Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-21-14, 11:37 PM   #176
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
直播頻道 無需建立帳戶,即到 www.hktv.com.hk,下拉到影片播放器。直播頻道會自動播放,您亦可點擊“播放直播頻道”收看。

見唔到嘅

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 12:47 AM   #177
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
睇唔到+1
入到去都無播放揀, 網站下半部空白一片

舊 11-22-14, 01:00 AM   #178
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
警界線帶3集
段片show到鷹sir同黃sir因為坤哥部電話對侍,鷹sir被唔知邊個開槍搞到昏迷近半年。之後個拍片嘅第三者乘機堆冧黃sir。

但既然係咁,何來鷹sir「記得」佢自己寄部電話去郵局?
第2集有講...

小海帶鷹sir入差館搵料時,係file同其中一段影到佢同黃sir追逐既cctv片發現某個位置原本有個郵筒

舊 11-22-14, 01:02 AM   #179
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
睇唔到+1
入到去都無播放揀, 網站下半部空白一片
應該係因為而家唔係播放時間,朝早六點再LOGIN睇啦
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 01:17 AM   #180
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: teealpha 查看文章
唔關事,之前真係有事connect唔到,而家又ok返。
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 01:22 AM   #181
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
點播都有限時間

舊 11-22-14, 01:23 AM   #182
sunnypigdog
滅絕小五郎

【小公告】見到大人們反映現時入唔到官網 (hktv.com.hk) 及 HKTV app ,係由於系統需要作調整,正進行維修,因為已夜深估唔到大家依然踴躍;現正收看的用戶將不受影響,希望可稍安毋躁並見諒!
我地呢幾日時不時都會於非繁忙時段調整,但未必每次都能作出公告,希望大家明白。見到大家的comment及問題,一直在努力中!
P.S. Smart TV及電視盒用戶將不受影響

原來真係MAINT. 緊, 聽日先算, 唔該大家

舊 11-22-14, 09:03 AM   #183
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 布甸 查看文章
睇左一半警界線,我又唔覺得暗喎,平時睇開既美劇仲暗啦,o的人睇得 CCTVB 既世界光太多啦。
TVB D劇,打燈打到全塊面都冇一個陰影位
全間屋都係咁
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 09:21 AM   #184
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
全間屋都係咁
老人家眼唔好唔打世界光唔得
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 01:24 PM   #185
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
全間屋都係咁
我諗起多年前果套公主嫁到,
成家人塊面,打燈打到去發金光的地步…

選戰第二集的主題是妓女嗎?

http://youtu.be/iKJtIFssdo0

舊 11-22-14, 01:32 PM   #186
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
http://www.ragazine.com.hk/index.php...4/4408-2341111

「智叔」

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 01:48 PM   #187
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: HONDA 查看文章
直播頻道 無需建立帳戶,即到 www.hktv.com.hk,下拉到影片播放器。直播頻道會自動播放,您亦可點擊“播放直播頻道”收看。

見唔到嘅
引用:
引用:
作者: kin~kin 查看文章
唔關事,之前真係有事connect唔到,而家又ok返。
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
【小公告】見到大人們反映現時入唔到官網 (hktv.com.hk) 及 HKTV app ,係由於系統需要作調整,正進行維修,因為已夜深估唔到大家依然踴躍;現正收看的用戶將不受影響,希望可稍安毋躁並見諒!
我地呢幾日時不時都會於非繁忙時段調整,但未必每次都能作出公告,希望大家明白。見到大家的comment及問題,一直在努力中!
P.S. Smart TV及電視盒用戶將不受影響

原來真係MAINT. 緊, 聽日先算, 唔該大家
即到 www.hktv.com.hk,下拉到影片播放器。直播頻道會自動播放,您亦可點擊“播放直播頻道”收看。
而家都見唔到

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 04:40 PM   #188
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今晚2000有選戰第二集?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 05:00 PM   #189
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: W!LL 查看文章
今晚2000有選戰第二集?
其實而家已經可以點播.

今晚就直播, 唔記得係咪8pm
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 05:03 PM   #190
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咩原來選戰拍果時表面上係叫風雲 背地裡已經決定左選戰咁搞笑

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 01:19 AM   #191
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
直線抽擊 白鴿黨 好爽
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 01:26 AM   #192
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
警界線個主角好黑我憎(揾件茄喱啡做主角,兼角色性格又衰)!睇見佢俾人屈,加眾叛親離,心都涼埋!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 01:38 AM   #193
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
警界線個主角好黑我憎(揾件茄喱啡做主角,兼角色性格又衰)!睇見佢俾人屈,加眾叛親離,心都涼埋!
周俊偉?我幾鍾意佢,雖然佢做戲mama
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 01:45 AM   #194
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
周俊偉?我幾鍾意佢,雖然佢做戲mama
鷹sir,唔識佢真名叫咩?做佢老婆那位女演員又係唔鬼識....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 07:42 AM   #195
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 拉辛斯基 查看文章
直線抽擊 白鴿黨 好爽
可是何老伯唔似av仁~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 10:10 AM   #196
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
人我無咩問題
不同佢人物物真的不斷狂衝不喜歡(第1集不斷追報告果道

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 01:36 PM   #197
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
今日得閒試
Sony電視搵到直播app,how to點播?
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 04:08 PM   #198
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
選戰ep2
800萬係台底數
咁即係咁都到一球民間捐款?
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 04:19 PM   #199
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
選戰ep2
800萬係台底數
咁即係咁都到一球民間捐款?
由手機版發出
張X龍話有270萬係葉晴以前幫過果D組織捐出黎.
雖然數字上佢講左大話, 但我諗果道都幫補左D既.

btw, 今集葉晴成日提個死鬼老公, 多得濟有D煩.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 09:59 PM   #200
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
選戰2
就咁搵500個人頭黎扮募捐掩人耳目,令人諗起Breaking Bad第二季Walter都係利用募捐網站嚟洗黑錢。

白鴿黨被抽重水,笑都gap gap聲。

如果冇記錯,【選戰】係喺今年8月31日人大嘅落閘決定之前拍嘅,咁葉睛應該唔洗搵600個選委提名,而係跟返以前民主派般攞夠150名提委就可以入閘。不過葉睛咁樣得罪民自黨,佢哋可能唔會過提名票比佢。

就睇下張癸龍D枱底交易功夫去到幾遠,趁智叔冇留意嘅情況下攞到一D振民黨提委嘅提名。

智叔明顯想自己選,但由於「阿爺」死撐陸偉陶,唯有借張癸龍之手去整死陸偉陶,等佢可以名正言順得到「阿爺」欽點。

此篇文章於 11-23-14 10:01 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TVB 新 APP- GOTV 對付 HKTV? neo2046 手機平板遊戲討論版 5 01-16-14 12:10 PM

現在的時間是 10:10 AM

手機版 | APP版