Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-09, 10:12 AM   #1
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
籃球鞋討論區

見太陽寫$1099
仲有小童版
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-09, 10:32 AM   #2
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
未出去睇過唔知有乜色
但應該14號先出白紅

Men's = $1099
GS = $699
kids = $499
infant = $299

舊 12-06-09, 02:22 PM   #3
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: POISON 查看文章
未出去睇過唔知有乜色
但應該14號先出白紅

Men's = $1099
GS = $699
kids = $499
infant = $299
真系想我想買黑白或紅白
舊 12-06-09, 05:11 PM   #4
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
今年出左4款 aj 12 retro.....crazy

舊 12-07-09, 01:12 AM   #5
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
i bought the AJ XI + XII box set
so no $ buy =.=

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 03:00 AM   #6
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
細個有對
好想買返

多唔多貨

要下個星期去開香港先買到

舊 12-07-09, 11:15 AM   #7
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: HuGo_達之礦工 查看文章
i bought the AJ XI + XII box set
so no $ buy =.=
系點樣~
xi & xii我覺系aj系列最靚
舊 12-07-09, 11:29 AM   #8
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: DC 97 查看文章
系點樣~
xi & xii我覺系aj系列最靚
COUNTDOWN PACK,紅黑AJXI + 黑白AJXII

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 11:33 AM   #9
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
有冇圖睇?
今個月好以又有sample sale,如果見有執多幾對都好

早上個月執左對 Air Jordan Dentro low
唔知先前呢對出面賣緊幾多錢

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 11:36 AM   #10
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: sivina 查看文章
有冇圖睇?

好似呢個拍賣咁樣:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1121705027

我為咗要紅白色XII先至唔買成個CDP。XII RETRO正價$1099

舊 12-07-09, 12:11 PM   #11
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: 阿聰 查看文章
好似呢個拍賣咁樣:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1121705027

我為咗要紅白色XII先至唔買成個CDP。XII RETRO正價$1099
好想要ar
系咪唔會系街買到?(正價)
舊 12-07-09, 12:15 PM   #12
阿聰

引用:
好想要ar
系咪唔會系街買到?(正價)
有邊對AJXI﹙非LOW CUT版本﹚可以喺發售日之後可以用正價入得到?
呢個COUNTDOWN PACK,依家冇$3,000喺唔使旨意可以帶得返屋企。

舊 12-07-09, 12:43 PM   #13
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
有邊對AJXI﹙非LOW CUT版本﹚可以喺發售日之後可以用正價入得到?
呢個COUNTDOWN PACK,依家冇$3,000喺唔使旨意可以帶得返屋企。
THX~
打去問NIKE SHOP問佢紅白、黑白幾時有~
話唔知~
叫人點買喎
舊 12-07-09, 12:59 PM   #14
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
http://size.co.uk/webapp/wcs/stores/...t_category_rn=
白紅色

引用:
THX~
話唔知~
叫人點買喎
應該打去nike basketball問,
不過呢d可能會炒既貨,允記有無都唔會答你

另:14號出既消息係來自hk-kick站長

引用:
作者: sivina 查看文章
有冇圖睇?

Dentro low全黑出面見過$399
不過你就好,有得去sample sale
次次睇人買完返黎都超多平野執

此篇文章於 12-07-09 01:06 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 01:24 PM   #15
阿聰

引用:
THX~
話唔知~
叫人點買喎
今年唔會有黑白單售,已經推出有全白、紅黑﹙flu game﹚,12月14號出紅白。

舊 12-07-09, 01:38 PM   #16
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
今年唔會有黑白單售,已經推出有全白、紅黑﹙flu game﹚,12月14號出紅白。
thx~紅白都滿足
星期一食lunch去nike shop先
驚放工冇晒或唔岩size
aj11會唔會出返?
之前果對改版唔系好得~無買到
舊 12-07-09, 01:40 PM   #17
阿聰

