Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 03-22-15, 08:44 PM   #201
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: Hitomi 查看文章
福岡真係人少咩
我覺得市中心好熱鬧
天神區既話真係多人,由其屋台個邊

但如果其他區真係好少人

舊 03-22-15, 08:46 PM   #202
BOYBOYBOY

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Thanks,第一次去一個人自由行....日文又苦手,有乜要注意??

如果我去5日4夜,大阪玩一日環球片場,仲有乜景點好行?去京都好唔好?

另有冇人去過大阪買game,邊度多?

Thanks~~
成街簡體字OR 漢字,好難會迷路
租埋隻WIFI OR 買SIM卡上網更加穩陣

WIFI 香港有間35蚊一日無限任上

SIM卡就可以考慮 櫻花卡之類個D

買GAME 新定舊先,可以網上訂好送酒店

舊 03-22-15, 08:48 PM   #203
BOYBOYBOY

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我未買機票、酒店呀

上Groupon見到個package唔知好唔好?
http://getaways.groupon.hk/en/deals/719878548

酒店
Arrow Hotel (大阪神箭酒店)
or
Shin-Osaka Conference Center

其實大阪有乜酒店係近地鐵又會質素好D?

仲有...想問下香港快運果D廉航飛日本有冇試過delay好耐?

Thanks!!!!
自已訂好過啦

佢地D野限制多,酒店又一般

舊 03-22-15, 08:56 PM   #204
BOYBOYBOY

引用:
準時率Hkexpress在香港是位列第一(舊年啦)
我坐過3次,去程不是早到就是準時,回程3次都早到
我妹舊年又係坐左3次,從未遇上delay
http://hitomi-kong.blogspot.hk/2014/...press.html?m=0

反而非常唔好彩難得坐過一次JAL竟然遇上delay粒幾鐘

所以呢d野平常心睇彩數啦

DELAY 3小時一次 (九州福岡)
比佢已早時間返香港 (大阪)

黎緊坐台中機,睇下先

引用:
作者: clanyuen1 查看文章
快運其實Delay唔嚴重,只要你上得到班飛機其實服務唔錯,
個個話唔再買佢既原因係overbooking同埋機票錯漏百出但又安排不良,
明明俾左錢自選座位去到機場check in時就冇左個位甚至連機位都冇左叫你等下一班機,
但又冇乜補償跟著掉你一二邊等你屈服。(呢個網上睇既),
我自己就試過回程變成消失的航班(係成班機冇左),冇任何通知同補償,
又冇e mail官網又冇講,唔係個個都會上佢個Facebook既。
最後上哂報紙先至免費幫你改航班(之前係要俾手續費&補「差價」,但差價呢度要補千幾蚊,同你買過張機票差不多)
另一次就話我冇買到行李,好彩我有印定份E Mail ,但都係掉我去一二邊等左幾個字,見我企硬先至理我,
明明俾左錢但好似欠左你咁,先至令人反感。
而家佢都叫D人最好3小時前CHECK IN ....爭餐死....

選位比錢根本係廢,你遲去CHECK IN 你個位一樣照比第2個坐
根本買位係廢,買左位你都要同地勤講叫佢幫你畫返,唔似其他AIRLINE一早預留有資料
地勤根本無你資料,除左得個名同電話,所有野都係你CHECK IN個刻佢安排先知

我朋友就係女仔拎一件手抽行李都比人要倉既女仔,班人真係搵人黎蝦的

好就好在佢今次OVERBOOK 打比佢問佢有冇人要取消或改行程,咁岩佢同行友人真係去唔到,結果賺到500蚊機票折扣CODE (FOR下次用+退全數)

引用:
一overbook其實間間公司會,唔係只係廉航
旺季旅行遇公眾假期真係要執生
我黎緊回程係4月7機位應該好緊張
不過如果佢有新年果時的offer我又唔區XD
(賠3000蚊港紙+一晚酒店+回程坐CX)

至於其他問題我未遇過所以我唔評論
亦唔會俾錢揀位...坐咁多次都可以同老公一齊坐
爭D唔記得你又飛....ORZ

有人話唔係賠現金的......XD

大阪機最多DELAY同OVERBOOK

引用:
作者: carychow 查看文章
揀位呢樣坐香草可能要, 上個月回程時坐我側邊窗口個男人跟前一行坐另一面窗口嘅女人係夫婦.
同佢傾計得知佢地已經早我半個鐘 check in 都咁.
而家要鬥快CHECK IN

引用:
可能佢地唔夠早XD?

