Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-08, 05:01 PM   #76
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
硬係覺得其實又係無謂o既堅持
背脊係d無謂野

舊 10-30-08, 05:07 PM   #77
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
經過上次偽山治事件,
大家唔洗太認真

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 05:18 PM   #78
小海獅
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagKeithL1985
引用:
作者: 真!DC 查看文章
經過上次偽山治事件,
大家唔洗太認真
就係經過呢個事件,
所以我認為可能真係眼睛......
不過係好搞笑的眼精,
所以佢死都唔想俾人見到
小海獅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 05:27 PM   #79
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
今回係咪想講霸氣唔係玩哂
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 09:21 PM   #80
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
你地講果個 ~.~ 吾係溶劍....

佢叫"信", 官階大佐
食左超人系"生鏽果實", 能力是腐蝕任何金屬
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 09:21 PM   #81
fcvictor

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: Eking 查看文章
司法島事件最後咪有場中將/少將大戰草帽一伙.....入面有一個人溶左卓洛把劍
但係點解溶左把劍卓洛重有3把劍ge?

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 10:23 PM   #82
小白熊
冬眠中

XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
我覺得你對實力既認知有少少奇怪
你認為堂堂海軍大將,只係靠自然系既不死身上位,冇左呢個無敵之身佢地就會比人推翻?
自然系,仲有一個煙佬只不過係一個大佐炸, 自然系有大把人都做唔到大將級
就算有霸氣打得中實體, 你自己望下自然系本身既攻擊力,範圍, 附加效果等等有幾勁先...
不論移動手段, 制空權, 主場之利等等, 自然系都有絕對既優勢, 勁唔係勁在只有個無敵之身
仲要你記唔記得故事有提過, 艾斯未食果實之前,已經勁過以前既路飛?
大將極有可能就算係冇食果實既時代已經有7武海果個級數, 即係話除左能力屈機,自身既基礎戰鬥力都會好高
再者所有非自然系既人全部都有實體,只要有實力,人人都打得中佢地, 又唔見白胡子比人推翻?
史莫卡是淮將
舊 10-30-08, 10:38 PM   #83
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: fcvictor 查看文章
這個要問布魯克個影子

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 01:53 AM   #84
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: fcvictor 查看文章
你幾耐無睇?
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 07:00 AM   #85
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仲有第2個雄性係個島呀

唔好以為插左兩條辮同有個c係心口就唔認得你

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-31-08 07:03 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 08:10 AM   #86
小白熊
冬眠中

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
仲有第2個雄性係個島呀
唔好以為插左兩條辮同有個c係心口就唔認得你
佢發養得咁健康.... 點睇都吾似雄性 wor
舊 10-31-08, 10:33 AM   #87
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: NEAR 查看文章
這個要問布魯克個影子
個把劍係大寶刀 ? 我都忘記左個名

舊 10-31-08, 10:47 AM   #88
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Eking 查看文章
個把劍係大寶刀 ? 我都忘記左個名
記憶中好似係叫名刀秋水

引用:
作者: 小白熊 查看文章
史莫卡是淮將
原來我又記錯左

引用:
作者: 小海獅 查看文章
就係經過呢個事件,
所以我認為可能真係眼睛......
不過係好搞笑的眼精,
所以佢死都唔想俾人見到
某程度黎講,可以真係kai到會石化

舊 10-31-08, 11:19 AM   #89
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
真係好睇~~

王之氣度~
令對手也感動?
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 12:24 PM   #90
石光

PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: 魚伕 查看文章
真係好睇~~

王之氣度~
令對手也感動?
係唔係都未知
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 01:06 PM   #91
魚伕
Moderator

引用:
作者: 石光 查看文章
係唔係都未知
羞恥而落淚都有可能~

尾田...估唔到的....
舊 10-31-08, 01:09 PM   #92
石光

引用:
羞恥而落淚都有可能~

尾田...估唔到的....
又或者下期個口唔同左...原來係奸笑
舊 10-31-08, 01:12 PM   #93
遊戲人間
"oui"

XBox Live Gamertagark0811
奸笑就應該唔會.

佢落淚時個咬唇樣係尾田一向畫喊樣時的必備表情.
(btw,呢個表情好似未出現過嚮奸角上,所以女帝都應該唔係壞人....!? )

舊 10-31-08, 01:33 PM   #94
石光

引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
奸笑就應該唔會.

佢落淚時個咬唇樣係尾田一向畫喊樣時的必備表情.
(btw,呢個表情好似未出現過嚮奸角上,所以女帝都應該唔係壞人....!? )
我都係講笑姐..
不過...我第一眼睇佢就信佢唔係壞人
舊 10-31-08, 02:52 PM   #95
fcvictor

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: Kain 查看文章
你幾耐無睇?
唔係呀,溶劍人係246話第十二頁溶左卓洛把劍。之後第十三頁,卓洛重係手有兩把劍,口咬住一把......

眼殘 ,原來有把唔係佢用開ge劍

Diablo3
fcvictor#3450

此篇文章於 10-31-08 02:59 PM 被 fcvictor 編輯。
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 05:54 PM   #96
拓飛
Game Master

正路諗應該係比路飛既行動感動到
快d做fd or情侶 之後教路飛點用霸氣or送佢去香波地群島la
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 05:58 PM   #97
Mr.66
Game Master

引用:
又或者下期個口唔同左...原來係奸笑
會唔會係女人對男人既超必:一哭二鬧三(石化)

引用:
我都係講笑姐..
不過...我第一眼睇佢就信佢唔係壞人
從佢兜野踢落貓度,
我就已經認定左佢係最惡

舊 10-31-08, 06:08 PM   #98
石光

係wo...講番個投票
有無人好留心睇過...
前進號有50名之內...但烈陽號影都無
舊 10-31-08, 07:47 PM   #99
魚伕
Moderator

引用:
係wo...講番個投票
有無人好留心睇過...
前進號有50名之內...但烈陽號影都無
因為係好多人心中....草帽海賊船只有一隻....
舊 10-31-08, 07:59 PM   #100
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
引用:
因為係好多人心中....草帽海賊船只有一隻....
其實兩條船差唔多,新個條仲有好多正功能
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:23 AM

手機版 | APP版