引用:
thx~紅白都滿足
星期一食lunch去nike shop先
驚放工冇晒或唔岩size
aj11會唔會出返?
之前果對改版唔系好得~無買到
AJ11聖誕節前應該有SPACE JAM版本。而AJ12紅白我喺必買!我正式擁有嘅第一對AJ來的。
我自己對AJ11 CDP喺差唔多$1,900買返嚟,因為我唔捨得著2001紅黑RETRO﹙呢對原價買﹚。

我喺老尖返工,我都準備下星期一中午立即去買。

舊 12-07-09, 01:44 PM   #18
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
AJ11聖誕節前應該有SPACE JAM版本。而AJ12紅白我喺必買!我正式擁有嘅第一對AJ來的。
我自己對AJ11 CDP喺差唔多$1,900買返嚟,因為我唔捨得著2001紅黑RETRO﹙呢對原價買﹚。

我喺老尖返工,我都準備下星期一中午立即去買。
我得1對aj13乍~
果時細個邊有錢買~連bb款都買唔起
今次重出一定要買~買返1x年前既野

ps:新港nike仲有紅黑
舊 12-07-09, 01:49 PM   #19
阿聰

引用:
我得1對aj13乍~
果時細個邊有錢買~連bb款都買唔起
今次重出一定要買~買返1x年前既野

ps:新港nike仲有紅黑
我都喺細細個要阿媽俾錢買,先至擁有人生第一對AJ,今次對AJ12一定要買呀!
除咗童年回憶之外,紅白色AJ12喺第一次復刻,極具意義。
呢次AJ12應該喺大貨,所以唔怕,萬一NIKE SHOP冇,海運大廈都有,
裡面依家有齊兩隻色AJ12,同埋依家KOBE著緊果隻顏色嘅KOBE IV。

AJ13同之前JORDAN對6 RINGS一樣,復刻都唔好買,個鞋底超易磨蝕。

舊 12-07-09, 02:06 PM   #20
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
我都喺細細個要阿媽俾錢買,先至擁有人生第一對AJ,今次對AJ12一定要買呀!
除咗童年回憶之外,紅白色AJ12喺第一次復刻,極具意義。
呢次AJ12應該喺大貨,所以唔怕,萬一NIKE SHOP冇,海運大廈都有,
裡面依家有齊兩隻色AJ12,同埋依家KOBE著緊果隻顏色嘅KOBE IV。

AJ13同之前JORDAN對6 RINGS一樣,復刻都唔好買,個鞋底超易磨蝕。
希望真系有大貨la
我都1x年冇買籃球鞋~驚著唔慣
舊 12-07-09, 02:11 PM   #21
阿聰

引用:
希望真系有大貨la
我都1x年冇買籃球鞋~驚著唔慣
呢對AJ12比原版重量要減輕同埋鞋底冇咁硬,應該會好著。

舊 12-08-09, 05:30 PM   #22
DC 97
The One

PSN  IDDC97
初版有冇全白?

轉載自uwants 會員koyuesum
舊 12-08-09, 05:34 PM   #23
阿聰

引用:
初版有冇全白?

轉載自uwants 會員koyuesum
96-97年,初版冇呢隻rising sun顏色的。

舊 12-08-09, 06:29 PM   #24
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
而家係唔係再冇XI+XII BOX SET賣??
有o既同人夾份買都抵....我只係想要XI
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-09, 08:54 AM   #25
阿聰

引用:
作者: RS 200 查看文章
而家係唔係再冇XI+XII BOX SET賣??
有o既同人夾份買都抵....我只係想要XI
XI+XII CDP一出就有人排隊買喇,仲點會正價買得到……
yahoo拍賣場有,XI+XII起碼$3,000﹙大size﹚

咁你要搵人要對白黑色XII,XII單賣唔貴的,如果你真喺只想要XI,就單買XI吧!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:01 AM

手機版 | APP版