Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-04-07, 01:53 AM   #126
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
http://www.carddas.com/sd20th/

看見地獄天堂了\/
我已前有一set9 成齊架

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 10-04-07, 09:18 AM   #127
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我o個套重o係度,好似差一兩張閃...
0 號寄過去抽中左...

套dvd送0號咋....cheap d喎....

舊 10-04-07, 11:19 AM   #128
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
wa....突然間咁毒嘅

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 10-04-07, 07:48 PM   #129
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
http://www.amazon.co.jp/gp/product/B...pf_rd_i=489986

我反而痛苦掙扎緊好唔好訂佢...佢話有card同元祖送,唔知咩樣o既呢....
森林佢咪show晒贈品出黎囉,模型改左送透明版72號騎士,唔再係元祖。

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線  
舊 10-04-07, 07:57 PM   #130
Alexgantz
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007

唔知係咪我眼花,好似見到電鍍件
另外,天玉凱可以變晒四種形態……

舊 10-04-07, 08:02 PM   #131
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
暴走蟹 目前離線  
舊 10-04-07, 08:04 PM   #132
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-04-07, 08:22 PM   #133
dreaming

註冊日期: Jul 2007
梗係覺得天玉鎧配係劉備同曹操度怪怪地
dreaming 目前離線  
舊 10-04-07, 08:29 PM   #134
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

右下...廣東語ver.....唔知會點

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 10-04-07, 08:41 PM   #135
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:

右下...廣東語ver.....唔知會點
諗起機動武鬥傳......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線  
舊 10-04-07, 08:46 PM   #136
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
電單車

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線  
舊 10-04-07, 08:48 PM   #137
Oaf

註冊日期: Dec 2003
以為件天玉鎧剩係for孫權
Oaf 目前離線  
舊 10-04-07, 08:49 PM   #138
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
終於肯落電鍍

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線  
舊 10-05-07, 01:57 AM   #139
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
馬定場???
內文出馬,大字出場
到底邊個轉錯字

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 10-05-07, 02:05 AM   #140
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
黄蓋

仲未見黄蓋

KIM 目前離線  
舊 10-05-07, 02:12 PM   #141
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

引用:
作者: money 查看文章
笨大會唔會復刻埋元祖呢

引用:
其實呢類卡有冇代理架??
仲有佢一box齊set定仲要抽....

好懷念以前有卡機扭o既情況
好似係一box齊set.

引用:
作者: vov430 查看文章
我已前有一set9 成齊架
以前儲db同美少女,所以無錢再儲埋鋼彈.

此篇文章於 10-05-07 02:16 PM 被 endymion 編輯。
endymion 目前離線  
舊 10-05-07, 03:32 PM   #142
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: KIM 查看文章
仲未見黄蓋
都仲打緊虎牢關,邊有咁快到赤壁之戰呀

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-06-07, 12:04 PM   #143
Alexgantz

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: KIM 查看文章
仲未見黄蓋

唔知前面有無人貼過

舊 10-06-07, 12:10 PM   #144
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Alexgantz 查看文章
[ig]http://photo.gaforum.org/files/2/5/4/5/0/5.jpg[/img]

唔知前面有無人貼過
渣古有鬚

舊 10-06-07, 12:16 PM   #145
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: IamO 查看文章
渣古有鬚
老虎與渣古是不同的

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線  
舊 10-06-07, 09:18 PM   #146
dreaming

今日見到堆復刻啦~
55, 56, 57為$%%
舊 10-06-07, 09:29 PM   #147
RnB
黃金體驗安魂曲

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDRnB6779
XBox Live GamertagRnB HK
引用:
作者: dreaming 查看文章
今日見到堆復刻啦~
55, 56, 57為$%%
請問邊樹呀?
thanks!

舊 10-06-07, 09:33 PM   #148
dreaming

引用:
作者: RnB 查看文章
請問邊樹呀?
thanks!
ssp, 但bb谷有人話已經俾人買哂
我係5:00果陣去睇既
舊 10-06-07, 11:59 PM   #149
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: IamO 查看文章
渣古有鬚
你瞎了麼?

KIM 目前離線  
舊 10-07-07, 01:33 AM   #150
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
曹操騎到赤兔攪到我想買埋隻呂布

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 12:27 PM

手機版 | APP版