Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-19-13, 12:31 AM   #101
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
作者: money 查看文章
你話奧井同茅原把聲似
你真係侮辱左奧井
起碼矢吹一定唔會接受
佢翻唱奧井首輪舞真係難聽到

茅原今次選曲好有問題
唔用Elements Garden 作曲已經唔掂
雖則近排菊田大介寫俾佢既都唔掂

茅原由喰霊-零-既OP Paradise Lost 唱歌事業正式冒起
但係到而家
佢都係紅唔起
開さいたまスーパーアリーナ LIVE 要封400LV 500LV黎開
仲要200LV大量空席(300LV就關係者席)

碟近排係除左套境界線上紅 間接令OP過2萬之外
佢出既其他碟既銷量同花澤 竹達個D差唔多

咁茅原真係要諗下呢幾年係唔係行錯左
受教受教~

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-13, 12:48 AM   #102
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: money 查看文章
第3話の先行場面カット

'

點解我覺得又會好快多個壞人被秒殺……
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-13, 03:08 PM   #103
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
主角是不是去到last一集都係用外星語

舊 04-19-13, 03:58 PM   #104
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: longsonufo 查看文章
主角是不是去到last一集都係用外星語
我估呢一兩集內個翻譯搞好就會自動翻譯

舊 04-20-13, 03:33 PM   #105
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-13, 02:41 PM   #106
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-13, 10:23 PM   #107
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章
你梗係冇睇阿虛嘅心理測量者
d 綠色 beam 好明顯係 dominator - destroy/decomposer mode
打中即刻蒸發

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-13, 10:52 PM   #108
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
d 綠色 beam 好明顯係 dominator - destroy/decomposer mode
打中即刻蒸發
仲勁過dominator

Dominator 中左會爆醬

俾錢伯 射中會變番GN粒子
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 02:13 AM   #109
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-22-13, 02:24 AM   #110
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
チェインバー太強了(各種意義)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 03:08 AM   #111
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
攪咁多無謂野係多舊魚,唔通係自尊既問題,點都要自己人出手?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 02:53 PM   #112
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

女帝身邊果兩件比佢本人更有睇頭

舊 04-22-13, 03:00 PM   #113
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
今集有D悶,チェインバー太屈無咩看點,,,
依套唔知會唔會成為我第1套覺得唔好睇的虛大師作品....
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 03:10 PM   #114
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
你慌唔會被打臉咩

舊 04-22-13, 03:11 PM   #115
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
冇安全帶的女帝比攪成肉醬了吧?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 03:20 PM   #116
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: J+1 查看文章
冇安全帶的女帝比攪成肉醬了吧?
由手機版發出
有安全氣袋

舊 04-22-13, 03:33 PM   #117
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
有安全氣袋
4個袋唔係身邊
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 08:03 PM   #118
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
結果還是要不殺了,不過考慮到這樣的世界也許也不是不能理解呢啦

海盜都算厲害了,可惜還是敗在機體性能上(女帝兩個奴隸突然參戰那一下都有點驚奇)

終於開始被接受了,一句多謝作為正式的溝通話延有意思呢

此篇文章於 04-22-13 08:08 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 08:07 PM   #119
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
到底主角機幾時會冇哂能源呢?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 08:07 PM   #120
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
成船人都係基拉d同伴?俾人打到埋身都堅持不殺,重有人建議將杉田交出去,真係唔怕自己變gn粒子?
不過最後女帝我重以為好似火箭兵團咁變成星星咁兒童向點知都係落水……

舊 04-22-13, 08:11 PM   #121
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
故事發展去向真係想像唔到…
唔通會變日常?

引用:
作者: 尼路 查看文章
成船人都係基拉d同伴?俾人打到埋身都堅持不殺,重有人建議將杉田交出去,真係唔怕自己變gn粒子?
不過最後女帝我重以為好似火箭兵團咁變成星星咁兒童向點知都係落水……
提出交人個副官都傻嘅

第一,你有咩能力交人出去
第二,隨時俾女帝食埋反咬一口
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 08:34 PM   #122
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
唔set不殺規則就集集秒人咪仲冇癮

呢集仲係幾溫馨,睇佢慢慢融入船團然後臨尾幾集特大便當

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 08:46 PM   #123
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
幾隻螞蟻討論點處置大笨象

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 08:47 PM   #124
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
見到d龍蝦蘿白突然好似搞笑片..
女帝部紅色三倍速(貌似)雖有氣勢,不過依然不敵杉田
女帝還會回來嗎
睇來男主會慢慢被船團感化

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 09:46 PM   #125
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 野良猫 查看文章
故事發展去向真係想像唔到…
唔通會變日常?
沒有虛淵的話,這種入隊方式和日常路線根本好正常吧?
大家都給獵奇縱壞了

PP那時就是全程沉重而不時消化不良……
如果這套保到今集程度嘅哲理同現實寫照
我都唔介意佢攪多三四話日常

只要最後記得急轉直下就好了。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[求助] 遙仰凰華 遥かに仰ぎ、麗しの frankylui H-GAMEの部屋 41 03-22-08 10:00 PM
[NDS] ドラゴンボールZ 遥かなる悟空伝説 [日版已售] 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 178 06-03-07 02:33 AM
[NDS]遥かなる時空の中で 舞一夜 neo2046 手提遊戲機討論版 0 09-10-06 07:33 PM
[XB360]天外魔境ZIRIA -遥かなるジパング- neo2046 電視遊戲討論版 55 03-30-06 01:26 PM
R.O.D OVA 主人 日本動漫畫討論版 2 11-12-04 12:50 AM

現在的時間是 08:12 AM

手機版 | APP版