Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-14-14, 05:44 PM   #101
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
呢可能係佢弱點既提示掛、某些物質佢係通過唔到。

又或者呢個屈機能力所需要既能源就黎用盡先決定見好就收。

就睇下呢個木獨主角有幾醒能夠睇得出
由手機版發出
其實我覺得單純睇唔到路
另,其實火星人嗰邊理論上會俾地雷炸到飛起?因為如果腳底有力場明顯會大家係地核見

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線  
舊 07-15-14, 01:00 PM   #102
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: casio 查看文章
其實我覺得單純睇唔到路
另,其實火星人嗰邊理論上會俾地雷炸到飛起?因為如果腳底有力場明顯會大家係地核見
如果係咁既可能性都幾大, 如果下集係玩計策希望好睇

不過始終覺得佢個FD 飛左入去其實無死
Van仔 目前離線  
舊 07-16-14, 10:59 AM   #103
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
睇左兩集, 對 A-1 pictures 改觀.

因為隔離檔 SAO 的質素而一直錯怪了 A-1
現在看來都是監督 (與 budget?) 的錯

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線  
舊 07-16-14, 01:07 PM   #104
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
睇左兩集, 對 A-1 pictures 改觀.

因為隔離檔 SAO 的質素而一直錯怪了 A-1
現在看來都是監督 (與 budget?) 的錯
因為同TOROYCA一齊做先有咁既質素
TOROYCA取締役係監督

舊 07-16-14, 02:51 PM   #105
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: money 查看文章
因為同TOROYCA一齊做先有咁既質素
TOROYCA取締役係監督
原來如此

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線  
舊 07-16-14, 03:48 PM   #106
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
呢可能係佢弱點既提示掛、某些物質佢係通過唔到。

又或者呢個屈機能力所需要既能源就黎用盡先決定見好就收。

就睇下呢個木獨主角有幾醒能夠睇得出
由手機版發出
仲有,佢唔可以直接穿過某些物質
但係可以擦邊通過

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線  
舊 07-16-14, 04:50 PM   #107
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: HONDA 查看文章
仲有,佢唔可以直接穿過某些物質
但係可以擦邊通過
呢種能力弱點應該係腳底
因為如果佢全身都可以消滅物質, 咁應該企唔到, 會消埋個地下
mmssm 目前離線  
舊 07-16-14, 09:31 PM   #108
money
◆.西野司命.◆

舊 07-17-14, 01:21 AM   #109
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
個個地方放一部都屈晒機, 就咁睇地球都幾絕望
吉姆對戰高達的感覺
heyman774 目前離線  
舊 07-17-14, 02:47 AM   #110
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
引用:
作者: heyman774 查看文章
個個地方放一部都屈晒機, 就咁睇地球都幾絕望
吉姆對戰高達的感覺
太抬舉了,是鐵球對高達......

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線  
舊 07-17-14, 10:15 AM   #111
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: clanyuen1 查看文章
太抬舉了,是鐵球對高達......
不, 是鐵球出現之前的戰機 & 戰車 對 psycho gundam

佐佐木莊尼 目前離線  
舊 07-17-14, 10:38 AM   #112
鐵之侍

引用:
不, 是鐵球出現之前的戰機 & 戰車 對 psycho gundam
鐵桿馬對高達如何?用近身磁力炸彈差點幹掉高達(以奇招來取勝),我想此作都是這樣的方向吧
鐵之侍 目前離線  
舊 07-17-14, 10:43 AM   #113
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
真係用訓練機打贏?
由手機版發出
真!DC 目前線上  
舊 07-17-14, 10:48 AM   #114
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
老馬修炸地基?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 07-17-14, 11:07 AM   #115
鐵之侍

引用:
作者: 真!DC 查看文章
真係用訓練機打贏?
由手機版發出
用量產機戰鬥算是向裝甲騎兵致敬,證明愛之戰士多喜歡裝甲騎兵

引用:
作者: mikemike 查看文章
老馬修炸地基?
k島一堆人笑說下集朱腳會被這樣婊

此篇文章於 07-17-14 11:11 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線  
舊 07-17-14, 11:45 AM   #116
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
係連量產機都不如既訓練機
由手機版發出
真!DC 目前線上  
舊 07-18-14, 09:54 AM   #117
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
咁主角咪會附帶威能 "異能生存體" & 底力 LV9

佐佐木莊尼 目前離線  
舊 07-18-14, 11:00 PM   #118
money
◆.西野司命.◆

『アルドノア・ゼロ』BD&DVD1巻が9月24日発売! http://t.co/DnbdRtx6y7 1巻A/Z REPORT EXTRA、1~5巻描き下ろしB2クリアポスター、全巻ドラマCDの3大特典実施! #aldnoahzero http://t.co/kWT4mLleKq

舊 07-19-14, 11:35 PM   #119
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
入雞戰d水屬關卡會唔會拍得住2OG

咁查理仲有訂企www

舊 07-19-14, 11:59 PM   #120
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
咁熱血既反擊戰、呢個真係虛淵寫既劇本嗎?

果然弱點係o係對腳度。

反而係櫻井先領便當、仲要係被斯萊因派既。
由手機版發出
Kinny Riddle 目前離線  
舊 07-20-14, 12:33 AM   #121
money
◆.西野司命.◆

引用:

果然弱點係o係對腳度。

由手機版發出
睇完第3集
幾正

睇黎有機買BD

舊 07-20-14, 12:57 AM   #122
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:

果然弱點係o係對腳度。

由手機版發出
證明佢今次又遇到有心機嘅設計團隊
leungky1 目前線上  
舊 07-20-14, 01:56 AM   #123
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
咁主角咪會附帶威能 "異能生存體" & 底力 LV9
應該只係天才,佢做唔到用手槍了結人 XD

主角真係好冷靜,連果句為朋友報仇都無咩感情

呢個公主真係公主?竟然甘自告奮勇、用槍
Lamsze 目前離線  
舊 07-20-14, 02:13 AM   #124
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
睇完一諗起套白銀之唔知咩就想哭了
果便我應該堅持唔到落去了

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線  
舊 07-20-14, 02:43 AM   #125
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Lamsze 查看文章
應該只係天才,佢做唔到用手槍了結人 XD

主角真係好冷靜,連果句為朋友報仇都無咩感情
而且仲好悠閒到可以一邊大便一邊諗計。
Kinny Riddle 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] ロボットアニメ「輪廻のラグランジェ season2」 #07「鴨川の誓い」 money 日本動漫畫討論版 373 01-08-22 10:50 AM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM
[漫畫] 原來《Civil War》後還有《Civil War-drobe》 觀音將軍 日本動漫畫討論版 0 12-16-07 07:03 PM
【ゼロの使い魔】露易絲。口。 ww~ heco Cosplay同人MIX討論區 15 10-16-07 08:34 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM

現在的時間是 08:34 AM

手機版 | APP版