Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-12, 02:12 PM   #601
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
美保條票數bar會唔會高得有d誇張==

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 02:27 PM   #602
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
個老牌聲優諗起玻璃面具,好有自信既對手
btw真係想佢輸
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 04:42 PM   #603
*苔蘚*
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2008
*苔蘚* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 05:16 PM   #604
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
結果仲要美保等求婚
咁快就要借錢

服部又黎熱血了

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 05:44 PM   #605
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
到最後真城還是真城.....

還有8話 係咪暗示這作品離完結也剩下8話呢

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 05:55 PM   #606
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: GN00508771 查看文章
到最後真城還是真城.....

還有8話 係咪暗示這作品離完結也剩下8話呢
咦...同我唸法一樣....

真城咁的做法真是遇左...

秋人呢分結婚禮物真是大手筆呀...(指幫她成為最成功的漫畫家

服部, 熱血是一件好事....

睇來作者想一次過埋尾...結婚同贏英二....

此篇文章於 03-29-12 05:58 PM 被 DMRevolution 編輯。
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 06:34 PM   #607
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
合力營造最好的結局 不論漫畫本身還是漫畫中的漫畫
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 06:39 PM   #608
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
的確從作者講reversi既完結方式黎睇...可能暗示爆漫都會以同樣方式來完結 因為故事核心個梗(動畫化及美保做主役女主角)都已經目的達成,就差贏英二而已,贏埋咁再作落去都只會係拖戲..呢點大場知道的..

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 07:07 PM   #609
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

最終話最好係蒼樹平丸 最高亞豆合辦婚禮

舊 03-29-12, 08:22 PM   #610
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: GN00508771 查看文章
最終話最好係蒼樹平丸 最高亞豆合辦婚禮
請叫我一一....

除左真城同美保, 第三個就是她....
舊 04-05-12, 09:25 PM   #611
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
今次聯想起武裝鍊金
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 09:30 PM   #612
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

應該要完了吧

連續9周第一 讀者間超人氣 動畫化

舊 04-06-12, 12:07 AM   #613
Game Master
ChiHaNa

1話就完RE. 強呀, 結局個兩版....功力真是無可挑鍚, 超強!
舊 04-06-12, 11:07 AM   #614
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
小畑同大場完唔到的 death note,總算係呢度完返部 reversi

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-12, 11:21 AM   #615
埃及使者
玻璃般的存在

終於完左....REV
但搞到我都想睇哂49回TIM

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 04-06-12, 12:44 PM   #616
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

做乜你地講到REV好似真係連載緊咁樣既

舊 04-06-12, 12:52 PM   #617
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
如果jump d大佬咁好雙乳就唔會見到咁多死唔斷氣o既仲係度連載啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-12, 01:13 PM   #618
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
如果jump d大佬咁好雙乳就唔會見到咁多死唔斷氣o既仲係度連載啦
一睇就知賣緊人情比D大老啦,,,

兩人: 大老們, 我頌要搵食的, 今次比個人情妳, 下面回比我呀
舊 04-07-12, 01:30 AM   #619
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
現實中的編輯長肯定唔會咁型幫作家頂左d麻煩野比人氣作品完結
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 01:41 AM   #620
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: Kewellma 查看文章
的確從作者講reversi既完結方式黎睇...可能暗示爆漫都會以同樣方式來完結 因為故事核心個梗(動畫化及美保做主役女主角)都已經目的達成,就差贏英二而已,贏埋咁再作落去都只會係拖戲..呢點大場知道的..
一般情況下,這類形第一話就講出重點既目的...咁目的達成多數就完結....
你估好似LH咁咩...入到東大都仲要拖幾期
又或好似草苺100%咁....畫畫下女角人氣逆位,要改故事?
不過好彩哩個書名叫草苺,唔係東城..
否則好似涼風咁...改錯名就事大.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 02:20 AM   #621
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
一般情況下,這類形第一話就講出重點既目的...咁目的達成多數就完結....
又或好似草苺100%咁....畫畫下女角人氣逆位,要改故事?
所以而家叫去你的小鎮
邊個鎮有女女都可以繼續畫

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 01:29 PM   #622
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
老實講...個故事本來是東成....點知...真是趺晒眼鏡= =....
舊 04-13-12, 10:43 AM   #623
埃及使者
玻璃般的存在

>直接私奔老媽都唔會嬲

點解唔講第一次xxoo
老媽會為你安排一切

GGF - 棄坑

舊 04-13-12, 11:00 AM   #624
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
一睇就知賣緊人情比D大老啦,,,

兩人: 大老們, 我頌要搵食的, 今次比個人情妳, 下面回比我呀
係咁?!?
明哥, 你本龍波好好賣上哂岸, 你就可憐下我呢個編輯未供完樓

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-12, 01:05 PM   #625
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
>直接私奔老媽都唔會嬲

點解唔講第一次xxoo
老媽會為你安排一切
120萬過埋....
真是差求婚了.....

1話ko 1個目標, 應該176 就是完了....
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
係咁?!?

明哥, 你本龍波好好賣上哂岸, 你就可憐下我呢個編輯未供完樓
死火...唔明-口-

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 大場つぐみ 「バクマン。」以来2年ぶり新作 「とな怪」作者と初タッグ money 日本動漫畫討論版 0 04-23-14 11:47 PM

現在的時間是 12:38 AM

手機版 | APP版