Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 52 102 142 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 162 202 252  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
twskkw 11:44 AM 09-02-18
作者: ouki:
禁日中左張知3兵新陸抗,有冇用?
非常好,恭喜
由手機版發出
ouki 12:21 PM 09-02-18
作者: b_boy:
好靚, 恭喜
作者: twskkw:
非常好,恭喜
由手機版發出
謝巨巨們,但未想到有咩deck 可組
darkvolver 12:45 PM 09-02-18
我張陸抗都是遠弓2活一城,隨便玩下算。

好小人解任。

Sent from my iPhone using Gaforum
kaka2433 01:01 PM 09-02-18
有冇師兄可以帶下我玩
kaka2433 01:05 PM 09-02-18
同埋我近排想收返張車輪姜,咩將器最好
darkvolver 01:05 PM 09-02-18
作者: kaka2433:
有冇師兄可以帶下我玩

你平時邊到出沒先?b巨應該在鑽荷出沒多。

Sent from my iPhone using Gaforum
b_boy 01:22 PM 09-02-18
我遊擊隊黎, 無話邊間去開
其實去任何一間, 見到D 8州以上0既都可以求教, 大家都好好人會幫手
番薯勤 01:27 PM 09-02-18
作者: darkvolver:
我張陸抗都是遠弓2活一城,隨便玩下算。

好小人解任。

新咭就算有人解都比人秒登左
已經放棄左登用好耐
kaka2433 01:39 PM 09-02-18
想跟死一班師兄玩比較好,鑽荷係邊?
我黎都ok,同埋城門特攻3紅姜o唔ok?
darkvolver 01:43 PM 09-02-18
作者: 番薯勤:
新咭就算有人解都比人秒登左
已經放棄左登用好耐

一時時,我都係解任再印多。

darkvolver 01:44 PM 09-02-18
想跟死一班師兄玩比較好,鑽荷係邊?
我黎都ok,同埋城門特攻3紅姜o唔ok?

你邊張姜先?

kaka2433 01:48 PM 09-02-18
呢期搶哂風頭該張,車輪姜
darkvolver 01:55 PM 09-02-18
呢期搶哂風頭該張,車輪姜

等9月初官方平衡後,再找人研究..

ouki 01:59 PM 09-02-18
我都係4為走...觀廣 何鑽 新之 都會出現....不過我仲係3州新手
kaka2433 02:03 PM 09-02-18
想問一個問題,想問下衣家既品位點計,係計州定霸者霸王該d?
darkvolver 04:23 PM 09-02-18
話時話開校後,感覺少左人玩。

kaka2433 04:40 PM 09-02-18
會咩,學生都玩唔到啦
darkvolver 04:46 PM 09-02-18
會咩,學生都玩唔到啦

2睇啦,有決心既始終玩到。另外,跑馬都好重要,剛剛玩完都有3張空桌。

kaka2433 05:02 PM 09-02-18
師兄,你地呢幾日邊日會玩,有d問題想問返
twskkw 10:59 PM 09-02-18
師兄,你地呢幾日邊日會玩,有d問題想問返
我多數鑽荷或者新之出沒,你IC名係?? 見到面大家打聲招呼交流下
twskkw 11:02 PM 09-02-18
想問一個問題,想問下衣家既品位點計,係計州定霸者霸王該d?
現時係用洲計, 最高果個而家十三洲司空, 至於十四洲同再之後O既就未知啦.
kaka2433 11:17 PM 09-02-18
師兄,我ic叫 輝洛
kaka2433 11:17 PM 09-02-18
謝謝師兄你!!!!
無題 05:48 PM 09-03-18
我係荃灣打開~見倒推雄飛果個多數係我~得閒指教下
MR.CD-ROM 08:13 PM 09-03-18
司馬師只係減回復量
第一 ... 52 102 142 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 162 202 252  ... 最後

返回主題版面