Btw, 如果許可情況下唔會特登拆散?

我地從來唔會開口叫地勤安排孖位,因為明知無得揀都廢事開聲

反而對方有時會問番我地坐埋一齊有無問題
我通常都係等佢安排,2個人都係坐埋一齊
就算安排唔到上到機好多時D人都會問我可唔可以換位

引用:
作者: carychow 查看文章
班機 20:55. 我 18:30 到櫃檯未有人, 乘客多人到排到去南韓間公司.
當佢地 18:00 去到都算早掛. 香草太少人分享經驗真係唔知咩事.
我自己一個人拎細喼只有去程有揀, 但發現其實 T2 落仲要轉巴士唔揀都冇所謂.
要等巴士滿左先走, 最多只係可以揀個方便落車位. 改左 T3 後可能先值得揀.
嚴打手提行李,單身人士一件都要佢寄倉 (不超SIZE不超重都要你寄)

引用:
作者: rorimoe 查看文章
叫到hk express 打來話大阪返Hk overbook左
話賠錢轉第二班機(佢賠個數好大有D驚)
有冇人試過?
由手機版發出
有幾大?
最多都係全退+1000

引用:
作者: ammms 查看文章
你唔講個數有幾大
我諗大家都答你唔到

舊 03-22-15, 09:06 PM   #205
BOYBOYBOY

引用:
睇Facebook 個苦主Page好似只係想你落搭...
由手機版發出

佢地D野好取巧,簽晒紙即PAY就接受

引用:
我有交流開果堆blog友中直情未有人坐過香草

佢賠的比我講新年果單更多?
(3千+一晚酒店+回程坐CX)

我妹試過回程遇overbook, 當時去到機場果隻,
不過佢無接受到

Btw, 講左賠唔會最後唔賠掛,

香草未見過人坐.....
有人中過伏好似唔係賠現金.....XD

引用:
好多時航空公司到你check in果下先至同你講overbook

我有相熟blog友(坐其他公司,唔記得係ANA定JAL)直情no choice要你硬食(已到機場),

宜家你都叫有得預先知道同有得揀?

硬食乜先.....

引用:
作者: ouki 查看文章
冇人分享過香草咩?....

我分享少少......
(經驗時點為12月尾至1月頭)

===========================
3個級別的飛有唔同....記得睇清楚
最貴那個包20KG行理同買飛時選位...最頭行比後面位置多成半個位....選位的重點只有這樣
同埋冇記錯最貴那種可以網上再買行理上限....
香港->東京
大約飛前1小時左右先開COUNTER.....香港員工好似未太識做.....如果客人多野搞真係幾廢事.....我前面頂住我GE人搞到我急急腳行去坐車去衛星站....由於係衛星站上機予D時間去好D....要其他人等就唔好....
起飛時可能因1225所以排隊起飛好似大約等左30分鐘(時間不太記得)....大約用左5個小時去到成田T2....DELAY有少少.....行理那D好快就有基本唔洗點等....
東京->香港
可能香草係日本大過香港....起碼有專用COUNTER所以一早就入得去
COUNTER職員識一定程度英文同國語(我聽到JA....我同職員講日語所以唔知得唔得)....有個位俾你CHECK下件行理SIZE同重量....自己去CHECK CHECK先廢事阻到人......行理係可以幾件合計(我聽人講HKE限1...事實不知未坐過HKE)
起飛同到站都冇DELAY....職員服務良好....大至係禁多
香港個邊....好頹,日本本身有搞開唔同好多

HKE不限數量,我5件30KG內上到

引用:
我相信Hk express 超賣得好多
佢換機係講緊換4日後的機
所以佢賠個數都幾大
由手機版發出
換4日機賠都無用啦

引用:
香草做promotion唔夠hkexpress積極所以未有機會坐XD
不過飛前一個鐘先開counter咁勇....

