Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-17-17, 08:39 PM   #34301
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
養生Pool
升左級有2個位, 招好友 ID:246425548
巨巨已add,在下game名:Alvin
希望巨巨唔好嫌棄我新手
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 08:43 PM   #34302
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: psidef 查看文章
「非洲人」說好的爆死終於要來嗎?
死硬啦

最好個活動去到下個月11號等我爆死後可以出糧再賭多次

不過老實講依家手上有沖田真係無咩機刷種火會用到嫁王

真係賭黎j

就算有強化本但嫁王本身無廚放一定要搭c狐

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-17-17 08:48 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 08:46 PM   #34303
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
養生Pool
已add大腿
NAME:めいや
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 08:55 PM   #34304
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 血之淚 查看文章
巨巨已add,在下game名:Alvin
希望巨巨唔好嫌棄我新手
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
已add大腿
NAME:めいや
已加

舊 04-17-17, 08:57 PM   #34305
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 細路翔 查看文章
死硬啦

真係賭黎j

嫁王技2 加攻40% 3TURN其實唔會比廚放差
只係呢招太勁,通常會用左落其他人度咁解
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 08:59 PM   #34306
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
養生然後5月抽PASSIONLIP

舊 04-17-17, 09:09 PM   #34307
細路翔
The One

bb我都想抽,嫁王先賭500石試手氣好了

反正年尾近聖誕嫁王/黑j依d又會翻兜

妖,玩耐左搞到我d熱情無左
我應該依家先入坑

話時話嫁王都開強化本,幾時先輪到開朝元老白貞同藍王

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-17-17 09:16 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-17-17, 09:16 PM   #34308
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
引用:
死硬啦

真係賭黎j

嫁王做輔助唔錯架,
加攻, NP率up, 回血加防, 寶具又可以減防.
想寶具連發 搭嫁王都係好選擇.

來緊仲有寶具強化, 可以期待下

舊 04-17-17, 09:17 PM   #34309
細路翔
The One

引用:
嫁王做輔助唔錯架,
加攻, NP率up, 回血加防, 寶具又可以減防.
想寶具連發 搭嫁王都係好選擇.

來緊仲有寶具強化, 可以期待下
隨時強化完輪到沖田變微妙

武藏都仲話可以抱餐肉大腿,沖田只能單刷

英國說大家抱團死
舊 04-17-17, 09:18 PM   #34310
大破人間

引用:
bb我都想抽,嫁王先賭500石試手氣好了

反正年尾近聖誕嫁王/黑j依d又會翻兜

妖,玩耐左搞到我d熱情無左
我應該依家先入坑

話時話嫁王都開強化本,幾時先輪到開朝元老白貞同藍王
藍吾王係最早開左寶具強化本既角色播………
舊 04-17-17, 09:20 PM   #34311
細路翔
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
藍吾王係最早開左寶具強化本既角色播………
問題係強完都無分別咁

英國說大家抱團死
舊 04-17-17, 09:33 PM   #34312
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
今次好像自空境以後第1個完整畢業的EVENT...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 09:40 PM   #34313
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
問題係強完都無分別咁
點會無分別,
你看看無寶具強化的劍式
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 11:03 PM   #34314
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
點會無分別,
你看看無寶具強化的劍式
未解之前藍王寶1分分鐘打唔死種火,
解左之後高好多(巨神都係)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 11:52 PM   #34315
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
開完維新就接著開CCC
佢地究竟有無一片既良心

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 11:54 PM   #34316
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
嫁王寶具強化....今次輪到沖田和武藏被打臉?
其實唔會 嫁王本身就細力過人
強化完都唔會好大力.......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 12:12 AM   #34317
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
寄望嫁王大力,不如寄望佢加強回轉率

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 12:17 AM   #34318
Hextor

註冊日期: Feb 2008
以為聽日完,爆左10果打
搞掂左織田,差10萬新選組POINT
差兩款棋未換
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 12:24 AM   #34319
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
開完維新就接著開CCC
佢地究竟有無一片既良心
上年又系咁,水著完左8日就即刻開伊莉雅
小弟就系果時嬲得滯先決定停課金一排
你要搶錢搶得咁狼我就偏偏一蚊都唔課俾你(小學生鬥氣

