Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-13-08, 10:45 PM   #1001
Guti
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDvictorlam18
引用:
作者: SNAKE 查看文章
有一個靚助功..之後都踢得一般
應該係中場冇咩供應
隊波無地面推進

斬斬斬

舊 09-13-08, 10:54 PM   #1002
fatraymond
God of Gamer
期待~~

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章
不過費sir黎場怪怪地
用朗尼打右~其實出返費查/蘭尼重好
無左昆羅斯差緊d
其實有年昆羅斯出走皇馬都見到費sir係亂排陣
而家又打回原型

引用:
作者: Guti 查看文章
隊波無地面推進

斬斬斬
呢樣亦係我最慶的地方
以己之短攻人之長....
咁的戰術差到無倫

舊 09-13-08, 11:04 PM   #1003
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: fatraymond 查看文章
無左昆羅斯差緊d
而家又打回原型

呢樣亦係我最慶的地方
咁的戰術差到無倫
即係昆羅斯先係主將啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 11:13 PM   #1004
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: fatraymond 查看文章
無左昆羅斯差緊d
而家又打回原型
呢樣亦係我最慶的地方
咁的戰術差到無倫
左右去唔到,中場又做唔到,無辦法 唯有斬斬斬
基羅斯做助教真係唔錯,只少買人都有保證

其實佢一係打433,一係就轉朗尼入打攻中放棄左右
一係就用返442放棄其中一個前鋒
但佢係都要用442用朗尼+布朗打右面
兩個都無咩突破能力,焗晒係邊
一係放朗尼係左面同艾華拍,起碼一個硬,一個有技術

舊 09-14-08, 12:12 AM   #1005
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
topic:
[英超B5對碰]中後場硬肥佬,曼聯先勝後敗

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 11:38 PM   #1006
wykaegis
Insane Gamer
無情

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章
左右去唔到,中場又做唔到,無辦法 唯有斬斬斬
基羅斯做助教真係唔錯,只少買人都有保證

其實佢一係打433,一係就轉朗尼入打攻中放棄左右
一係就用返442放棄其中一個前鋒
但佢係都要用442用朗尼+布朗打右面
兩個都無咩突破能力,焗晒係邊
一係放朗尼係左面同艾華拍,起碼一個硬,一個有技術
好似之前gum 用tevez + A8打左邊好過...

論壇跳轉

現在的時間是 07:10 PM

手機版 | APP版