Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
Neo Entertainment TREND>[HKTV]有無人睇香港電視?
ALEX CHOW 11:37 PM 11-21-14
直播頻道 無需建立帳戶,即到 www.hktv.com.hk,下拉到影片播放器。直播頻道會自動播放,您亦可點擊“播放直播頻道”收看。

見唔到嘅
sunnypigdog 12:47 AM 11-22-14
睇唔到+1
入到去都無播放揀, 網站下半部空白一片
URA 01:00 AM 11-22-14
作者: Kinny Riddle:
警界線帶3集
段片show到鷹sir同黃sir因為坤哥部電話對侍,鷹sir被唔知邊個開槍搞到昏迷近半年。之後個拍片嘅第三者乘機堆冧黃sir。

但既然係咁,何來鷹sir「記得」佢自己寄部電話去郵局?
第2集有講...

小海帶鷹sir入差館搵料時,係file同其中一段影到佢同黃sir追逐既cctv片發現某個位置原本有個郵筒

teealpha 01:02 AM 11-22-14
作者: sunnypigdog:
睇唔到+1
入到去都無播放揀, 網站下半部空白一片
應該係因為而家唔係播放時間,朝早六點再LOGIN睇啦
kin~kin 01:17 AM 11-22-14
作者: teealpha:
唔關事,之前真係有事connect唔到,而家又ok返。
sunnypigdog 01:22 AM 11-22-14
點播都有限時間
sunnypigdog 01:23 AM 11-22-14
【小公告】見到大人們反映現時入唔到官網 (hktv.com.hk) 及 HKTV app ,係由於系統需要作調整,正進行維修,因為已夜深估唔到大家依然踴躍;現正收看的用戶將不受影響,希望可稍安毋躁並見諒!
我地呢幾日時不時都會於非繁忙時段調整,但未必每次都能作出公告,希望大家明白。見到大家的comment及問題,一直在努力中!
P.S. Smart TV及電視盒用戶將不受影響

原來真係MAINT. 緊, 聽日先算, 唔該大家
yuhchan5 09:03 AM 11-22-14
作者: 布甸:
睇左一半警界線,我又唔覺得暗喎,平時睇開既美劇仲暗啦,o的人睇得 CCTVB 既世界光太多啦。
TVB D劇,打燈打到全塊面都冇一個陰影位
全間屋都係咁
J+1 09:21 AM 11-22-14
作者: yuhchan5:
全間屋都係咁
老人家眼唔好唔打世界光唔得
由手機版發出
IDGAF 01:24 PM 11-22-14
全間屋都係咁
我諗起多年前果套公主嫁到,
成家人塊面,打燈打到去發金光的地步…

選戰第二集的主題是妓女嗎?

http://youtu.be/iKJtIFssdo0

信長 01:32 PM 11-22-14
http://www.ragazine.com.hk/index.php...4/4408-2341111

「智叔」
ALEX CHOW 01:48 PM 11-22-14
作者: HONDA:
直播頻道 無需建立帳戶,即到 www.hktv.com.hk,下拉到影片播放器。直播頻道會自動播放,您亦可點擊“播放直播頻道”收看。

見唔到嘅
作者: kin~kin:
唔關事,之前真係有事connect唔到,而家又ok返。
作者: sunnypigdog:
【小公告】見到大人們反映現時入唔到官網 (hktv.com.hk) 及 HKTV app ,係由於系統需要作調整,正進行維修,因為已夜深估唔到大家依然踴躍;現正收看的用戶將不受影響,希望可稍安毋躁並見諒!
我地呢幾日時不時都會於非繁忙時段調整,但未必每次都能作出公告,希望大家明白。見到大家的comment及問題,一直在努力中!
P.S. Smart TV及電視盒用戶將不受影響

原來真係MAINT. 緊, 聽日先算, 唔該大家
即到 www.hktv.com.hk,下拉到影片播放器。直播頻道會自動播放,您亦可點擊“播放直播頻道”收看。
而家都見唔到
W!LL 04:40 PM 11-22-14
今晚2000有選戰第二集?
ahleung 05:00 PM 11-22-14
作者: W!LL:
今晚2000有選戰第二集?
其實而家已經可以點播.

今晚就直播, 唔記得係咪8pm
鈴蘭 05:03 PM 11-22-14
咩原來選戰拍果時表面上係叫風雲 背地裡已經決定左選戰咁搞笑
拉辛斯基 01:19 AM 11-23-14
直線抽擊 白鴿黨 好爽
Dangerous-boy 01:26 AM 11-23-14
警界線個主角好黑我憎(揾件茄喱啡做主角,兼角色性格又衰)!睇見佢俾人屈,加眾叛親離,心都涼埋!
yuhchan5 01:38 AM 11-23-14
作者: Dangerous-boy:
警界線個主角好黑我憎(揾件茄喱啡做主角,兼角色性格又衰)!睇見佢俾人屈,加眾叛親離,心都涼埋!
周俊偉?我幾鍾意佢,雖然佢做戲mama
Dangerous-boy 01:45 AM 11-23-14
周俊偉?我幾鍾意佢,雖然佢做戲mama
鷹sir,唔識佢真名叫咩?做佢老婆那位女演員又係唔鬼識....
(=v=)b 07:42 AM 11-23-14
作者: 拉辛斯基:
直線抽擊 白鴿黨 好爽
可是何老伯唔似av仁~
pet3 10:10 AM 11-23-14
作者: Dangerous-boy:
人我無咩問題
不同佢人物物真的不斷狂衝不喜歡(第1集不斷追報告果道
Kain 01:36 PM 11-23-14
今日得閒試
Sony電視搵到直播app,how to點播?
由手機版發出
鈴蘭 04:08 PM 11-23-14
選戰ep2
800萬係台底數
咁即係咁都到一球民間捐款?
由手機版發出
ahleung 04:19 PM 11-23-14
作者: 鈴蘭:
選戰ep2
800萬係台底數
咁即係咁都到一球民間捐款?
由手機版發出
張X龍話有270萬係葉晴以前幫過果D組織捐出黎.
雖然數字上佢講左大話, 但我諗果道都幫補左D既.

btw, 今集葉晴成日提個死鬼老公, 多得濟有D煩.......
Kinny Riddle 09:59 PM 11-23-14
選戰2
就咁搵500個人頭黎扮募捐掩人耳目,令人諗起Breaking Bad第二季Walter都係利用募捐網站嚟洗黑錢。

白鴿黨被抽重水,笑都gap gap聲。

如果冇記錯,【選戰】係喺今年8月31日人大嘅落閘決定之前拍嘅,咁葉睛應該唔洗搵600個選委提名,而係跟返以前民主派般攞夠150名提委就可以入閘。不過葉睛咁樣得罪民自黨,佢哋可能唔會過提名票比佢。

就睇下張癸龍D枱底交易功夫去到幾遠,趁智叔冇留意嘅情況下攞到一D振民黨提委嘅提名。

智叔明顯想自己選,但由於「阿爺」死撐陸偉陶,唯有借張癸龍之手去整死陸偉陶,等佢可以名正言順得到「阿爺」欽點。

第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面