Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-14, 02:41 AM   #376
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
真係兩姊妺!?

舊 02-14-14, 09:37 AM   #377
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
雷雨一樣既劇情(誤

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 12:07 PM   #378
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
媽媽大人的水手服LOOK好似夏蕙姨咁一樣驚嚇... 一口一|||

一早話咗係母女 (看髮型便知道~ = = +, 會長則繼承眉毛... = =)

會長鍾意白色內衣丫... @@

此篇文章於 02-14-14 12:11 PM 被 Vice 編輯。
Vice 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 02:51 PM   #379
★星人44★
Moderator

引用:
作者: Vice 查看文章
媽媽大人的水手服LOOK好似夏蕙姨咁一樣驚嚇... 一口一|||

一早話咗係母女 (看髮型便知道~ = = +, 會長則繼承眉毛... = =)

會長鍾意白色內衣丫... @@
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=250

咁我早你好多好多講係姊妺

下一集猿投山……

此篇文章於 02-14-14 04:03 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 04:15 PM   #380
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
又縛腦又斬頭又插心
真係好黃好暴力

既然係姊妹,纏一身會係流子真正的老豆嗎?
同總一郎係咪同一人?

會長失去純潔,按照老梗,接下來應會有新神衣出現...總不能以肉身戰鬥

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

此篇文章於 02-14-14 04:28 PM 被 團子~o~ 編輯。
團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 05:37 PM   #381
★星人44★
Moderator

引用:
作者: 團子~o~ 查看文章
又縛腦又斬頭又插心
真係好黃好暴力

既然係姊妹,纏一身會係流子真正的老豆嗎?
同總一郎係咪同一人?

會長失去純潔,按照老梗,接下來應會有新神衣出現...總不能以肉身戰鬥
我覺得會唔會係纏一身個仔?
即纏一身係流子阿爺
因為搔総一郎係入『罪』鬼龍院家
又無講舊姓係乜

新神衣可能性較低
好似流子咁同純潔人衣一体変成覚醒純潔就可能性較高

舊 02-14-14, 06:11 PM   #382
團子~o~
Crazy Gamer

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
我覺得會唔會係纏一身個仔?
即纏一身係流子阿爺
因為搔総一郎係入『罪』鬼龍院家
又無講舊姓係乜

新神衣可能性較低
好似流子咁同純潔人衣一体変成覚醒純潔就可能性較高
老豆變阿爺呢個都近磅,我還以為總一郎在皐月5歲後就隱姓埋名,喬裝成另一人秘密研究鮮血~
前提要在變態BBA身上搶番先

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

此篇文章於 02-14-14 06:18 PM 被 團子~o~ 編輯。
舊 02-14-14, 08:22 PM   #383
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
會長今集真是差點完全做了真主角,可惜最後還是要被打這麼慘

真的一如很多人所料流子和會長真是兩姐妹

看下回預告勇者王會出事嗎?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 08:29 PM   #384
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我反而比較驚訝皐月唔知流子係阿妹
我以為皐月知流子係阿妹先咁落力去鞭策佢

引用:
作者: 團子~o~ 查看文章
老豆變阿爺呢個都近磅,我還以為總一郎在皐月5歲後就隱姓埋名,喬裝成另一人秘密研究鮮血~
前提要在變態BBA身上搶番先
我都覺得總一郎其實係老豆,一身係阿爺喎
你諗下一身個樣咁老竟然有個妙齡既女本身就好怪
如果話係阿爺就好合理
而咁樣一身會忽然間離反亦都好合理,因為係阿仔同老豆裹應外合

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 09:38 PM   #385
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
都預左 不過估唔到丫媽個神衣look
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 09:39 PM   #386
團子~o~
Crazy Gamer

會長下集新裝備(偽)

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:

舊 02-14-14, 10:45 PM   #387
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
四天王有四個人先叫四天王
劇情依舊去得超快

舊 02-14-14, 11:07 PM   #388
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
會長打輸一樣帥氣
估唔到理事長咁強,純潔似乎進化了
針目縫睇黎都唔係同一等級
仲有管家..一直懷疑佢係掃地僧黎

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 12:14 AM   #389
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
今集神回~~
不過我反而係比流子頭頂張刀嚇親:這是甚麼功能?!

舊 02-15-14, 12:24 AM   #390
gingq7

註冊日期: May 2008
四天王威唔夠3分鐘就變左打田村d分身都唔夠打
羅曉著純潔夠晒超展開但又好合理
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 12:45 AM   #391
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實前幾集見到老母背脊咁多傷痕都已經估係咪將生命戰維直接放入肉體既人
但實在無諗到可以屈機到頭都甩埋都無事......

同埋我覺得針目縫並唔係人類....
佢個立場上感覺上同羅曉無上下關係之分
我覺得可能係生命戰維既線眼黎,佢都係利用緊羅曉

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 01:10 AM   #392
leungky1

註冊日期: Jul 2009
結合秘書同針目有變成衣服纖維嘅畫面,隨時係戰維本身
以及針目隻眼一直無法修復嚟睇
把鉸剪應該就係最終兵器
而既然之前可以縮小,即係放大應該都……
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 05:11 AM   #393
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
引用:
作者: leungky1 查看文章
結合秘書同針目有變成衣服纖維嘅畫面,隨時係戰維本身
以及針目隻眼一直無法修復嚟睇
把鉸剪應該就係最終兵器
而既然之前可以縮小,即係放大應該都……
應該最後2姊妹一人一邊較剪
之後出合體技

舊 02-15-14, 04:14 PM   #394
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
條紅毛可以咁用
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 05:47 PM   #395
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
針目應該就退場啦卦,唔係皐月知點同流子用單邊剪刀出合体技呀

舊 02-15-14, 11:04 PM   #396
Vice
抓娃人

3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
當針目同流子對打時
佢話「人類居然有咁嘅力量」
就已經話咗佢唔係人類

秘書(鳳凰丸)好似使徒唔變身都可以用廁紙手招素
又唔係人類嚟吧 = =

舊 02-16-14, 02:54 AM   #397
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

話說純潔好似都冇開過聲,可能真係等家組搶返之後說得佢~
如果又整多件新衫出O黎可能性好低,一黑一白已經好fit,點整多第3件出O黎

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-14, 01:57 PM   #398
真!DC
Banned User
奉行我道

神回b

斷劍擺明係要用藍剪刀
BOSS身邊唔起眼既隨從係高手, 已經係常識吧

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-14, 04:53 PM   #399
雷火武