Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-08-07, 05:40 PM   #51
monkeyking
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
想问一下
铁人28FX
新铁金刚

这两个有出过DVD吗
monkeyking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 03:12 AM   #52
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
我想問交響詩篇有冇出過啊~
where有得買咁啊?thx
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 10:55 PM   #53
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
想問下有無人記得有套動畫叫"我係西瓜刨"?
好似係赤冢不二夫作品...
十幾年前atv播過....
唔知有無出過DVD...
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-07, 07:20 PM   #54
活性因子
人本無物,何以強求

註冊日期: Oct 2006
在下最近迷上Lost Universe http://www.kageya.net/LostU/index.html
不知可在香港那裡可以買到dvd版?(信和找過好像沒有)
還有有時在想買回一些舊動晝dvd可惜市面多是些新動畫dvd,
請問可在那裡找到舊動晝dvd?
活性因子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-07, 04:11 PM   #55

註冊日期: Nov 2007
其實hk有冇地方有專賣日版DVD地方??
28837 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-08, 06:36 PM   #56
s4r4cen0
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
Wii U IDs4r4cen0
PSN  IDsp4wn1nhell
XBox Live Gamertags4r4cen0
Macross Movie Remaster DVD

超時空要塞マクロス 愛・おぼえていますか HDリマスター版 メモリアルボックス (初回限定生産)

link:
http://www.amazon.co.jp/%E8%B6%85%E6.../dp/B000VPOV36

Anyone know where I can find this? It's out of stock in most online stores. Thanks.
s4r4cen0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 03:16 AM   #57
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
請問下港版 555 DVD 係唔係停左出 ? >_<
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-08, 02:13 AM   #58
raver88

註冊日期: Mar 2008
唔係太清楚/.\
raver88 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-08, 05:54 PM   #59
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
[求助]尋找正版動畫碟

我有想請一位放假回港既朋友幫我買正版動畫既碟﹐想問下大家去邊度買會比較好&平?
因為佢同我都已有幾年無番過HK﹐真係唔熟地形情況...
請大家幫忙

想揾EVA﹑Turn A 高達等動畫
大感謝

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-08, 06:23 PM   #60
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
高達除左z同zz之外都無出過正版,eva應該都幾難買到....
信和有一間賣正版o既,香港出過o既正版動畫大部份都有得賣
不過香港出過正版o既動畫作品都唔知有無100套...
去阿瑪遜訂日版好過啦...

此篇文章於 05-11-08 06:51 PM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-08, 06:40 PM   #61
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
EVA記得當年出過VCD, 好似分上下SET用鐵盒Pack住...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-08, 04:26 PM   #62
tamchris

註冊日期: Jul 2008
前幾日去信和....見到有一間有得賣海賊版 DVD

買左套m廠既zz..$200...

不過個盒無透明硬膠套...

有無人知邊到有得賣呢d套?

此篇文章於 07-08-08 04:28 PM 被 tamchris 編輯。
tamchris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-08, 07:14 PM   #63
on79g

註冊日期: Jul 2005
急問:
想買以下正版動/漫畫
(動)
Code Geass R1
Full Metal Panic 1-3
涼宮
(漫)
I"S (台版較好)
有無人知邊到有得賣? 大約幾錢?
thx
on79g 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 10:22 PM   #64
噹噹dondon
Game Master

信和一樓果間動畫DVD鋪出碟快唔快
我想聽日去買EVA新劇場
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 10:30 PM   #65
yoka_715

註冊日期: Nov 2008
引用:
作者: on79g 查看文章
急問:
想買以下正版動/漫畫
(動)
Code Geass R1
Full Metal Panic 1-3
涼宮
(漫)
I"S (台版較好)
有無人知邊到有得賣? 大約幾錢?
thx
Code Geass R1香港還未出>"<
目前好像只有盜版...
yoka_715 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 04:23 AM   #66
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107

請問有無人知呢隻bin度有得買,幾$?
係咪之前套劇場版轉咗高清,重有咩唔同?
同埋有無中字?thx!!
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 12:47 AM   #67
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
港版0083 DVD set即將推出

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 11:55 AM   #68
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
d勇者片同足球風雲都好似唔見咁o既......
邊度有架...?
信和係咪上lift有幾間架?
咩樓層呀?
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-09, 09:34 PM   #69
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
信和地庫有家賣台版DVD動畫 但係要有唔平0既心理準備

灣仔188二樓同新都城二期各有一間影視店(姊妹店)
我叫做「寶藏/庫」 連灣仔個看店大姐都係咁話
事關一0的舊到離奇0既VCD (BoxSet)有機會0係呢度搵到
(之前就執到 銀河醒目女OVA 同 鬼神童子Zenki粵語版後半 VCD BoxSet
最近番0左松本零士0既舊作動畫)

講起上0黎
呢一兩日番(0左)我的狐仙女友(Kanokon かのこん)港版DVD BoxSet
(預定十三號 但係擺明遲0左出)
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-09, 02:36 AM   #70
ty1106
Game Master
おれいも

我的狐仙女友(全套) 同 Bleach最新作(電影版?) 已經番貨
灣仔188報價 我的狐仙女友$189 Bleach不詳
不過因為返貨少 我的狐仙女友已經賣晒 Bleach得番3套

PS 我的狐仙女友有映像特典同三摺中譯小冊
舊 05-02-09, 08:01 PM   #71
ty1106
Game Master
おれいも

Kimikiss 君吻
港台正版DVD已經推出
有映像特典同實體特典
定價HK$319
灣仔188 2樓去開0個間已經賣晒
舊 05-30-09, 06:35 PM   #72
ty1106
Game Master
おれいも

http://www.e-muse.com.tw/news_in.php?id=334

木棉花四月爆0既舊聞
遲0下會有港台正版 黑執事、夏目友人帳、鋼鐵新娘(Kemeko Deluxe)、
瑪莉亞狂熱(Maric Holic)、吸血鬼騎士(Vampire Knight)

http://www.e-muse.com.tw/news_in.php?id=340
最新消息係六月中台灣會出黑執事
香港未知幾時到貨

另據知 零之使魔~三美姬之輪舞~ 有可能七月出港版

台灣曼迪 連Toradora都已經出緊喇...
(幾時先到香港有春香、龍虎、戀姬呀......)

此篇文章於 05-30-09 06:40 PM 被 ty1106 編輯。
舊 05-31-09, 01:45 AM   #73
芝麻糊
Insane Gamer

我想問下I"s pure 1-6 邊度會仲有??

舊 10-24-09, 08:07 PM   #74
ty1106
Game Master
おれいも

(陳年文都要推...)

木棉花新品─
吸血鬼騎士(Vampire Knight)、夏目友人帳、瑪莉亞狂熱(Maria Holic) 已經到港
但來貨量唔知有幾多 參考售價約HK$250

另外收到消息年尾AGS會有新動畫發售 請密切留意
舊 01-28-10, 05:10 PM   #75
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
台版普威爾既野可唔可以O係度問?
有冇真係參加過佢個募集?
係唔係真係會拎到 ._.?
o係香港既人又點樣參加 ._.??

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本動畫 VCD/DVD 最新情報及討論 ver.2 T.K. 日本動漫畫討論版 1035 01-10-05 11:46 PM

現在的時間是 07:02 PM

手機版 | APP版