Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 58 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 78 118  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
Terry仔 08:35 AM 12-23-17
緊係出個可以用一萬年骨架嘅機體
HAKAIDER 01:52 PM 12-23-17
作者: Shirley Sheila:
幻の機体...

只有編號同概念圖但無出過場既機體?
S-2 唔會啦

Mk-V New Desides > Mk-V Earth Federation > 杜賓狼 > 銀子彈

又可以出四隻
年輕所犯下的錯誤 02:41 PM 12-23-17
我估v2ab
HAKAIDER 06:40 PM 12-23-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
我估v2ab
> MG系列即將為在2017年9月歡慶30週年的『鋼彈前哨戰』推出那架"夢幻機體"!
ゆり 06:48 PM 12-23-17
咁zplus蜂鳥機會多

deep striker我真係唔太信會出
HAKAIDER 06:56 PM 12-23-17
作者: ゆり:
咁zplus 蜂鳥機會多

deep striker我真係唔太信會出
MG Z plus + MG S-gundam 舊件資源再用..........

係嘅我真係拍襴手掌
ゆり 07:01 PM 12-23-17
作者: HAKAIDER:
MG Z plus + MG S-gundam 舊件資源再用..........

係嘅我真係拍襴手掌
s bst都出過一次

你擔心佢唔會咩
Shirley Sheila 08:19 PM 12-23-17
其實得兩個choice既者

S->S boost->S boost ds->Ex S->???S

Z plus-> a1a2a3b1b2cde
赤兵尉SETH 08:24 PM 12-23-17
咁我估係S Gun加Alice裂甲形態
亍 ◣ 08:42 PM 12-23-17
歡迎進入笨大的思考領域

難得200號就唔可以唔諗再用骨架咩
Rance 09:04 PM 12-23-17
無啦啦出隻ZZ ver Ka點會唔拎黎用,
我話係D變種FAZZ, 強化型完美版FAZZ咁...
ゆり 03:25 AM 12-24-17
紙老虎邊到算係"幻之機體"
Rance 03:26 AM 12-24-17
所以咪可以好似咩強化型ZZ咁老作一隻唔係紙老虎的FAZZ
HAKAIDER 08:10 AM 12-24-17
RMS-142 Xeku Zwei ...............a
赤兵尉SETH 09:29 AM 12-24-17
幻之機體無話一定要好打得
バーザム改 都合符條件
martinnitram 10:16 AM 12-24-17
RMS-142 Xeku Zwei ...............a
呢隻模無得返用吧...
C.Ryo 05:35 PM 12-24-17
Sentinel 最幻始終都係303姨... 小眾非官方都出咗,親生老豆Katoki近排又冇乜新搞作,最大可能係新模Ver Ka,其它色同形態部件全部玩暈限都仲得

紙棺材FAZZ只要改Ver Ka ZZ小小加甲就出得,但都似會出咗正印ZZ甲版先,唔似會放200號紀念位,不過如果肯堅開Ver Ka sentinel line 係好事黎,Xeku Zwei, Humming Bird都等咗你地好耐鳥,係唔知笨大會玩幾多款做暈限啫
anyone 07:37 PM 12-24-17
支滲線油乜事貴左差唔多成倍要50一樽?
定係應該係其他post問a?
HAKAIDER 11:47 PM 12-24-17
作者: anyone:
支滲線油乜事貴左差唔多成倍要50一樽?
定係應該係其他post問a?
邊間啊.........
赤兵尉SETH 05:42 AM 12-25-17
作者: Rance:
無啦啦出隻ZZ ver Ka點會唔拎黎用,
我話係D變種FAZZ, 強化型完美版FAZZ咁...
Moon Gundam已經有

martinnitram 11:15 AM 12-25-17
作者: 赤兵尉SETH:
Moon Gundam已經有
肥版 Z+, 好樣衰...
ゆり 01:49 PM 12-25-17
有料講話真係DEEP STRIKER...

洗唔洗過2K
怪盜小G 05:19 PM 12-25-17
個櫃放唔到碌砲
anyone 08:17 PM 12-25-17
邊間啊.........
貓店
行過去模型倉仲係$32
HAKAIDER 08:26 PM 12-25-17
作者: anyone:
貓店
行過去模型倉仲係$32
官塘都係$32
第一 ... 18 58 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 78 118  ... 最後

返回主題版面