Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-14, 09:20 PM   #601
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: digiharuka 查看文章
風水輪流轉, 家下什麼都沒有

看來要出這東西了給上面幾位了

咁我咪要燒好多人?

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-14, 09:37 PM   #602
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
今次唔少80劍聖,基本上有傳弓+雙突武+FRIEND劍聖都夠打上150。
在下去到80都仲可以PART FRIEND突武一氣殺魔神。
目前團隊係…
アリサ(2マナ)
傳弓
サーシャ(以太多中太多弓MANA,SKILL又可以防衰弱)
劍聖
FRIEND
其實アリサ同サーシャ可以換做特武黑白熊同自暴,應該仲好打D,不過唔想換…
用白虎放毒唔好?

引用:
作者: gsw 查看文章
咁我咪要燒好多人?
就係要燒旺個場才行
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-14, 09:50 PM   #603
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
用白虎放毒唔好?
100以下既唔考慮,血唔多毒埋都夠劈多野,弓又唔密。
反而在下依家過百就真係要調佢返黎,6WAVE MANA好少唔滿。

基本上70為止既都係傳弓+聖劍SKILL亂發就收皮,80劍聖既果9刀每下成20K咁滯…

此篇文章於 12-30-14 09:53 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-14, 11:30 PM   #604
gsw
らんらんる

引用:
用白虎放毒唔好?
就係要燒旺個場才行
抽到得番唔夠20萬,中齊4張白虎,一張自暴最後都係要用500去換...

舊 12-31-14, 11:26 AM   #605
神人ではない!新人だ

雙劍聖+傳弓打100以上1珠點都打淨6-15萬血。
不過如果要再高效率D就可能要增加運要素…

嘩~初日80 FRIEND,冇劍聖都已經打到192…

此篇文章於 12-31-14 03:16 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-14, 08:54 PM   #606
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
好友80聖剩有8個,想找不到人借都難
62抽1,80掉1,91掉1
我畢業了
然後100又掉1,尾了大腿的131又掉1,現在多了3…
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-14, 08:57 PM   #607
神人ではない!新人だ

http://chainchroniclev.gamerch.com/1...%BC%81#comment
10石
限期好聽日4點

引用:
作者: Harpuia 查看文章
好友80聖剩有8個,想找不到人借都難
62抽1,80掉1,91掉1
我畢業了
然後100又掉1,尾了大腿的131又掉1,現在多了3…
劍聖好多,不過一打魔神唔見晒D80…
雖然就算70+80,在下都冇幾大把握可以1氣殺隻13X…

此篇文章於 12-31-14 09:31 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 01-01-15, 12:34 PM   #608
izumo

PSN  IDizumo000
5石 2668 3863 4344 1756
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 04:13 PM   #609
gsw
らんらんる

今次魔神抽左好似4萬掉左1張
但冇能力打上120
有加我既麻煩幫幫手

舊 01-01-15, 04:56 PM   #610
wilsonlam
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
引用:
但冇能力打上120
有加我既麻煩幫幫手
= = 我覺得好易出!我50就突滿,之後打到5張,抽到4張,前前後後拿到17張,宜加打到120
wilsonlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 04:57 PM   #611
izumo

引用:
但冇能力打上120
有加我既麻煩幫幫手
有冇ADD我? 有就掉過來啦
舊 01-01-15, 06:13 PM   #612
gsw
らんらんる

引用:
作者: wilsonlam 查看文章
= = 我覺得好易出!我50就突滿,之後打到5張,抽到4張,前前後後拿到17張,宜加打到120
呢隻GAME我係呢到係地獄黑仔王
抽卷抽石從未出過5星,打魔神只係掉過一次黑白熊咁大把.

引用:
作者: izumo 查看文章
有冇ADD我? 有就掉過來啦
係咪vつつつb

舊 01-01-15, 06:43 PM   #613
izumo

引用:

係咪vつつつb
YA V版打漢字好煩
舊 01-01-15, 06:44 PM   #614
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
法老王的錯覺:
1.「我覺得」好容易出
2.「我覺得」好容易抽

小號打到80多,魔神幣一張也抽不到
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 07:20 PM   #615
digiharuka

以現時速度120都唔知去唔去到
舊 01-01-15, 08:03 PM   #616
izumo

引用:
以現時速度120都唔知去唔去到
我都打到11X 如果唔係執尾刀多過推自己應該130都上左
今次真係放水
我自己冇特都可以輕鬆打到120
上次 龍女 1珠打到120 一珠得十幾萬....
舊 01-01-15, 08:21 PM   #617
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:

係咪vつつつb
放心, 我LV 80仍是0抽0紅箱, 各位木匠不是一個人
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 08:59 PM   #618
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
魔神100等也未開金箱..
魔神抽未中一張..

還好尾181好友魔神得1張..

120等可畢業..
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 09:53 PM   #619
digiharuka

88自開1張
然後一堆魔coin未開 (36000, box快滿了 )
現在要用2粒清了...
===
95再開多一張...

此篇文章於 01-02-15 12:03 AM 被 digiharuka 編輯。
舊 01-02-15, 09:37 AM   #620
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Harpuia 查看文章
法老王的錯覺:
1.「我覺得」好容易出
2.「我覺得」好容易抽

小號打到80多,魔神幣一張也抽不到
打到170先抽得1張…中獎機率分分鐘低過頭10LV跌箱…
引用:
我都打到11X 如果唔係執尾刀多過推自己應該130都上左
今次真係放水
我自己冇特都可以輕鬆打到120
上次 龍女 1珠打到120 一珠得十幾萬....
今次易好多,上次開傳弓都遠擋魔彈500,近身硬食1500,又冇白虎方便毒。
支援抽又差,龍騎冇FRIEND 80…

追王女追到出埋第6張鄧小姐,在下都等下次CHAIN FES算…

此篇文章於 01-02-15 01:18 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 01-02-15, 10:28 AM   #621
izumo

引用:
170抽得1張…中獎機率分分鐘低過頭10LV跌箱…

今次易好多,上次開傳弓都遠擋魔彈500,近身硬食1500,又冇白虎方便毒。
支援抽又差,龍騎冇FRIEND 80…

追王女追到出埋第6張鄧小姐,在下都等下次CHAIN FES算…
你真突鄧小姐掟左幾多PACK落去?

見到頂樓果5票真係流晒口水
舊 01-02-15, 10:42 AM   #622
神人ではない!新人だ

引用:
你真突鄧小姐掟左幾多PACK落去?

見到頂樓果5票真係流晒口水
前前後後70抽左右,由始至終在下目標都係王女,佢死都唔出
打埋LV200張券都抽唔到就算…

舊 01-02-15, 10:48 AM   #623
wilsonlam
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
抽左40次得兩張劍聖0王女2龍殺2背德。。。。。。。
魔神130 一共拿到25張牢獄 (換戒250隻)。。。。。
wilsonlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 11:52 AM   #624
izumo

引用:
前前後後70抽左右,由始至終在下目標都係王女,佢死都唔出
打埋LV200張券都抽唔到就算…
不如我拎張王女同你交換滿突鄧小姐
送埋張絢爛俾你
舊 01-02-15, 12:06 PM   #625
神人ではない!新人だ

引用:
不如我拎張王女同你交換滿突鄧小姐
送埋張絢爛俾你
有換卡SYSTEM都唔制

180有上次130咁難,最麻煩既係D卒仔出得好慢食晒D時間

此篇文章於 01-02-15 01:19 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 09:50 AM

手機版 | APP版