Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-17-14, 06:45 PM   #451
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
火星機種越出越屎, 最勁反而係防護罩果隻
但櫻井個樣超大眾面

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線  
舊 08-17-14, 08:43 PM   #452
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: axe1292 查看文章
幫左火星人仲要比人滅口, 點會唔係敵人?
在下完全覺得係佢地自己抵死,正常些少都知道會咁樣,唔通俾佢拎住暗殺公主把柄要脅咩…
成日擺個樣好似係公主累死佢老豆&全世界咁,明明就係佢地至係罪魁禍首,仲要連殺人殺錯目標。

此篇文章於 08-17-14 08:49 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線  
舊 08-17-14, 09:13 PM   #453
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: Terri 查看文章
其實未知是敵是友射低佢唔比佢走好正常吧... 大家已經諗到爭女既地步
而且變成 "生死之交" 呢類 event 係要打過交先會發生
看看基情滿滿的基拉同亞斯蘭哩對CP............................
第一集就短刀相刃...

其實我明知高對面幾班,我緊係用性能屈你機啦,仲同你打判定咩....
只係無諗過對面好熟判定之餘,仲要係梅原級既技巧.
不過敵方都係低能架啦, d 手比人打沉晒都知對面唔係流架啦,仲要係唔係必要程況下亮出自己低牌...抵輸架喎....

嘿哈兒 目前離線  
舊 08-17-14, 09:23 PM   #454
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
在下完全覺得係佢地自己抵死,正常些少都知道會咁樣,唔通俾佢拎住暗殺公主把柄要脅咩…
成日擺個樣好似係公主累死佢老豆&全世界咁,明明就係佢地至係罪魁禍首,仲要連殺人殺錯目標。
哩一part 如果係講紅毛唔知佢老豆係暗殺軍,而係紅毛由頭到尾都係普通人咁養育,都仲可以成立....
分分鐘紅毛自己都係火星人?(依家唔知佢係地球人定多定前火星派佢老豆落來地救之後混血? )

其實會唔會玩訓練機改?? 即係先臨時整個試作型,係訓練機加火星裝甲係面,同安火星武器,咁係攻防方面至少同火星有得打下..等N集後比人打爆機就可以堂堂正正換新機了.

嘿哈兒 目前離線  
舊 08-17-14, 09:37 PM   #455
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
看看基情滿滿的基拉同亞斯蘭哩對CP............................
第一集就短刀相刃...

其實我明知高對面幾班,我緊係用性能屈你機啦,仲同你打判定咩....
不過敵方都係低能架啦, d 手比人打沉晒都知對面唔係流架啦,仲要係唔係必要程況下亮出自己低牌...抵輸架喎....
鬼知你地球有新羅茲拿號咩

其實淡定哥都輸左比六手兩次
第二次仲係輸衝動

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線  
舊 08-17-14, 10:01 PM   #456
zurg
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
大尉一副戰鬥負傷格行出嚟,笑咗

唔明白淡定哥要求打開甲板用意

又一首神插入歌
為了在直線上射擊吧

引用:
作者: funnyfun 查看文章
其實開槍叫佢地掩耳成PART我都唔明佢地做緊乜..
果個位開槍好大回音吧
zurg 目前離線  
舊 08-17-14, 10:01 PM   #457
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: jamsquare 查看文章
鬼知你地球有新羅茲拿號咩

其實淡定哥都輸左比六手兩次
第二次仲係輸衝動
唔係隻艦救, 淡定哥死左了

舊 08-17-14, 10:45 PM   #458
Rv250

引用:
忽然諗起今屆EVO SF4
最後係一個用PS1手掣嘅選手用超純熟嘅rose打贏一眾用大掣高手
Rv250 目前離線  
舊 08-17-14, 10:47 PM   #459
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
火星機種越出越屎, 最勁反而係防護罩果隻
一見到就諗起結界師的 "絕界" !!
shooter 目前離線  
舊 08-18-14, 12:02 AM   #460
神人ではない!新人だ

引用:
哩一part 如果係講紅毛唔知佢老豆係暗殺軍,而係紅毛由頭到尾都係普通人咁養育,都仲可以成立....
分分鐘紅毛自己都係火星人?(依家唔知佢係地球人定多定前火星派佢老豆落來地救之後混血? )

其實會唔會玩訓練機改?? 即係先臨時整個試作型,係訓練機加火星裝甲係面,同安火星武器,咁係攻防方面至少同火星有得打下..等N集後比人打爆機就可以堂堂正正換新機了.
某程度上應該係專登咁SET既,不過真係太有效率,集集見到都想星佢兩巴。

應該唔換機都會加裝卦,天才廢機打高性能弱智幾集就OK啫,咁一直去到尾未免太…

舊 08-18-14, 01:00 AM   #461
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
應該唔會換機不過內膽就改裝.
KENSNAKE 目前離線  
舊 08-18-14, 01:26 AM   #462
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
應該唔會換機不過內膽就改裝.
正常無得唔換機吧...
依家卒機都打成咁........
遲D出貴族皇級機真係唔知點打...