Hkexpress行李只計重量不計件數(網頁寫明),
我自己亦試過寄兩件20kgs,

至於可唔可以與同行的人share重量就睇彩數
試過得亦試過唔得,應該要視乎個地勤有無渣正黎做
減左都好貴囉...

引用:
如果佢賠得仲狼過新年果下同埋只延一日的話,考慮得過XD
好多朋友櫻期出發中,暫時未有人有事住

引用:
作者: ouki 查看文章
我係COUNTER搞完入禁區先發覺得返半個鐘立即面都青埋
咁好明顯有問題

引用:
作者: maxwaver 查看文章
一分錢一分貨啦,老老實實而家坐飛機又唔係咩新鮮事好威威
廉航簡單黎講就係識飛既長途巴士
你要多多要求既咪坐番full fare lor,無人迫你一路嫌一路坐
有錢唔等於大爺,冇錢都唔等於係乞衣的

個個都話快運delay又盛,我前前後後坐左六程來回都無咩大問題仲成日早到
係有次落福岡丟爛左行李鎖賠得象徵式一舊水,不過丟爛行李其實都唔關航空公司事

講真我覺得真係睇你自已既心態同需要,快運呢d time slot真係唔係人人受得住
但對於我呢d成日要衝event既就可以最大化要請既日數
放工番屋食個飯拖grip上機,落機番屋企眠一眠再返工nice
我一次大阪,一次福岡,一次台灣,
大阪時間比佢改左,福岡出發DELAY3小時,台灣返黎又係DELAY左

我都無嫌過啦,只係佢而家日本回程好多時有D野好過份

引用:
其實鬧快運delay果d都唔知係咪道聽途說/打手......
人地有晒數據統計快運準時率仲好過傳統果堆公司...
(雖然有人話CX俾飛大陸果D航點拉低個準時率)

快運呢d time slot都唔係好差丫
我好鐘意凌晨機去
回程羽田朝早6點幾果班無R頭D~~唔想要呢d time slot咁咪俾多少少坐第2個時間囉
羽田+成田話晒都叫有3個時間揀丫
佢最好就你可以羽田機,成田返,時間選擇彈性強

引用:
我想問下有無人入過機場個環亞貴賓室

入面係咪有得沖涼??
有涼沖,要同佢講 拎KEY,度門LOCK左的

而家次次飛之前都入去食碗魚旦粉

之前佢寄左張一年會藉黎,有排都未到期

舊 03-22-15, 11:32 PM   #206
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
快運問題在於一出事佢地完全不負責任

責任在乘客,佢唔幫唔理都算,廉航嘛,
責任在於客觀外來因素,佢都係唔幫唔理,唯有怪自己唔好彩,廉航嘛,
過份既係連責任在於快運自己,佢一樣都係唔幫唔理,有種咪唔好上機咁既款
唔通廉航就大哂?
搭廉航都係乞兒?

總之有錢唔好用快運,
窮人就唯有努力

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛

此篇文章於 03-22-15 11:36 PM 被 大山椒魚 編輯。
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 11:38 PM   #207
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
成街簡體字OR 漢字,好難會迷路
租埋隻WIFI OR 買SIM卡上網更加穩陣

WIFI 香港有間35蚊一日無限任上

SIM卡就可以考慮 櫻花卡之類個D

買GAME 新定舊先,可以網上訂好送酒店
真係蕩失路咪搵香港人問路囉
梗有一個起左近

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 12:20 AM   #208
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
而家要鬥快CHECK IN

我通常都係等佢安排,2個人都係坐埋一齊
就算安排唔到上到機好多時D人都會問我可唔可以換位

嚴打手提行李,單身人士一件都要佢寄倉 (不超SIZE不超重都要你寄)
你其實有冇睇清楚你引用呢三段, 我同佢講香草航空, 唔係香港快運……

尤其乜鬼「嚴打手提行李,單身人士一件都要佢寄倉 (不超SIZE不超重都要你寄)」? 我今年二月農曆新年期間拎住 RIMOWA 個 CABIN MULTIWHEEL IATA (55 x 40 x 20 cm) 上機都冇捉我拎去磅又冇要我寄倉.

