被屠殺

結果完全無分別~

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 06:09 PM   #695
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
話說果4個火影跑左兩個禮拜都未來到

舊 05-12-13, 09:35 PM   #696
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
比埋佢....但佢用幾下又倦...到時用咩眼睇野
本身kakashi既特色就係一隻係一隻唔係,而且一早已經講到明佢血統唔岩根本就發揮唔到
之前個回憶已經講要一對眼一齊先發揮到,點睇都似係之後同帶土一齊出love love拳,可能對付十尾/斑?

舊 05-15-13, 04:32 PM   #697
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
鳴人你比少少驚喜樣出黎會死啊!!??
(雖然可能同班一樣, 一早feel到...)

舊 05-15-13, 05:55 PM   #698
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

根本佢係九尾mode戈陣已經feel到... 但學樓上講 佢一副胸有成竹的樣子真是呢((((;゚Д゚)))))))

正題。火影們對班我覺得已經可能係本漫畫最後的高潮

非常期待幾年後CC2出game將呢段再改得燃d

舊 05-15-13, 08:25 PM   #699
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
極惡的四代目登場
斑等收_

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-13, 08:59 PM   #700
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

但我更想知道水門見到帶土戈陣有咩反應...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 06:15 PM

手機版 | APP版