一係皇度D囉...明明十五年前仲用緊坦克大炮射,15年就進化到二足機械人,仲可以靈活到軍用,正常都唔可能,咁暗喻抄火星設計啦,即係有原型機啦,大有可能淡定哥會用原型機.

嘿哈兒 目前離線  
舊 08-18-14, 01:28 AM   #463
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
咁樣比佢打到尾嘅話應該會成為神話

舊 08-18-14, 02:21 AM   #464
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: Rv250 查看文章
忽然諗起今屆EVO SF4
最後係一個用PS1手掣嘅選手用超純熟嘅rose打贏一眾用大掣高手
大掣玩家的血量是零了

引用:
作者: 神龍 查看文章
咁樣比佢打到尾嘅話應該會成為神話
太陽之牙 , 裝甲騎兵個D算唔算
Van仔 目前離線  
舊 08-18-14, 08:02 AM   #465
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
正常無得唔換機吧...

一係皇度D囉...明明十五年前仲用緊坦克大炮射,15年就進化到二足機械人,仲可以靈活到軍用,正常都唔可能,咁暗喻抄火星設計啦,即係有原型機啦,大有可能淡定哥會用原型機.
其實火星是咪冇量產卒機,得騎士單打獨鬥?
Avelcain 目前離線  
舊 08-18-14, 08:43 AM   #466
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
其實開槍叫佢地掩耳成PART我都唔明佢地做緊乜..
覺得係想表示戰爭係對平民好大影響,平民好無力
而公主覺得係自己累左地球
由手機版發出
真!DC 目前離線  
舊 08-18-14, 09:39 AM   #467
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
覺得係想表示戰爭係對平民好大影響,平民好無力
而公主覺得係自己累左地球
由手機版發出
向下射, 隻手只有向下走,點打到會中

只有比隻手更低方向射,才可以
偏上方向,避開
CMS 目前離線  
舊 08-18-14, 09:45 AM   #468
神人ではない!新人だ

引用:
其實火星是咪冇量產卒機,得騎士單打獨鬥?
其實第一隻絕界機有多幾架戰機已經唔駛玩…

舊 08-18-14, 09:59 AM   #469
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: CMS 查看文章
向下射, 隻手只有向下走,點打到會中

只有比隻手更低方向射,才可以
偏上方向,避開
我指佢用靜音慢動作個演出手法
由手機版發出
真!DC 目前離線  
舊 08-18-14, 10:03 AM   #470
CMS
Game Master

引用:
正常無得唔換機吧...

認同+1

- 抄左火星機,同研究Aldnoah,所以才製造新戰艦,外形點睇都係地球出品
- 原型機-> 訓練機(沒Aldnoah版本)->軍用機(訓練機強化版)
- 原型機可能叫做 Aldnoah.Zero
CMS 目前離線  
舊 08-18-14, 10:40 AM   #471
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
btw 今集個女火星騎士打到後來面容扭曲時, 突然覺得好似鐵甲萬能俠個阿修羅男爵

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線  
舊 08-18-14, 12:14 PM   #472
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
個大尉知道咁多野 照道理政府想隱瞞種子島事件 大尉應該唔會有活口吧, 覺得佢除左做教官之外真係冇野可做, 拜託唔好再上機哂時間

今集打後應該行超級系....成班無訓練但操到艦 莫非內部人為改造左?

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線  
舊 08-18-14, 12:55 PM   #473
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: zurg 查看文章
為了在直線上射擊吧

明明只係想公主面前表現一下之嘛

係艦面公主唔知邊個打飛d 飛拳
由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 08-18-14, 01:07 PM   #474
CMS
Game Master

引用:
作者: KARAS 查看文章
個大尉知道咁多野 照道理政府想隱瞞種子島事件 大尉應該唔會有活口吧, 覺得佢除左做教官之外真係冇野可做, 拜託唔好再上機哂時間

今集打後應該行超級系....成班無訓練但操到艦 莫非內部人為改造左?
戰艦睇外型係地球出品ge
抄左火星機而造製的吧

沒有Aldnoah ,啟動唔到吧
CMS 目前離線  
舊 08-18-14, 01:26 PM   #475
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
佢阿爸係火星特工,完成任務後冇承諾既獎賞(返祖國火星+封做騎士)仲要被滅口,係我都想殺哂佢地

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] ロボットアニメ「輪廻のラグランジェ season2」 #07「鴨川の誓い」 money 日本動漫畫討論版 373 01-08-22 10:50 AM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM
[漫畫] 原來《Civil War》後還有《Civil War-drobe》 觀音將軍 日本動漫畫討論版 0 12-16-07 07:03 PM
【ゼロの使い魔】露易絲。口。 ww~ heco Cosplay同人MIX討論區 15 10-16-07 08:34 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM

現在的時間是 09:39 PM

手機版 | APP版