Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 12:45 PM   #201
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: kcf1201 查看文章
你誤會左啦
我係想問打個時,個兩種屬性傷害會係點樣出現
會係一次屬性攻擊中同時出現,定係一次屬性攻擊只會出一種

另外聽人講
廚裝凜霸/曉丸霸都無改到
另外生產防具時有得比你揀顯示咩類型防具(全部/劍士專用/槍手專用)
無睇前page............

原來今集真係有"龍+雷" ..............

Mhfo 沒有的説...............

似乎capcom 今次mhp2g唔係加新野算

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:45 PM   #202
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ps399 查看文章
唔係呀,配心眼有綠斬儲力都OK好用,咁高攻
我相信彈劍會打得仲快

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:46 PM   #203
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 如月刃 查看文章
老金整出嚟既啫下話,佢啲素材都99個…
咁就緊係啦
奇面劍有得再升
仲有白斬
霸劍就上位都整到
不過應該有得再升(上位整時得黃斬.........)
另外我最愛既雄火大劍無得升

此篇文章於 03-26-08 12:49 PM 被 kcf1201 編輯。
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:46 PM   #204
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 新月 查看文章
派貨再到達為4點後~
請各位獵人準時出擊
速遞俾我比多20

收工黎攞啦

舊 03-26-08, 12:47 PM   #205
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
原來大部份BOSS戰既BGM都係全新....

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:49 PM   #206
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
原來大部份BOSS戰既BGM都係全新....
咁就好喇,唔駛聽舊bgm
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:50 PM   #207
ALPHONSE.TSE
Senior Gamer
Skyly

註冊日期: Sep 2006
引用:
鏟龍
新怪黎
(認真,正名崩龍)

大怪獸ガメラ ?

TINA

パイオニア計画の続き... ...
ALPHONSE.TSE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:51 PM   #208
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
我都決定全繼

淨係留番套maid裝

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:53 PM   #209
Game Master

XBox Live Gamertagsiu11281984
把雪鏟大劍幾型wo^^
之後可以拿番黎鏟怪@@
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:54 PM   #210
kcf1201
Game Master

蒼火U原來乜都無變
大家可以繼續安心使用
舊 03-26-08, 12:56 PM   #211
Game Master

XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
蒼火U原來乜都無變
大家可以繼續安心使用
咁 銀火龍裝呢??
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:56 PM   #212
野良猫
肥倫

game hxt 3點3有貨,仲有現貨賣添~

價錢啱既話我唔等同梱住買隻嚟玩先,聽日就放咗佢玩日版wwww
舊 03-26-08, 12:58 PM   #213
carloslee

有冇人知沙田今日會唔會有貨到呀??
carloslee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:00 PM   #214
野良猫
肥倫

引用:
作者: carloslee 查看文章
有冇人知沙田今日會唔會有貨到呀??
要派全部一齊派哇,不過有時差啫~
舊 03-26-08, 01:03 PM   #215
carloslee

引用:
希望啦....之前又冇訂....

4點出沙田睇下有冇貨番.....
carloslee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:04 PM   #216
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
崩系武器正..夠晒崩
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:04 PM   #217
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
派旺角先唔該

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:05 PM   #218
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: HO2 查看文章
崩系武器正..夠晒崩
崩劍不知幾強,簡直係我愛物高攻綠斬,相信一定彈劍

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 03-26-08, 01:07 PM   #219
野良猫
肥倫

恕我lag咗,啱啱先知打崩龍個場地係新場…(1區?)
舊 03-26-08, 01:09 PM   #220
kcf1201
Game Master

引用:
作者: Castor 查看文章
唔用心眼真係唔得
另多D MHP2 dl任納入左落HR任度
舊 03-26-08, 01:09 PM   #221
風之將

註冊日期: Jan 2005
引用:
game hxt 3點3有貨,仲有現貨賣添~

價錢啱既話我唔等同梱住買隻嚟玩先,聽日就放咗佢玩日版wwww
應該啦 /部機咁貴,等下先
我今日等埋fd幫我攞game後就整理下d裝就開波

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:12 PM   #222
野良猫
肥倫

引用:
作者: 風之將 查看文章
應該啦 /部機咁貴,等下先
我今日等埋fd幫我攞game後就整理下d裝就開波
同梱我訂咗,不過要聽日先有得拎咁解。
但眼紅今日全民狩獵所以要扑出去入隻玩住先
舊 03-26-08, 01:12 PM   #223
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: Castor 查看文章
我又想彈下
一陣開xgame打崩劍啦...如果今日打到
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:12 PM   #224
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
唔用心眼真係唔得
另多D MHP2 dl任納入左落HR任度
最緊要彈劍

舊 03-26-08, 01:13 PM   #225
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: HO2 查看文章
我又想彈下
一陣開xgame打崩劍啦...如果今日打到
無問題
我唔炸隻雪鏟龍o架

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 01:13 AM

手機版 | APP版