Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131 531  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
小嘉 10:36 AM 10-19-15
R 4突改造 20222 6290 3760 2940 3610

SSR 無突0改 20350 6050 3970 2740 3740

咁叫勁過
剩係講被動同必殺都R4突都輸左SSR啦
唔好講改造埋

正如TK講浪費資源
heyman774 10:40 AM 10-19-15
你咁問, 都係想我答你4凸最勁姐
課長專用option

唔課的話, 一般活動SSR打滿5隻, 你邊有得揀
小嘉 10:43 AM 10-19-15
你地有幾鐘意美少年
千方百計連R都要用
元首KFC 10:55 AM 10-19-15
作者: heyman774:
課長專用option

lv80 S卷SSR不服
clie 11:03 AM 10-19-15
作者: T.K.:
有凸最好
長打一開fes抽,點都有得中相同啦
FES係咩?
T.K. 11:04 AM 10-19-15
一大堆ssr撈埋兼提升中率
Asurada 11:10 AM 10-19-15
作者: 小嘉:
有無好友加下
我求佐兩次好友都係得幾個GAF朋友加我
反而街客就大把
仲有三個位
clie 11:11 AM 10-19-15
作者: 小嘉:
你地有幾鐘意美少年
千方百計連R都要用
暫時RANK有限之下,爆COST減1X%攻力兼廢咗SUB
R美少算係唔錯既選擇(中唔到SSR既怨念
小嘉 11:13 AM 10-19-15
作者: Asurada:
我求佐兩次好友都係得幾個GAF朋友加我
反而街客就大把
仲有三個位
申請左啦
小嘉 11:14 AM 10-19-15
作者: clie:
你呢D真係千方百計都要用
我寧願唔用SUB唔用SR艦都唔會去升R

除非佢遲D出限COST任
Matthew.Y 11:15 AM 10-19-15
俾左130石去三顧美少年,但係只係請到旁邊果2位
clie 11:16 AM 10-19-15
課長專用option

就係有朋友中相同SSR想爆粗,我心諗食咗佢真係咁嘥咩
T.K. 11:19 AM 10-19-15
作者: Matthew.Y:
你真係堅出錢出力
heyman774 11:22 AM 10-19-15
有愛就唔好理能力

咁有得比我揀, 正常都想要多一張不同SSR多過攞去突, 又唔係無突用唔到
除非隻野真係好勁/ 我好中意部機
clie 11:22 AM 10-19-15
作者: Matthew.Y:
我完全唔見有得借佢,可見中既機率其低
不過同魔神JS有啲重疊咗
clie 11:28 AM 10-19-15
有愛就唔好理能力

咁有得比我揀, 正常都想要多一張不同SSR多過攞去突, 又唔係無突用唔到
除非隻野真係好勁/ 我好中意部機
主要考慮到故事模式越黎越變態,谷勁一部,增加攞S機會
(37話打後經常A/B)
元首KFC 11:34 AM 10-19-15
主要考慮到故事模式越黎越變態,谷勁一部,增加攞S機會
(37話打後經常A/B)
已完成故事的就說說,

首抽, sr射, R回血, 60等大腿, 用這公式打故事乜都夠
yorkyork 11:39 AM 10-19-15
上個禮寄左信比官方,
尋晚終於收到事前
clie 11:40 AM 10-19-15
作者: 元首KFC:
首抽, sr射, R回血, 60等大腿, 用這公式打故事乜都夠
我今日先抽中密達斯
從來無用R回血
yeah yeah 11:40 AM 10-19-15
作者: yorkyork:
上個禮寄左信比官方,
尋晚終於收到事前
點先拎到?
clie 11:41 AM 10-19-15
作者: yorkyork:
上個禮寄左信比官方,
尋晚終於收到事前
我用佢個事前電郵REPLY,乜都無
yorkyork 11:43 AM 10-19-15
我照佢個表填返資料比佢咋,
跟住尋晚禮物箱就收到,
但係佢都冇寄返信比我
yorkyork 11:45 AM 10-19-15
https://bnfaq.channel.or.jp/contact/input_c/1711

呢度

我copy個表填野寄比佢

・携帯電話端末名
・OSバージョン
・引き継ぎID
・プレイヤーネーム
・事前登録メールに記載されていたURL
clie 12:04 PM 10-19-15
我就係用スーパーロボット大戦X-Ω黎檢索都出唔到RESULT
都唔知點填
yorkyork 12:16 PM 10-19-15
我就係用スーパーロボット大戦X-Ω黎檢索都出唔到RESULT
都唔知點填
你係咪中文,
要去日本個個網,
你睇左下角,
轉做英文,再轉返做日文就去到日本客服
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131 531  ... 最後

返回主題版面