Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-09-08, 12:01 PM   #376
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

折笠愛
神game

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-08, 08:18 AM   #377
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

舊 05-11-08, 11:21 AM   #378
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

三個月百万達成\/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-11-08 11:24 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-08, 07:59 PM   #379
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-13-08, 02:27 AM   #380
七十二夜
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
想問下其實流星群d歌係點揀出黎架
點解無端端呢十幾首歌jam埋叫流星群
七十二夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-08, 11:28 PM   #381
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003

ムスカ

舊 05-14-08, 01:12 PM   #382
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007

原作再現!!

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-08, 07:26 PM   #383
メソウサ
The One

ドナルドの森

舊 05-14-08, 07:35 PM   #384
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004

少女PAD
歌詞是重點

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-08, 10:26 PM   #385
メソウサ
The One

舊 05-16-08, 01:43 AM   #386
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
偶然起巴哈度認識既人 (因為monster hunter, 當然佢唔識我啦)
大家又可能偶然會睇過佢既惡搞 (炫耀文!!!PS3入手!!!)

既畢業功課

http://www.nicovideo.jp/watch/sm3301670

http://blog.xuite.net/sat00149/blog/16596148

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-08, 02:21 AM   #387
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca

森崎淚目orz

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-08, 04:09 PM   #388
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002

好鬼搞野下, 諗番起以前gundam 00果堆mad.

睇見作者個 my list 真係......
段野有機會被刪除, 襯仲有得睇果陣快D睇.

此篇文章於 05-16-08 04:11 PM 被 【麥斯】 編輯。
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-08, 09:20 PM   #389
零式
Banned

好勁

開頭lalala~果下噴茶注意

舊 05-16-08, 11:05 PM   #390
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

原來唔播片,就咁開住其中一頁....一到正時就報時.....差d嚇死左

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-17-08, 03:52 AM   #391
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

超經典音樂+神歌詞

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
舊 05-17-08, 09:53 AM   #392
メソウサ
The One

\射命丸!/\射命丸!/\射命丸!/

此篇文章於 05-17-08 06:52 PM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-08, 06:50 PM   #393
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

好神

此篇文章於 05-17-08 06:53 PM 被 heeropo 編輯。
舊 05-17-08, 07:05 PM   #394
メソウサ
The One

真係想拍晒全國...好得閒

舊 05-18-08, 01:56 PM   #395
メソウサ
The One

好變態

舊 05-18-08, 09:30 PM   #396
零式
Banned

引用:
作者: メソウサ 查看文章

好變態

正常ver,好正

舊 05-18-08, 09:37 PM   #397
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: メソウサ 查看文章

真係想拍晒全國...好得閒
乜水?
成段野好nico

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-18-08, 10:36 PM   #398
kyu
我要搞掂丁力個衰人

《悪ノ娘》衍生出來的改編歌曲《闇ノ王》。
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 09:46 AM   #399
メソウサ
The One

ママあれ何してんの~?

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
乜水?
成段野好nico
元動画
http://www.nicovideo.jp/watch/sm11268

跟住有人響全國翻拍
好多條
自己search

此篇文章於 05-19-08 09:48 AM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 02:50 AM   #400
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002

sox-japan

boy??girl??
some of the legs are really pretty as girl

論壇跳轉

現在的時間是 06:25 AM

手機版 | APP版