Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後
手提遊戲機討論版>チェインクロニクルV l2017年5月12日結束營運
Dyhalt Rushifar 10:14 PM 04-02-15
作者: izumo:
突然被人質左40件item落瘡中晒伏
個倉唔係有200格架咩…
digiharuka 10:30 PM 04-02-15
作者: Dyhalt Rushifar:
個倉唔係有200格架咩…
即是禮物箱已放了 >160件 (我也120件, 武器及不拿出來的角...)

那些義勇軍之光是什麼...
izumo 10:36 PM 04-02-15
作者: digiharuka:
即是禮物箱已放了 >160件 (我也120件, 武器及不拿出來的角...)

冇錯
因為一般d野我係用先拎出來 廢事浪費石來開位 就算抽卡我都係抽落大瘡
抽到有用/要賣 先會拎出來好似果d無無謂謂4星 我係會長期擺係大瘡由佢

求日文達人幫手打封野
Dyhalt Rushifar 10:39 PM 04-02-15
打投訴信?

COUNT DOWN EVENT
120粒可以有5張SR騎+30石+200義勇COIN
izumo 10:44 PM 04-02-15
打投訴信?

COUNT DOWN EVENT
120粒可以有5張SR騎+30石+200義勇COIN
類似啦
佢1號只係TWITTER度講過

2日から開始されるカウントダウンイベントで配布される「義勇軍の光」を受け取るために、初期最大で55個前後のプレゼントボックス枠が必要になる可能性がございます。
チェンクロVのヤリコミ度にもよりますが、プレゼントが満タンだよと言う方は、事前に整理をお願いいたします。

2號2點後先係GAME內出正式公告
但果陣已經質晒野落玩家個倉
Harpuia 10:56 PM 04-02-15
營運有事前說過要先清空位的…
在百戰還是黑圖時…
izumo 11:16 PM 04-02-15
作者: Harpuia:
營運有事前說過要先清空位的…
在百戰還是黑圖時…
點知你掟咁Q多落來...
KA版柯柏文 01:04 AM 04-03-15
我返來一開192.....
digiharuka 01:42 AM 04-04-15
80光, 預計可完成多 32, 還差8點; 80lv洞未破, 但好難...
Dyhalt Rushifar 07:56 PM 04-04-15
1,1,1,1,2,3,3,3,1,....
在下個禮物倉好少過50,所以冇咩問題
izumo 11:34 PM 04-05-15
1,1,1,1,2,3,3,3,1,....
在下個禮物倉好少過50,所以冇咩問題
回左信話檢討緊叫我等下
Dyhalt Rushifar 12:09 AM 04-06-15
回左信話檢討緊叫我等下
希望你既奮鬥會令大家有D石
80光, 預計可完成多 32, 還差8點; 80lv洞未破, 但好難...
109,升埋主角打多三個CS就可以無視今後D光

兩個80洞在下係死過去算,基本上有蟹、牢獄同傳弓就夠。
自問真係冇本事唔死過晒…
Harpuia 01:12 AM 04-06-15
希望你既奮鬥會令大家有D石

109,升埋主角打多三個CS就可以無視今後D光

兩個80洞在下係死過去算,基本上有蟹、牢獄同傳弓就夠。
自問真係冇本事唔死過晒…
109個,為什麼你這麼aoe
izumo 08:26 AM 04-06-15
109個,為什麼你這麼...
想等2.0先上番來?
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 10:11 AM 04-06-15
109個,為什麼你這麼
呢個除咗CS之外完全唔關抽野事架喎
而且一趺有40-50件禮物既你應該都係差唔多呢個數
得閒執咗隻字佢啦,陣間巡房黎就2.0見架嘞
Harpuia 05:38 PM 04-06-15
呢個除咗CS之外完全唔關抽野事架喎
而且一趺有40-50件禮物既你應該都係差唔多呢個數
得閒執咗隻字佢啦,陣間巡房黎就2.0見架嘞
我才73個的渣渣
黑領打了4天才打出ssr的尾箱
又不是罵人
Dyhalt Rushifar 09:07 PM 04-06-15
我才73個的渣渣
黑領打了4天才打出ssr的尾箱
又不是罵人
在下用既日子比你少,不過耗AP量就應該差唔多…
izumo 11:35 AM 04-08-15
舊50 wave突破 租80性女真係好屈J
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 02:56 PM 04-08-15
話實今次兩張勢力強化真係好難抽得落手…
竟然唔係擺ロロ,真係留到去第二部?
izumo 03:28 PM 04-08-15
話實今次兩張勢力強化真係好難抽得落手…
竟然唔係擺ロロ,真係留到去第二部?
裁仔勁左嫁啦
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 03:38 PM 04-08-15
裁仔勁左嫁啦
由手機版發出
冇勁騎士/弓手,要黎都冇用…
斬人回血,用自暴都夠啦

今次兩粒光係完成瞓練就得?好似快過打CS喎
Harpuia 09:02 PM 04-08-15
冇勁騎士/弓手,要黎都冇用…
斬人回血,用自暴都夠啦

今次兩粒光係完成瞓練就得?好似快過打CS喎
回血要暴擊或必殺
沒錢抽,等光響
Dyhalt Rushifar 09:44 PM 04-08-15
回血要暴擊或必殺
沒錢抽,等光響
一般酒場角,又冇特別武器。
就算當強化角用,單體SKILL根本快唔到幾多。
分分鐘KILL UP隊仲打得快D…
izumo 10:07 PM 04-08-15
一般酒場角,又冇特別武器。
就算當強化角用,單體SKILL根本快唔到幾多。
分分鐘KILL UP隊仲打得快D…
呢隻出場最大意義反而係3人弓騎結發動 條件改變
呢樣野如果係APPLY落所有職
咁雙職結會比手機實用好多好多
財仔將來亦必定有佢出場機會
Dyhalt Rushifar 10:32 PM 04-08-15
呢隻出場最大意義反而係3人弓騎結發動 條件改變
呢樣野如果係APPLY落所有職
咁雙職結會比手機實用好多好多
財仔將來亦必定有佢出場機會
喺抽到ロロ同司祭之前,在下相信強制/特效以外唔會再派騎士出場…
基本上騎士個設計本身就係錯…
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後

返回主題版面