Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-11, 01:54 PM   #126
RuneKnight
Junior Member

註冊日期: May 2010
完全唔想肥佬再度出場
RuneKnight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-11, 05:21 PM   #127
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
但係因為咁樣格硬變平丸做助手黎個助手vs助手又妥好似唔係咁多
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 04:13 PM   #128
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
中井個樣變哂
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 04:21 PM   #129
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: dust11 查看文章
中井個樣變哂
やはり豚か……豚は豚小屋へいけ

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 04:43 PM   #130
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: dust11 查看文章
中井個樣變哂
同豬一樣

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 05:51 PM   #131
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
七峰咁快老吹,如何合作下去?
倉樹又連續2期第一,真是任大場老作

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 07:25 PM   #132
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
開始見到七峰衰落嗎???

咁人地係作者嘛
想點作都得la
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 11:12 PM   #133

Insane Gamer
F6F8 F73C

註冊日期: Mar 2003
唔知有冇人講過
j2 5月播呢套
http://www.e-muse.com.hk/tv_time.php

私の右手には

twitter Plurk 
上面幾個隨便follow
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 11:34 PM   #134
kwsyeung
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
早就預左了~~
之前的版權交易會都有放風出來了~~

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-11, 12:00 AM   #135
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
七峰中二病發作, 勝負已分...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-11, 12:59 AM   #136
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
唔好講笑~~
肥佬再出場討厭度遠超七鋒~

舊 03-06-11, 01:20 AM   #137
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

但係隻豬其實插緊漂白旗

でもやはりブタか……ブタはブタ小屋へ行け

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 03-06-11, 02:57 PM   #138
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
依家先黎肥佬覺醒flag
這樣好嗎.......

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-11, 03:01 PM   #139
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 廢人 查看文章
依家先黎肥佬覺醒flag
這樣好嗎.......
不過佢都覺醒過一次之後再衰番轉頭
今次都.....

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-09-11, 11:51 PM   #140
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-09-11, 11:56 PM   #141
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

肥佬唔係仲有得黑化丫嘛

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-10-11, 12:47 AM   #142
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
肥佬唔係仲有得黑化丫嘛
佢直情消失好啦
唔好阻住平丸
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-11, 12:51 AM   #143
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
越覺得肥佬好礙眼

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-11, 04:12 PM   #144
三刀流路飛
Game Master
海盜王

XBox Live GamertagEddie829
七鋒唔會快收皮得咁交關呀嘛?
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-11, 08:24 AM   #145
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
估唔到七峰真係好大機會十回之內收皮...........
但我又真係唔想睇中井復活喎............

之後會唔會中井同七峰合作畫漫畫????
五十人會議果然充滿破綻~

舊 03-12-11, 02:47 PM   #146
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
一早都話七峰只會極速玩死自己

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-11, 02:58 PM   #147
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
七鋒唔會快收皮得咁交關呀嘛?
一早話佢呢種做法唔好講十話 頂三個禮拜都有問題架啦

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-12-11, 03:06 PM   #148
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Asurada 查看文章
估唔到七峰真係好大機會十回之內收皮...........
但我又真係唔想睇中井復活喎............

之後會唔會中井同七峰合作畫漫畫????
五十人會議果然充滿破綻~
中井加七峰都唔會有咩用
七峰根本就無自己個人既創作能力
中井似乎亦都係無能力去創作
兩個淨係識畫圖既人加埋一齊有鬼用

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-12-11, 08:56 PM   #149
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
我反而覺得只要佢肯信下個編輯就會逆轉
並唔係話七峰冇才能, 只係佢諗過左, 依賴一個錯誤既方法, 但唔醒覺

舊 03-12-11, 09:23 PM   #150
埃及使者
玻璃般的存在

七峰話咁快要退場

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 大場つぐみ 「バクマン。」以来2年ぶり新作 「とな怪」作者と初タッグ money 日本動漫畫討論版 0 04-23-14 11:47 PM

現在的時間是 04:51 AM

手機版 | APP版