Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
ouki 10:17 AM 06-08-17
作者: zzzdx:
我都覺,一開波最多咪出到世少,一野到世青外圍賽真係估佢唔到
睇來klab目標係新玩家。。。舊玩家基本上一個都認得係邊張卡

可能到時直出到wy....
ouki 10:18 AM 06-08-17
因為實有巴賽翼wwww
okabe 10:46 AM 06-13-17
ios 版已上架
Vanux 11:29 AM 06-13-17
作者: okabe:
ios 版已上架
Yes!!! Thanks for info!!
lunn 11:50 AM 06-13-17
大家首抽會揀咩人呀?
Leong 12:19 PM 06-13-17
作者: rinxlun:
大家首抽會揀咩人呀?
點樣可以刷首抽? 謝謝!
Vanux 12:29 PM 06-13-17
本來想刷守門員, 但刷左半粒鐘都未見過一個, 應該首抽唔會有林原三或健威.... 只好繼續刷史內達..
ayato 12:33 PM 06-13-17
等android版。。
lunn 12:34 PM 06-13-17
作者: Leong:
點樣可以刷首抽? 謝謝!
好似其他appgame咁,玩完教學就會有1次免費抽送比你
但如果抽到既你唔想要,係可以不停重抽,抽到你滿意為止,唔駛又delete又重裝

作者: Vanux:
本來想刷守門員, 但刷左半粒鐘都未見過一個, 應該首抽唔會有林原三或健威.... 只好繼續刷史內達..
我刷左成個鐘都未見到史奈達呀…
Leong 12:40 PM 06-13-17
好似其實appgame咁,玩完教學就會有1次免費抽送比你
但如果抽到既你唔想要,係可以不停重抽,抽到你滿意為止,唔駛又delete又重裝

明白, 謝謝!

唔使重裝, 太好了
ZeroChow 12:50 PM 06-13-17
無限loading
Vanux 01:01 PM 06-13-17
好似其他appgame咁,玩完教學就會有1次免費抽送比你

我都成粒鐘, 只見過SSR有阿根廷之寶, 法國指揮官, 德国仕事師, 三杉淳, 小志強, 太來, 大空翼, 松山光...
lunn 01:02 PM 06-13-17
我都成粒鐘, 只見過SSR有阿根廷之寶, 法國指揮官, 德国仕事師, 三杉淳, 小志強, 太來, 大空翼...
SSR大空翼…我起碼中左十次…
Leong 01:09 PM 06-13-17
SSR大空翼…我起碼中左十次…
如果有事前登錄, 已經送一隻SSR大空翼

足球小將我最喜歡三杉淳, 佢打什麼位置?

DOWNLOAD好慢, 仲未有得玩
Vanux 01:13 PM 06-13-17
作者: Leong:
如果有事前登錄, 已經送一隻SSR大空翼

足球小將我最喜歡三杉淳, 佢打什麼位置?

DOWNLOAD好慢, 仲未有得玩
三杉淳 SSR DF
Leong 01:18 PM 06-13-17
三杉淳 SSR DF
謝謝! 不過佢打DF唔好用, 佢過人同傳球點數高, 而且必殺技係過人同倒掛
ayato 01:22 PM 06-13-17
今集仲可以傳授技能
Leong 01:24 PM 06-13-17
作者: ayato:
今集仲可以傳授技能
但好似要相同球員喎
okabe 01:44 PM 06-13-17
有無興趣開足小line 群吹水?
psidef 01:45 PM 06-13-17
即係用抽嘅志偉食送嘅志偉先有衝力射球......?
Leong 01:45 PM 06-13-17
請問抽完後, 橙色同綠色兩個選項, 邊一個是重抽, 邊一個是保留? 謝謝!
ouki 01:52 PM 06-13-17
首抽有世青WWWWW
psidef 02:02 PM 06-13-17
作者: ouki:
首抽有世青WWWWW
我都見到浦邊
不是藍星人 02:05 PM 06-13-17
求邊神保祐
陸奧 貴志 02:18 PM 06-13-17
作者: 不是藍星人:
求邊神保祐
舊時網頁版條thread d車頭相要攞返出黎擺