Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
lunn 12:37 AM 12-23-17
打到第十章,睇片差不多睇左40分鐘
之後去到一道門,就話"要挑戰最後的戰役嗎?"
睇黎可以行返轉頭升吓其實野玩埋D支線先喇

作者: Tannhauser Gate:
easy mode真係好easy
獎品似無分別
咁其實咪無必要打返normal?
fortel 11:15 AM 12-23-17
KOSMOS:haha:

搵唔到PS2完場pose,搵隻figure頂住先

holsety 01:15 PM 12-23-17
請問地圖原本的問題是?
lunn 02:27 PM 12-23-17
作者: holsety:
請問地圖原本的問題是?
一係就放到最大
一係就縮到最細
依家多左個唔大唔細
ZERO NEKO 04:25 PM 12-23-17
請問要解迦具土 圓環 檀佩蘭提亞的巴羅肯甲狼獸在那?找不倒 thx
PatrickNo42 04:48 PM 12-23-17
作者: ZERO NEKO:
請問要解迦具土 圓環 檀佩蘭提亞的巴羅肯甲狼獸在那?找不倒 thx
中間個大平地有架,level三字頭好易搵
ZERO NEKO 05:25 PM 12-23-17
作者: PatrickNo42:
中間個大平地有架,level三字頭好易搵
找到了 吾該
yuhchan5 06:30 PM 12-23-17
同問白虎 弗沃力豚蜥邊到可以搵到T。T
lunn 06:55 PM 12-23-17
其實好多怪都要打,但都係唔知D位置…
依家升緊光同水分…難搵到嘔電
fortel 09:27 PM 12-23-17
作者: rinxlun:
其實好多怪都要打,但都係唔知D位置…
依家升緊光同水分…難搵到嘔電
主線角色果個日文攻點網講到地點邊個傳送點出左定右既啦波
lunn 10:10 PM 12-23-17
作者: fortel:
主線角色果個日文攻點網講到地點邊個傳送點出左定右既啦波
http://kamikouryaku.com/xenoblade2/

依個?? 睇吓先
野良猫 06:59 PM 12-23-17
睇攻略啦,攻略有講埋位置响邊
lunn 07:20 PM 12-23-17
作者: 野良猫:
睇攻略啦,攻略有講埋位置响邊
日版WIKI??
好難對D地名同怪物名喎…?
aquarius 12:09 AM 12-24-17
其實更新左D乜....
tiger! tiger! easy mode
ZERO NEKO 02:40 PM 12-25-17
作者: aquarius:
tiger! tiger! easy mode
why ....easy mode 我一下死
martinyau1979 02:09 PM 12-24-17
唔知平時係未無留意 係拔刀既情況下 向住敵人 係無禁無任製既情況下 佢都會自己係咁揮刀打人
Gundam MK-2 02:13 PM 12-24-17
作者: martinyau1979:
唔知平時係未無留意 係拔刀既情況下 向住敵人 係無禁無任製既情況下 佢都會自己係咁揮刀打人
呢個系列戰鬥系統係有auto attack架嘛

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
martinyau1979 02:17 PM 12-24-17
作者: Gundam MK-2:
呢個系列戰鬥系統係有auto attack架嘛

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
唔知呀 平時一路無為意 平時見到敵人就慣咗禁製 所以一路都1留意到 係頭先聽電話 放底個製先發現佢會自己打人
martinyau1979 02:20 PM 12-24-17
第7章 有個位發動風屬性力 跳躍力能力之後 未昇咗一個好高既地方 之後 一路行都好似行到去終點咁既 其實係未行錯路
MultiPASS 08:32 PM 12-24-17
作者: martinyau1979:
第7章 有個位發動風屬性力 跳躍力能力之後 未昇咗一個好高既地方 之後 一路行都好似行到去終點咁既 其實係未行錯路
冇記錯靈洞下層入口响最下層,如果斷崖跳上去仲有幾個位要轉先到打大佬

野良猫 06:29 PM 12-24-17
有個任要我用最高級氣樽去打勞某道具,但我之前用哂,點算a
fortel 07:16 PM 12-24-17
作者: 野良猫:
有個任要我用最高級氣樽去打勞某道具,但我之前用哂,點算a
係唔係龜王果個任? 我都卡住左
野良猫 07:29 PM 12-24-17
係唔係龜王果個任? 我都卡住左
正是
Tannhauser Gate 08:22 PM 12-24-17
最高級氣樽會隨機賣
去訓旅館
野良猫 09:04 PM 12-24-17
作者: Tannhauser Gate:
最高級氣樽會隨機賣
去訓旅館
原來係咁,THX

p.s
抽劍真係抽到好氣餒,差幾把劍連個影都見唔到
抽完又要解放再抽無限地獄,成隻GAME最敗筆就係佢
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後

返回主題版面