Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 08:56 PM   #376
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 斯羅 查看文章
我都係蒼火龍
個個都係蒼火龍架
係八達通套唔同乍
我係貓貓上雪山
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 09:03 PM   #377
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: kcf1201 查看文章
個個都係蒼火龍架
係八達通套唔同乍
我係貓貓上雪山
我係貓擺post o係樹海

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 09:17 PM   #378
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
我想問如果新手會唔會好難玩具因為我之前無玩過去
同埋未必有朋友陪= =
一個人玩會不會很無聊
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 09:17 PM   #379
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
今次真係好彩訂得切
唔使排7:00拿左
驚hit做得好, 留左貨俾訂左的人

media install 左10mins 左右
之後周圍睇下, preview 武器防具快左真係正
唔記得帶貓 打左鋪眠鳥就返到黎啦

販賣貓口的呀婆買貓只可以睇到戰鬥能力, 睇唔到廚師能力??
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 09:32 PM   #380
kcf1201
Game Master

引用:
作者: 繪夢 查看文章
今次真係好彩訂得切
唔使排7:00拿左
驚hit做得好, 留左貨俾訂左的人

media install 左10mins 左右
之後周圍睇下, preview 武器防具快左真係正
唔記得帶貓 打左鋪眠鳥就返到黎啦

販賣貓口的呀婆買貓只可以睇到戰鬥能力, 睇唔到廚師能力??
佢有時賣廚師貓,有時賣戰鬥貓
舊 03-26-08, 10:45 PM   #381
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
佢有時賣廚師貓,有時賣戰鬥貓
對!!
之前買得兩隻戰鬥貓, 點知轉頭變左廚房貓

288入手

*我冇攞POSTER, 想要問新月攞我O個張啦

一張咁大把
新月, 我話左會出POST架

舊 03-26-08, 11:08 PM   #382
edwinet
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
你地揀戰鬥貓揀有咩戰鬥技能同性格”?? =]
edwinet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:47 PM   #383
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
等MEDIA INSTALL個10分鐘真難頂
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:58 PM   #384
ALPHONSE.TSE
Skyly

註冊日期: Sep 2006
今日放工荃豐 $320 買左
費事出出面, 計埋車費都一様~

TINA

パイオニア計画の続き... ...
ALPHONSE.TSE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:27 AM   #385
ryankam16

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
ssp igamer 298入手

笑話一則, 想睇可以睇 我係ssp附近番學, 上緊堂突然有個同學仔好急咁衝入班房, 然後拆game入機
我問佢買左幾錢, 佢話348
我心諗"唔係嘛, 360炒完到psp炒..."
5:00放學去ssp igamer, 雞那咁大隻字寫住298....我諗都唔諗比錢拎game走人(我冇訂)

ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:30 AM   #386
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
作者: ryan0221 查看文章

笑話一則, 想睇可以睇 我係ssp附近番學, 上緊堂突然有個同學仔好急咁衝入班房, 然後拆game入機
5:00放學去ssp igamer, 雞那咁大隻字寫住298....我諗都唔諗比錢拎game走人(我冇訂)

俾多果區區5,60蚊, 就可以換到衝入班房拆game人無我有果種快感; 60蚊抵俾啦....
YIUYIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:33 AM   #387
kcf1201
Game Master

引用:
作者: ryan0221 查看文章

早買早享受
遲買有折扣
舊 03-27-08, 12:57 AM   #388
shincool
Junior Member
小豆

註冊日期: Jan 2008
我卡同卡套中左依款:

你地中左咩款呀?

此篇文章於 03-27-08 12:58 AM 被 shincool 編輯。 原因: 補充~
shincool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 12:59 AM   #389
ryankam16

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
早買早享受
遲買有折扣
前後唔夠2個鐘
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 01:00 AM   #390
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: lauchai 查看文章
對!!
之前買得兩隻戰鬥貓, 點知轉頭變左廚房貓

288入手

*我冇攞POSTER, 想要問新月攞我O個張啦

一張咁大把
新月, 我話左會出POST架

POSTER大把啦
鐘意咪pm我任攞
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 01:11 AM   #391
ALPHONSE.TSE
Skyly

我卡都係蒼火, 卡套係貓貓在樹林

TINA

パイオニア計画の続き... ...
ALPHONSE.TSE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 01:26 AM   #392
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
新手一問
大きな骨打乜會有?
玩開ps2係打大豬就有, 而家都唔知打邊隻怪

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 01:43 AM   #393
使用者名稱.
Ks1081

註冊日期: Feb 2006
睇攻略吧~
http://mhp2.168weedon.com/index.php/Main_Page

舊 03-27-08, 02:13 AM   #394
Game Master

XBox Live Gamertagsiu11281984
今日機價-.-
聽日可能有大貨有得平>﹏<
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 02:47 AM   #395
Yukii

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 11281984 查看文章
今日機價-.-
聽日可能有大貨有得平>﹏<
日本都冇貨....何來有大貨返....
另外d人睇過實物,都覺得比之前所想靚好多(包括我)
我問過下星期既批發價都係3000+....
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 02:51 AM   #396
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: shincool 查看文章
你地中左咩款呀?
揮手,完全同你一樣
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 07:09 AM   #397
空調 X 太狼
我係新手,但我歷史悠

註冊日期: Feb 2005
media install真係好正,裝左之後又快又方便..
有1Gb以上既朋友一定要裝呀!~
我買左2Gb不過未換card...

~RR,the chaos tower,無雙,煉獄,電車GO!,TOE,捉馬騮P,三國志V,wipeout pure,FIFAsoccer,Untold Legends,嗶啵猴學苑!,Coded Arms,天誅忍大全!GundamBT!MHP!GTA_LCS!KARAKURI,スーパーロボット大戦MX,SFZ3↑↑,CCC,僕の私の塊魂,新‧牧場物語,鉄拳,Ultraman,bounty hounds,GundamBR,MGS OPS,MHP2,Gundam Seed,FFVII-CC,GundamBC,Slient Hill 0,無双OROCHI,MHP2G,機戰A,KOF,GVG,God of war
NDS~伍佑衛門,牧場物語,JSS!,押忍!鬥!應援團!,Lost in Blue,StarwarsIII,惡魔城,Tetris凸田罒,Elite beat agents,牧場物語 君と育つ島
空調 X 太狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 07:56 AM   #398
回到過去~Terry~
劍士

註冊日期: Jan 2006
我想問點先可以用攻擊cat架? 係唔係要炒左我d 煮食cat先得? 隻隻都係lv9既火事cat, 好唔捨得
回到過去~Terry~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 07:59 AM   #399
回到過去~Terry~
劍士

註冊日期: Jan 2006
個熱潮唔知會唔會有mhp2咁勁呢? 今日上xlink, 繁體區好似都係得百幾人, 會唔會去到以前既幾千人呢...
回到過去~Terry~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 08:06 AM   #400
東海林
釘宮病病患者

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 回到過去~Terry~ 查看文章
我想問點先可以用攻擊cat架? 係唔係要炒左我d 煮食cat先得? 隻隻都係lv9既火事cat, 好唔捨得
攻擊同煮食的貓是分開養
以前養的貓全部保留,而且可以最多五隻攻擊貓

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 04:04 PM

手機版 | APP版