一系就keep住唔出新ev,一系就兩個大ev痴住黎,好似極端左d
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 02:53 AM   #34320
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
好彩今次event有鎖,如果唔係至少要多一個星期先可以技30隻黑茶
雖然有愛但仲諗緊俾唔俾聖杯佢好,始終唔係太想2隻Lv100都係弓,以戰力o黎講想俾黑貞但太多人有,對黑貞雖然有d愛但又唔係大愛,
黑茶技3係大力,但成日要就住用好唔慣用完本身攻又唔夠高...
而且實具比想像細力(Lv10技2+3+剋職先打到7萬8,書文一招Lv10技3都差唔多9萬)
引用:
作者: fufufu123456 查看文章

一系就keep住唔出新ev,一系就兩個大ev痴住黎,好似極端左d
唔好唔記得12月到1月都係重災區(雖然我只為征服王課)

舊 04-18-17, 06:39 AM   #34321
gingq7

引用:
作者: fufufu123456 查看文章

今次唔算兩個event接住啦,
19號開始的只係"聯動CCC生放送預熱",
真正的"聯動CCC活動"最快都應該要生放送(26號)之後

其實長草期一個星期多d我覺得先係正常, 無話搶唔搶錢, 又無人逼你抽卡,
而且聯動活動次次都有角送, 今次應該都好大機會?
舊 04-18-17, 07:06 AM   #34322
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
養生Pool

我太遲了?

順便求下大腿抱, 要4號前衝完第七章同最終章

>_<

唔該哂

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 07:54 AM   #34323
gingq7

引用:
其實唔會 嫁王本身就細力過人
強化完都唔會好大力.......
但強化完寶具點都大力過沖田, 應該和武藏差唔多甚至高少少, 而且唔知會唔會加多d附加效果或者好似征服王咁魔改機體NP率

引用:
作者: the fool 查看文章
好彩今次event有鎖,如果唔係至少要多一個星期先可以技30隻黑茶
雖然有愛但仲諗緊俾唔俾聖杯佢好,始終唔係太想2隻Lv100都係弓,以戰力o黎講想俾黑貞但太多人有,對黑貞雖然有d愛但又唔係大愛,
黑茶技3係大力,但成日要就住用好唔慣用完本身攻又唔夠高...
而且實具比想像細力(Lv10技2+3+剋職先打到7萬8,書文一招Lv10技3都差唔多9萬)
聖杯俾男角真心俾唔落手, 4星男角更加係連升技到30都唔係好想(我明知劍蘭/騎金時勁而且其實都成日出佢地, 但都係唔捨得俾素材落去....)

聖杯餵lv90>lv100呢段其實對實戰幫助唔太大, 只有非常有愛的角色才值得餵到lv100, 基本上要考慮的話都唔係呢級...
舊 04-18-17, 08:35 AM   #34324
大破人間

有活動好過無活動
至少有狗有綠方有素材有新故事甚至有機會有石有符有聖杯
總好過12月1月2月咁限角連發但咩春新活動都無.

引用:
但強化完寶具點都大力過沖田, 應該和武藏差唔多甚至高少少, 而且唔知會唔會加多d附加效果或者好似征服王咁魔改機體NP率

寶解多數係例牌的藍單體寶具(寶1)900%→1200%

寶1傷害平均值由36503→48674
(以餵狗技10計算)

沖田是43824
武蔵是48538

寶具威力算提升左唔少
嫁王寶具本身附加效果唔算差, 我覺得唔會改就是了
舊 04-18-17, 11:27 AM   #34325
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
開完維新就接著開CCC
佢地究竟有無一片既良心
沒event又投訴沒良心
多event又投訴沒良心

鹽川表示:怪我咯

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:14 AM

手機版 | APP版