睇清楚先好按「提交回覆」得嘛?

此篇文章於 03-23-15 12:27 AM 被 carychow 編輯。
carychow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 12:30 AM   #209
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
有人中過伏好似唔係賠現金.....XD
咁果3000 係D mud XD? 斷估唔係餐劵掛

我妹舊年試過回程遇OVERBOOKING~~ 賠償金額¥16,000 (個RATE應該大概7.7-7.8)
(原先飛14:50~想改佢去10個鐘後的01:35)
不過佢reject左

引用:

好多朋友櫻期出發中,暫時未有人有事住
黎緊呢個星期係出發高潮~
根據hkexpress個網 某些日子已全部full
overbooking已經是非常肯定

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 01:04 AM   #210
BOYBOYBOY

引用:
咁果3000 係D mud XD? 斷估唔係餐劵掛

我妹舊年試過回程遇OVERBOOKING~~ 賠償金額¥16,000 (個RATE應該大概7.7-7.8)
(原先飛14:50~想改佢去10個鐘後的01:35)
不過佢reject左

黎緊呢個星期係出發高潮~
根據hkexpress個網 某些日子已全部full
overbooking已經是非常肯定
有人提過係比返買機票既現金CODE你下次再買過.......

今次係出發已經OVERBOOK 有打過比人問退唔退票OR改期或坐第2班機+賠$
有人返唔到黎都唔奇

我朋友退票個度加賠500...就係留返下次買機票入CODE減返..

此篇文章於 03-23-15 01:08 AM 被 BOYBOYBOY 編輯。
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 02:50 AM   #211
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
27號hkexpress飛名古屋, 祝我好運

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 03:50 AM   #212
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
上年12月26日至今年1月6日去日本是搭香草的可以講一下感想。

我買的是繽紛香草,即已經包左行李,回程外買多40KG,去回程有升上RELAX座(當時繽紛香草免費依家要另+HK$76),埋單HK$23XX。

CHECKIN,佢1500起機我1300到就有得CHECK,係條隊有D長但冇咩問題。

機倉內,一般座位空間雖然數據上同快運一樣,但左右間隔好像闊一點感覺好DD。

第一行RELAX座

非常闊伸直腳冇問題

實際空間很好,攪到我以後搭香草都會升上RELAX座

食物,價錢、買相、味道性價比OK,留意雖然佢可收不同貨幣,找錢都均一找YEN。
(當日聖誕期間特價全機食品7折呵呵 )

行李問題,以廉航來說我覺得已經是最寬鬆的,
我上機行李一個相機背包(入面有器材+電腦+IPAD+雜物至少10KG),再加一手抽袋(入晒手信),佢冇CHECK我直接比我上機。

寄倉重誇張...我同行朋友,回程寄了下面兩大箱貨(80KG),最後因為oversize只罰了4000YEN

時間上香草真係唔係幾好,去程1500機,1930成田落地,出到東京都差不多2200。
回程我搭果班是0750,所以直情早一晚入成田過夜。

對去旅行來說前後冇左兩日都幾唔方便(我算是半旅遊半工幹可以接受咁)

題外話見你地講快運咁咩,我4月28日去日本就是搭快運,攪到我都肴肴地

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 10:50 AM   #213
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
突然想去埋大阪....但成個大阪酒店似乎都爆左炸.....唔通真係要住capsule?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 11:06 AM   #214
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
突然想去埋大阪....但成個大阪酒店似乎都爆左炸.....唔通真係要住capsule?
今次復活節都未試過咁 full
我諗你上年唔睇定個期就已經 GG 了

舊 03-23-15, 11:19 AM   #215
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: windart 查看文章
-SKIP-
多謝詳細分享~
HKEXPRESS初頭hand carry都好鬆架
但唔知係咪因為d人愈黎愈過份~所以比以前緊左

