Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-18-09, 06:12 AM   #1001
leozzz
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
我覺得mr.3 既出現好明顯係... 係用蠟燭整倒模開左ace 個鎖喎....

唔知係尾田咁鋪排令我咁諗到

定係我個人問題

總之就係覺得mr.3 是用來幫忙開鎖的~~~!!!!
leozzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 06:37 AM   #1002
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: leozzz 查看文章
我覺得mr.3 既出現好明顯係... 係用蠟燭整倒模開左ace 個鎖喎....
定係我個人問題
冇錯
就係令全部人都覺得「好明顯」
以尾田黎講,如果真係咁舖排你先驚

引用:
作者: 魚伕 查看文章
LV2 應該有兩隻地獄犬/合成戰
已經企左係路飛上面...
唔知點解,我覺得唔會單單係地獄犬型合成獸咁簡單
總覺得尾田係呢d位最fake人

老實講,今話隻合成獸我完全冇諗過會係咁既樣
一出場個野好震驚
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 09:21 AM   #1003
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
mr.3俾怪物食左都可以全整無缺痾番出黎(上次香蕉鱷食佢都係咁)

舊 01-18-09, 12:34 PM   #1004
朧月夜
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
引用:
作者: 雙星 查看文章
魚人有能力咪吾可以游水
會比人悶笑架wo
魚魚果實
但係唔可以游水
朧月夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 07:18 PM   #1005
vincent01
Senior Gamer
夢蛋

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 石光 查看文章
吾則乃半狂者 (pop岩岩好有4個主角 )
咁pop係真係好靚既...
但真係唔係太捨得入手...
不過..鷹眼又真係...好吸引咁...
唉...

石光兄得閒放下毒啦不如~
哈哈~

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
之前一路認為甚平係奸的.....而家出場原來係豪傑有d估佢唔到.......
係啦...
諗到佢係阿朗d friend果時...真係覺得佢係衰人...
唔知尾田會點安排呢...係路飛的敵人, 定朋友?

引用:

定係我個人問題

反而我諗, ace同mr3, 可唔可以有合作技?
蠟係易燃架嘛...
(雖然...mr3係怕火...)

舊 01-18-09, 09:13 PM   #1006
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:

定係我個人問題

比大家諗到0既就唔係尾田~

OP動畫終於去到紅土大陸....
下集有鐵面具...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 10:45 PM   #1007
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:

一插個鎖可能比海嶁石力量還原左卡左係入面 ...之後都唔駛打開了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 11:48 PM   #1008
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
vol.9見
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具