Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-26-13, 02:58 PM   #276
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
今話真係太強.....D LV..
一龍佢地可以打低呢D怪?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-13, 03:13 PM   #277
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
今話真係太強.....D LV..
一龍佢地可以打低呢D怪?
尾2 隻 阿修羅龍 係 次郎 既 肉料理

捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-13, 03:14 PM   #278
yeah yeah

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
尾2 隻 阿修羅龍 係 次郎 既 肉料理
.........
次郎都可以打到佢..
咁一龍打個D會係咩LV

NTR.......
舊 12-26-13, 03:17 PM   #279
捲毛老爺

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
.........
次郎都可以打到佢..
咁一龍打個D會係咩LV
根據 回憶傳 個度

應該係八王以下 LV4220 呢一類 以上

(3虎 年少時 連八王既子孫都打唔羸)
舊 12-26-13, 03:39 PM   #280
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
突然間d lv 天元突破
不過好耐之前4天王要合力殺果隻野...
曾經同八王打過....即係果隻野都6千幾lv ?

舊 12-26-13, 03:45 PM   #281
捲毛老爺

引用:
作者: Sar8 查看文章
突然間d lv 天元突破
不過好耐之前4天王要合力殺果隻野...
曾經同八王打過....即係果隻野都6千幾lv ?
唔排除 有 OR 接近 (應該都係4220 LV 等級 ) 當時只不過係死鬥 (似係佢想入侵人地地方 比八王趕走 唔係冇理由 挑戰幾個八王)

但比已經係"世界最強"既 一龍 KO 重傷, 再比 次郎 麻醉封印,解封時瘦到咩咁,諗住放D 手腳出去食野 又比人打返轉頭 強制(?)回體後實力自然參差,不過佢實力係故事中係不斷成長緊,初初300-->32X 不過未成型就 比人食左

四獸可能係屬於慢熱型 要時間成長

以上個人推測

此篇文章於 12-26-13 03:48 PM 被 捲毛老爺 編輯。
舊 01-26-14, 05:36 PM   #282
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-29-14, 05:13 PM   #283
money
◆.西野司命.◆

舊 01-29-14, 10:25 PM   #284
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實小松個新 look 幾好睇,個樣好似成熟少少
點知唔夠幾頁就打回原型 ...

另外收埋左三虎未講 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-14, 10:32 PM   #285
捲毛老爺

已經唔知點形容呢套野好.... 成座山 吞入口 隻鳥 想幾大先...

一個人係 山下 只係一點 而隻鳥比座山 大四倍..

真係出現 人打巨(?)獸 時 個比例點畫....
舊 01-30-14, 02:57 PM   #286
Sar8
The One

之前隻天元突破果集有隻幾對手既人形,剩係隻腳已經過左火山
之後隻要犀隻腳已經可以踩中呢隻人形

所以其實隻鳥未必真係咁大,係美食界可能真係隻「鳥」來....

舊 01-30-14, 03:42 PM   #287
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
估唔到新一章一開始, 小松就回歸阿虜身邊

舊 02-08-14, 11:34 AM   #288
yeah yeah

等下回睇下其他3個有咩新造型

NTR.......
舊 02-08-14, 08:14 PM   #289
超必
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: lwl 查看文章
估唔到新一章一開始, 小松就回歸阿虜身邊
係囉,仲以為最低限度,阿虜會同史塔久或三虎打番場,

點知一飛就到咗一年半後了.... (小松早就回到阿虜身邊)
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-14, 08:16 PM   #290
Sar8
The One

三虎一早話放人
基本上冇打既理由(反而係小松趕極都唔走)
斯塔久之前又打左

舊 02-10-14, 04:47 PM   #291
Shadow 神
混沌與光明的創造者

希望美食界會有多 d 共同狩獵的場面
而唔係一味升主角 level 去屈人機啦 ~

另外小松變左流動 7-11 ... 好強 ...

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 02-19-14, 06:05 PM   #292
Shadow 神
混沌與光明的創造者

一龍的全套菜單之迷終於解開,都幾有趣,好似玩他媽雞咁
但寫到可可同撒尼完全 feel 唔到隻人乾又有點哪個 ... 好似依家阿虜完全拋離佢兩個咁 ...

舊 02-23-14, 07:04 PM   #293
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
最近兩集動畫唔行漫畫路線,唔通動畫做完美食祭典篇後會完?就咁睇後面好似好難駁返去漫畫原作....
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-14, 10:47 PM   #294
Shadow 神
混沌與光明的創造者

完全係改 "ending" ... 又無啦啦大強化主角
有乜理由佢個時的 level 可以頂到喬亞的攻擊?!
另外將漫畫次郎咁型的呢段削弱左 ...

今回漫畫終於再有全套菜單出現

舊 02-27-14, 10:36 AM   #295
yeah yeah

引用:
作者: Shadow 神 查看文章

我本身都唔記得左菜單呢樣野

NTR.......
舊 02-27-14, 10:39 AM   #296
Sar8
The One

果隻憶萬鳥大隻左都係袋樣

舊 02-27-14, 02:29 PM   #297
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: Shadow 神 查看文章

百度個邊好似話3月30日播完
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-14, 02:12 AM   #298
money
◆.西野司命.◆

舊 03-09-14, 12:13 AM   #299
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
呢兩話搞咩?主角又話要結婚,
個廚又搭上人地個徒弟,
你兩個明明係相親相愛既一對嚟架喎~~

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 07:12 AM   #300
money
◆.西野司命.◆

とうとう最終回の予告がアップされました…。この日のアフレコは涙涙涙。写真には写っていないキャスト陣、
制作スタッフにも感謝の気持ちでいっぱいです。そして、見て頂いている皆さんにも本当に感謝です。熱いメッセージありがとうございます!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
[3DS] トリコ Ultimate Survival | 11月28日發售 enishi 手提遊戲機討論版 2 09-24-13 10:19 AM
[3DS] トリコ グルメガバトル! | 2013 年 7 月 4 日 enishi 手提遊戲機討論版 1 06-19-13 05:13 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[3DS] 《美食獵人:怪物們》2012年12月13日發售 Netnet 手提遊戲機討論版 5 10-09-12 01:42 PM

現在的時間是 11:32 AM

手機版 | APP版