Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 04-27-08, 11:47 PM   #76
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
米米米袖系 lor !!!
仁仁刀有言論豉油架 !! 拱廣机句又5脾) -3-')話淫講呂 E 樣果樣 !! 拱不如番大 6 口拉 !!

刀 5 朱▁▂▃▄包包▄▃▂▁得罪仁滴乜
袖發晒典拱, 鬧刀鬧到一九九九, ㊣一矛奶用架 D 香廣難忍 !!

(以上內容純屬玩野, 勿插~)

奇實禾系用 jor 講呂 仙苗莉唇 =3="
仙苗莉唇<-- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
好英文~~

舊 04-28-08, 03:36 AM   #77
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
包包delete哂所有網誌 http://hk.myblog.yahoo.com/pochaccolau
統計資料

* 昨日人次:4697
* 累積人次:23319
* 今日瀏覽:3406
* 累積瀏覽:96804
* 網誌:0
* 圖片:0
* 回應:399

佢個friend都delete哂︰http://hk.myblog.yahoo.com/judylawmoney
統計資料

* 昨日人次:1030
* 累積人次:4530
* 今日瀏覽:581
* 累積瀏覽:18155
* 網誌:0
* 圖片:49
* 回應:273

幾千人睇過...紅過好多明星blog
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 08:17 AM   #78
Nidhogg
Registered User

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: nico 查看文章
港女...我學校有一大堆
有次先比一班港女串我
小女子胸部比班港女確實較大(大部份港女特徵都係飛機場)
有日食完LUNCH行返上課室
一班同級港女就依依哦哦咁話: XXX(本人全名)個波好大~~~
好彩小女子定力夠, 唔係就串返佢地飛機場架喇

另外1件係我個班D港女既好"威"既事跡
有日係學校旅行
其中1個港女偷影一個身高140都冇既同班同學同埋佢地聲稱既"男朋友" (事實上佢地只係比較好傾)
之後將張相擺上XANGA, 再要加多幾句"得"人
受害者之後報復, 將個港女D個人資料&相片擺上"你想"既成人交友版
後來比我個班既IT人發現
翌日, 成班港女係咁講D野"得"佢
又話唔認就報警
最後好似真係去差館報案(之後點, 我唔知亦冇興趣知)
搞事者咩事都冇
反而最初受害者食左個小過(好似係)

所以話港女唔得罪得!!!
之前高X咪好興"功德圓滿"既程式既, 之前拎左其中幾個港女既EMAIL幫佢地"功德圓滿"
睇唔明你講乜
Nidhogg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 09:29 AM   #79
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
米米米袖系 lor !!!
仁仁刀有言論豉油架 !! 拱廣机句又5脾) -3-')話淫講呂 E 樣果樣 !! 拱不如番大 6 口拉 !!

刀 5 朱▁▂▃▄包包▄▃▂▁得罪仁滴乜
袖發晒典拱, 鬧刀鬧到一九九九, ㊣一矛奶用架 D 香廣難忍 !!

(以上內容純屬玩野, 勿插~)

奇實禾系用 jor 講呂 仙苗莉唇 =3="
可否用人類語言的正體中文說一次?

我看不懂...
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 09:57 AM   #80
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: pet3 查看文章
可否用人類語言的正體中文說一次?

我看不懂...
會好煩
試下跟佢d字讀出黎就知
好搞鬼

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 10:00 AM   #81
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
會好煩
試下跟佢d字讀出黎就知
好搞鬼
我果然是討厭香港文化........

潮人....討厭
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 11:05 AM   #82
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Designer 查看文章
等摺

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 11:16 AM   #83
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Ringo 查看文章
你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?
我都係咁啱响第二個Forum見到偷圖轉貼遮
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 11:57 AM   #84
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
旦系[-V-]===@n@禾角得包包拱蛇野奇實刀矛問題牙~~╖︴︿︴╓

=ω=# 子不過系低 b ≧▽≦ 〒 左 D D

"\低B五系罪來/'' ※〒※ └ ̄_, ̄∵∴
爹爹發見

圓胸ceci姐姐比人爆o左出o黎未呀

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 11:59 AM   #85
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
寫bolg寫到比人圍攻 都幾無奈
都係少少事姐 咁就比人起左底~

舊 04-28-08, 12:18 PM   #86
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 管家婆 查看文章
腦殘自重

偽子華曰:香港無人PK....咁咪好無聊!?a

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 02:19 PM   #87
nico
Insane Gamer

引用:
作者: Nidhogg 查看文章
睇唔明你講乜
我校港女自己覺得好威既事跡
第1係串人好叻叻
第2係偷拍+勁串人, 人地報復, 唔夠人黎就鬧上差館事件
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 02:27 PM   #88
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
如果犧牲一件極品躲係屋企喊就可以換走晒港女既話....

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 03:34 PM   #89
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
我校港女自己覺得好威既事跡
第1係串人好叻叻
第2係偷拍+勁串人, 人地報復, 唔夠人黎就鬧上差館事件
nico 上圍有巨架咩-.-
上次同你買野都唔見好大姐
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 03:57 PM   #90
nico

引用:
作者: HFK 查看文章
nico 上圍有巨架咩-.-
上次同你買野都唔見好大姐
普普通通而已
但同班港女比當然大DD啦
舊 04-28-08, 04:18 PM   #91
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
普普通通而已
但同班港女比當然大DD啦
湯碗nico~
呢d叫集體主義,妒嫉人就排斥人,以為佢地先係正常
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 05:01 PM   #92
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
報警潮文節錄
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 05:40 PM   #93
MO

引用:
作者: 阿高 查看文章
報警潮文節錄
你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
舊 04-28-08, 05:54 PM   #94
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 管家婆 查看文章
你個名改得好貼切 bbb
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 06:09 PM   #95
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
咁佢嘅一時之快都害到人無左飯碗,咁佢又過唔過以得去?

佢將 Youtube 當成佢觀音兵招集處(可惜算盤打唔響XD),呢下都夠令人髮指啦
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 06:10 PM   #96
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
害到人無左飯碗既係美心港女

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 06:16 PM   #97
MO

引用:
作者: TCS_disable 查看文章

佢將 Youtube 當成佢觀音兵招集處(可惜算盤打唔響XD),呢下都夠令人髮指啦
無咗飯碗?
你會唔會搭錯線...
舊 04-28-08, 06:25 PM   #98
nico

引用:
作者: HFK 查看文章
湯碗nico~
呢d叫集體主義,妒嫉人就排斥人,以為佢地先係正常
港女度度都冇乜肉, 有d隻腳瘦到想斷咁
但係又咁多人鐘意

平凡既就繼續做平凡人, 唔會生事
通常挑起事端既都係港女
舊 04-28-08, 08:56 PM   #99
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: TCS_disable 查看文章

Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-08, 09:33 PM   #100
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
我覺得演唱會港女大獲過美心港女好多, 樣貌, 公司, 朋友都見晒光
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:22 PM

手機版 | APP版