Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-19-05, 07:18 PM   #51
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
等我發掘番呢個舊post出來先...

我只睇到單行本22, 唔覺得睇到舊post話某人會死
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-05, 07:19 PM   #52
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
各位兄台有冇睇過鬼佬電影版?

我睇過第二集, 都ok ga woo~
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-05, 09:23 PM   #53
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: nakakula
唔係巨人殖,同巨人冇關~ ,係由無從新開始的殖裝,係晶解体前已經暗示左d野。
晶解體係戰術

舊 01-19-05, 09:25 PM   #54
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: wing
各位兄台有冇睇過鬼佬電影版?

我睇過第二集, 都ok ga woo~
我記得我大約6歲睇動畫,那時已有巨人殖

舊 04-04-05, 05:05 PM   #55
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
加爾巴tv anime化???
http://eg.nttpub.co.jp/news/20050331_06.html
http://www.wowow.co.jp/taf2005/

http://www.guyver.jp/

睇今期gamewatch先知

此篇文章於 04-04-05 05:10 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-05, 05:08 PM   #56
elmond
女權主義信奉者

哇~
正爆不過可能一個月播一集

舊 04-04-05, 05:16 PM   #57
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
太好了!真是等了很久了(單是要受那高屋的超慢出書的進度也夠慘了><)
當年出了3集ova後也只有兩集真人電影,事實以現在的發展一早應再tv化啦!
就看以今時今日的技術會使此連戴數十戴也不覺過時的佳作會變成如何!
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-05, 07:05 PM   #58
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
引用:
作者: elmond
哇~
←有得睇就已經滿足
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-05, 09:16 PM   #59
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
有TV版正!!得兩輯OVA,真係唔夠喉

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-05, 08:03 PM   #60
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
終於肯動畫化加爾巴

舊 04-05-05, 08:16 PM   #61
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: 武藤遊戲
終於肯動畫化加爾巴
早十幾年已經有,
仲意為仲要等OVA
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-05, 07:55 PM   #62
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

舊post番上來~~~
新post待鏟.
舊 04-24-05, 03:02 PM   #63
HK-X-Force
Insane Gamer

註冊日期: May 2003
引用:
哇~
我估都係啦,漫畫版漫到....
睇黎都係會早過漫畫完o架啦,唔知動畫想點完呢~

版權新聞及文章分享:知識產權關注小組
HK-X-Force 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-05, 03:22 PM   #64
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: HK-X-Force
我估都係啦,漫畫版漫到....
睇黎都係會早過漫畫完o架啦,唔知動畫想點完呢~
晶等人同遺跡一齊被消滅,
古羅洛斯統一世界,
地球自此繁榮安定, happy ending~

哩個位完幾好

舊 04-24-05, 04:40 PM   #65
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
............main charactor die...is that happy ending?^^b

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-05, 06:18 PM   #66
真!DC
Banned User
奉行我道

認真,
如果動畫係跟足漫畫故, 哩個位完幾好,
12神將出齊, 重有得同阿卡菲爾過兩招
覺得早d / 遲d完 故事會冇咁完整, 改故事另計

舊 04-24-05, 06:21 PM   #67
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Question

問題係當年OVA版係講到邊度???
已經唔係好記得
舊 04-24-05, 06:55 PM   #68
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
問題係當年OVA版係講到邊度???
已經唔係好記得
出左巨人打強化積頓?

舊 04-24-05, 07:19 PM   #69
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
出左巨人打強化積頓?
好似未
舊 04-24-05, 07:56 PM   #70
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
好似未
我見d boxset有佢地wor

舊 04-26-05, 12:23 AM   #71
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
我見d boxset有佢地wor
咁真係又要去找料啦
舊 04-26-05, 10:00 AM   #72
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我覺得會學鋼練弄原創故事(真是要和漫畫版一樣的進度?笑死人了)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-05, 10:09 AM   #73
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 鐵之侍
我覺得會學鋼練弄原創故事(真是要和漫畫版一樣的進度?笑死人了)
if is as slow as manga...the company is going to be broke soon

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 12:04 PM   #74
人仔貓
Game Master

註冊日期: Dec 2001
[漫畫]最新消息:
下期(7月號)[少年Ace] - 連載復活 ~!

『加爾巴I 之米加粒子炮最終將敵人粉碎!』
『阿普頓之復活能實現嗎!!?』

還有9日~

此篇文章於 05-17-05 12:23 PM 被 人仔貓 編輯。
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 01:35 PM   #75
elmond
女權主義信奉者

阿普頓唔係再生緊咩?
上回已是很久之前的事了,而且得8頁.........激汗

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
加爾巴 samug 日本動漫畫討論版 17 05-02-04 03:31 PM

現在的時間是 04:51 PM

手機版 | APP版