Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-15, 09:51 AM   #901
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
91出金
之後可以無限流放
(94層仍然一珠)
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 01:03 PM   #902
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
105畢業,少有地係抽2箱1
[禁句]今次個抽好易中[/禁句]

舊 03-22-15, 01:12 PM   #903
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
60了, 0跌(未抽) = =
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 03:32 PM   #904
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
已經68了,抽同打都唔出
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 04:30 PM   #905
izumo

引用:
作者: chh622 查看文章
已經68了,抽同打都唔出
慢慢來打 來日方長
舊 03-22-15, 04:40 PM   #906
Harpuia

註冊日期: Sep 2010
打到77用幣抽到了第3張
於是乎80畢業
打到107才掉第一金…
然後我這次銀箱掉率超絕up
最高連續4場全銀,尾朋友連續3銀…
截至107都快40個了…
我說segay,我抽了卡你給我面子也不是應該給我銀而是金吧?
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 09:43 AM   #907
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Harpuia 查看文章
打到77用幣抽到了第3張
於是乎80畢業
打到107才掉第一金…
然後我這次銀箱掉率超絕up
最高連續4場全銀,尾朋友連續3銀…
截至107都快40個了…
我說segay,我抽了卡你給我面子也不是應該給我銀而是金吧?
銀同金咪一樣係戒

尋日PCCW又逼在下玩OFFLINE GAME…
今次應該連170都跑唔到。

舊 03-23-15, 09:36 PM   #908
digiharuka

89, 還是木箱傳奇

不過昨晚寢落時最後抽中1張....

還是要抱大腿了

=====

7206-9499-2214-5876
舊 03-23-15, 10:52 PM   #909
Harpuia

溢出6張了
119,129,140掉金

26號有重大發表,2部不遠了
順便,二0沒打算抽的時候又來期間限定專武…
手殘玩殘血加攻的角我都死人居多
舊 03-23-15, 11:09 PM   #910
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
溢出6張了
119,129,140掉金

26號有重大發表,2部不遠了
順便,二0沒打算抽的時候又來期間限定專武…
手殘玩殘血加攻的角我都死人居多
光響快D出啦, 想一次抽哂120張卷, 準備半棄坑
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 11:26 PM   #911
Harpuia

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
光響快D出啦, 想一次抽哂120張卷, 準備半棄坑
之前留了6xx多石為了抽爆光響
結果抽一張巧克力已經沒了一半315石
一時衝動抽爆石板剩88石

求滋養不要去黑領,尾箱我打不起
舊 03-23-15, 11:41 PM   #912
izumo

引用:

G養我諗佢仲諗緊點執 呢隻而家定位都係怪怪地
舊 03-24-15, 11:28 AM   #913
神人ではない!新人だ

引用:

黑洞冇所謂,唔好限R,果然D尾箱真係好凶狠,雖然一上黎見到班幸運神講打一次出齊…

舊 03-24-15, 01:01 PM   #914
digiharuka

97了, 仍是突2....

已經唔識排組, 打唔掂
舊 03-24-15, 01:29 PM   #915
神人ではない!新人だ

目前150,距離目標仲有廿隻。

要幫手既可以送D過黎。
不過100以上在下冇試過一珠KO

舊 03-24-15, 07:41 PM   #916
izumo

引用:
作者: digiharuka 查看文章

已經唔識排組, 打唔掂
過左150已經唔想推170你想爆就掉過來幫你推
由手機版發出
舊 03-24-15, 08:09 PM   #917
神人ではない!新人だ

引用:

已經唔識排組, 打唔掂
話時話你依家係點排?

舊 03-25-15, 12:46 AM   #918
digiharuka

104, 繼續木箱

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
話時話你依家係點排?
傳弓+白虎+稲妻+會長, 後排 女主+サーシャ 友人一定是石板了
舊 03-25-15, 10:19 AM   #919
神人ではない!新人だ

引用:
104, 繼續木箱

傳弓+白虎+稲妻+會長, 後排 女主+サーシャ 友人一定是石板了
在下打到165都係出過兩次金,一齊去燒樓上位非金即銀既法老王啦

理論上反正見BOSS時間唔長用腐乳唔係好過伯父?MANA又安定D。

在下曾經有諗過用無言組全魔,不過冇WAVE回復真係好惡打…

舊 03-25-15, 12:25 PM   #920
digiharuka

引用:
在下打到165都係出過兩次金,一齊去燒樓上位非金即銀既法老王啦

理論上反正見BOSS時間唔長用腐乳唔係好過伯父?MANA又安定D。

在下曾經有諗過用無言組全魔,不過冇WAVE回復真係好惡打…

燒燒燒, 很久沒燒了

=====

換隻奶一次用3珠打有機會打80幾萬, 唔用既最多開一次大技就完場... 真係
舊 03-25-15, 03:47 PM   #921
神人ではない!新人だ

170以上3珠一隻,200無理
おのれ!PCCW!

舊 03-25-15, 08:59 PM   #922
Harpuia

153,155也是金

好友裡有打上200放出來給人玩的壕,總血量218w
小兵平a很痛,boss平a更痛
那次珠好,一場開2次傳弓,一珠打出87w
第2次打珠運不好,加上浪費了時間打了40多w左右…
200沒5劵這次隨便了
明天一起抽二0
舊 03-25-15, 09:13 PM   #923
神人ではない!新人だ

引用:
153,155也是金

好友裡有打上200放出來給人玩的壕,總血量218w
小兵平a很痛,boss平a更痛
那次珠好,一場開2次傳弓,一珠打出87w
第2次打珠運不好,加上浪費了時間打了40多w左右…
200沒5劵這次隨便了
明天一起抽二0
人來,給朕買起他!
凌遲不可以少於一億刀~

今次在下D凸爆FRIEND都係HEA打,兩個60石板打17X真係超煩…

仲諗住有D咩重大更新,結果只係1.14…

此篇文章於 03-25-15 09:21 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-15, 12:38 AM   #924
digiharuka

引用:
153,155也是金
送給你的

俾你地跌晒攪到我111了仍差1張

引用:
人來,給朕買起他!
凌遲不可以少於一億刀~

今次在下D凸爆FRIEND都係HEA打,兩個60石板打17X真係超煩…

仲諗住有D咩重大更新,結果只係1.14…
望明天公佈 2.0 吧...
舊 03-26-15, 12:53 AM   #925
izumo

打到170應該收隊了 boss唔勁但係兵仔好大力 第4關已經要屈你開技
劍中boss都仲好d 弓果隻真係好麻煩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:23 AM

手機版 | APP版