我第一次坐時見過 :
COPY番自己BLOG篇野先XD
「但我們看到有其他旅客帶了超越限制的行李,
有一對男女各人一個行李箱,
由於曾考慮多帶一個官網容許的最大尺寸行李上機,
所以大概知道有多大,憑目測,本人認為他們的行李箱超出容許的最大尺寸,
不過不是超很多,另外他們還有兩大包非一般大的手提行李,
而是比我穿了厚大衣的上半身還要闊厚大塞得飽滿的超巨型購物袋,
行李管制上看來不太嚴?」

至於復活節出發的各位同自己真係祝好運
雖然自己已經坐過3次都記錄良好~
不過呢次復活節真係撞櫻花期撞到應一應
所以都要備有一定的心理準備

引用:

又係撞正復活節?

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 12:22 PM   #216
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: windart 查看文章
上年12月26日至今年1月6日去日本是搭香草的可以講一下感想。
E....我俾打格仔TIM
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 01:49 PM   #217
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
我在農曆年時問已經好full,
東橫inn , apa 呢堆早就冇晒
搵agent 都冇房

最後要上rakuten 自己訂,貴!

機票又係貴到 hi
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 03:44 PM   #218
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
多謝詳細分享~
HKEXPRESS初頭hand carry都好鬆架
但唔知係咪因為d人愈黎愈過份~所以比以前緊左

我第一次坐時見過 :
COPY番自己BLOG篇野先XD
「但我們看到有其他旅客帶了超越限制的行李,
有一對男女各人一個行李箱,
由於曾考慮多帶一個官網容許的最大尺寸行李上機,
所以大概知道有多大,憑目測,本人認為他們的行李箱超出容許的最大尺寸,
不過不是超很多,另外他們還有兩大包非一般大的手提行李,
而是比我穿了厚大衣的上半身還要闊厚大塞得飽滿的超巨型購物袋,
行李管制上看來不太嚴?」

至於復活節出發的各位同自己真係祝好運
雖然自己已經坐過3次都記錄良好~
不過呢次復活節真係撞櫻花期撞到應一應
所以都要備有一定的心理準備

又係撞正復活節?
因為睇見松原秀典簽名會....決定係北海道飛落大阪.....
真係要Capsule 都冇計了...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 03-23-15, 04:49 PM   #219
BOYBOYBOY

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
我在農曆年時問已經好full,
東橫inn , apa 呢堆早就冇晒
搵agent 都冇房

最後要上rakuten 自己訂,貴!

機票又係貴到 hi
要房一定有,遠少少可以過難波1,2個站已經有喇

上次住日本橋過多一個站個D酒店不知幾大間房都係5千-6千YEN一晚,最貴個晚2人都係7千左右
食野又平D~
係旺區食乜都貴

舊 03-23-15, 04:53 PM   #220
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
要房一定有,遠少少可以過難波1,2個站已經有喇

上次住日本橋過多一個站個D酒店不知幾大間房都係5千-6千YEN一晚,最貴個晚2人都係7千左右
食野又平D~
係旺區食乜都貴
淀屋橋, 新今宮, 天王寺果頭已全滅

舊 03-23-15, 05:18 PM   #221
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
引用:
有冇check過船場果頭?上次10月頭又係好多地方冇晒搵到去船場

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 08:34 PM   #222
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
單人個室復活
JR西日本:トワイライト、5月に再登場
http://mainichi.jp/select/news/20150...40058000c.html
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-15, 02:28 AM   #223
BOYBOYBOY

引用:
我朋友住到去天滿橋個d

佢即興出發,好遠先有房

舊 03-24-15, 04:29 AM   #224
PTX-003C
天下第一盲鬼

我有冇理解錯....近鐵pass 係bic camera 都可以買? 而唔係好似JR Pass 咁要落地前買?

舊 03-24-15, 02:03 PM   #225
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
新今宮, 天王寺都叫近鐵路站
你要搵 d 山卡啦地區先有咭房

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.4 Hitomi ~清談館~ 1004 03-10-13 12:15 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 02:41 PM

手機版 | APP版