Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-13, 03:04 PM   #251
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
終於有時間可以全力玩番
依幾個月獵人有無buff nerf過?

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 03:31 PM   #252
rictws
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
大家好,我呢前幾日都買左gw2
依家喺SOS server,id︰ric.9382,
開左個guardian,lv 12~~

大家仲有冇玩呀?希望有機會可以同大家一齊玩!
rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 03:45 PM   #253
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 搖搖 查看文章
自己房要比gem

果日我地玩 2vs 2
揀d比較後既房都無人亂入

除左蟹game果d成就之外
secret of southsun搞掂哂\/
就算幾好賺我都唔想再入去...

另外leo巨巨想問個問題 sosad
關於wvw
其實MERC係咪咩時區既人都有
我對BG其他guild無咩印象
成日見到大團都係MERC

希望聽日SOR轉藍色啦
比我complete埋 EB
BG係EB個keep真係難攻不落 sosad

搞掂埋EB可以番去玩下PVE
尋日去打又真係幾多野跌, 400%mf hea打queen同做event 半粒鐘多d都執到4支大血
唔中trap個個同crab game我冇心機做, 由佢算

MERC大部份時間都應該有D人, 不過以前主要係澳洲時間同SEA多, na時間少d, 但依家多左好多人入我都唔知
基本上我地香港時間多數cmder都係 巨人ele/gud, 獸人war 同 人類thief 多

引用:
作者: rictws 查看文章
大家好,我呢前幾日都買左gw2
依家喺SOS server,id︰ric.9382,
開左個guardian,lv 12~~

大家仲有冇玩呀?希望有機會可以同大家一齊玩!
歡迎
我nausica.5789
都係main guardian
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 04:09 PM   #254
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
我反而想知 SOR 有咩名將 commander

香港時間入去都係得 NYS o個批高機動型渣古係度走走走走走走走
雖然說唔好被對面知你隊 zerg 係邊係 wvw 的基本, 因此高機動跑 online 係有效戰術 ....
但係跑得多好悶
而且除左爆緊o個個 map 之外, 其他三個 map 通常冇人

搞到一係 queue, 一係 outmanned 兼冇 commander 跟

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)

此篇文章於 06-07-13 04:13 PM 被 佐佐木莊尼 編輯。
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 04:33 PM   #255
6eo
美波様!

我打個d時間SOR主要對手都係IRON
仲有OCX, CHOO, TW, FEAR 等等

唔好介意, 但NYS Open field 多數都唔夠我地打, 可能佢地GUILD人太少同太多PUG一齊 www
其實都好少見佢地都同其他大團打
舊 06-07-13, 06:38 PM   #256
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我打個d時間SOR主要對手都係IRON
仲有OCX, CHOO, TW, FEAR 等等
佢地幾時 online 多?? 我要轉去跟佢地搵食

近期隻小 elem 跟 NYS 行都升唔到 LV

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
舊 06-07-13, 07:51 PM   #257
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
都有跟過choo, tw, iron

應該要早少少

大概下晝至到6-8點
有時會有少少人留到夜晚

舊 06-07-13, 08:42 PM   #258
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
依家邊個SER多華人公會?
SOS好似死死地禁

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 09:46 PM   #259
搖搖
永遠的毛毛王子↓

SOR, BG, JQ, DB, KAINENG
睇你想去台灣定香港人server多d

不過唔係主力玩wvw的話咩server都無咩所謂, 可@guest去其他server玩

舊 06-08-13, 09:32 AM   #260
搖搖
永遠的毛毛王子↓

SOR vs TC vs SOS

yeung我地戰場見

舊 06-08-13, 10:57 AM   #261
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

後會有期啦 BG JQ

舊 06-08-13, 11:41 AM   #262
6eo
美波様!

我覺得T1個3隊會虐殺其他隊...
舊 06-08-13, 12:12 PM   #263
搖搖
永遠的毛毛王子↓

DB應該死硬,就算夜晚都無咩可能夠BG/JQ打 OR 多人

SOS應該都係
TC北美時間好似幾強,我諗有力一鬥

舊 06-08-13, 12:45 PM   #264
ys10

註冊日期: May 2010
引用:
SOR vs TC vs SOS

yeung我地戰場見
唔知會唔會激發到 SOS 既鬥志, 戰場見
ys10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-13, 08:39 PM   #265
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

頭先去左 TC BL 磨左一陣

SOR TS 內對 TC 的評價是: bags with legs

舊 06-08-13, 08:50 PM   #266
6eo
美波様!

PVP試玩左陣RANGER都幾好玩
人數唔多既戰鬥RANGER幾勁

走佬 用劍2>V>轉武回氣>弓3>V>reflex 話咁快彈到鬼死咁遠塵都見唔到
試過有場17殺0死

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
頭先去左 TC BL 磨左一陣

SOR TS 內對 TC 的評價是: bags with legs
我地打DB都係
佢地長期100分左右

無論人數, 戰術, 作戰能力同CMDER都完完全全唔係BG同JQ個皮
舊 06-10-13, 07:45 AM   #267
搖搖
永遠的毛毛王子↓

T2同T1唔止人數上比唔上
就算打法 / 戰術都唔夠打

第一晚唔記得邊個BL既garrison同TC打
人數佢地多d
但係攻左幾次都係比我地清場 打左7x個badge sosad
真係執到手軟

SOS唔知點解淨係係EB度打
其他BL好似放棄哂

舊 06-10-13, 07:48 AM   #268
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
PVP試玩左陣RANGER都幾好玩
人數唔多既戰鬥RANGER幾勁

走佬 用劍2>V>轉武回氣>弓3>V>reflex 話咁快彈到鬼死咁遠塵都見唔到
試過有場17殺0死

我地打DB都係
佢地長期100分左右

無論人數, 戰術, 作戰能力同CMDER都完完全全唔係BG同JQ個皮
ranger有心走佬既話......
不過玩pvp我都係鍾意用engineer

你地果邊個match up最好睇係巴哈d咀炮架咋
打就一定唔夠打架啦

舊 06-10-13, 09:22 AM   #269
夏諾諾
平民

註冊日期: Aug 2008
引用:
你地果邊個match up最好睇係巴哈d咀炮架咋
打就一定唔夠打架啦
EXACTLY
立即上巴哈睇下先
夏諾諾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 09:44 AM   #270
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

(冇上巴哈的人)

其實 WVW 仲有咩嘴砲好打
要打一砌在戰場上解決不就行了嗎

舊 06-10-13, 09:53 AM   #271
夏諾諾
平民

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
(冇上巴哈的人)

其實 WVW 仲有咩嘴砲好打
要打一砌在戰場上解決不就行了嗎
很多所謂陰謀論的
想像力豐富
夏諾諾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 11:28 AM   #272
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
巴哈D文一向都係
冇圖/LINK+多個10個字=廢話
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 12:22 PM   #273
搖搖
永遠的毛毛王子↓

BG無咩野
可能無咁多台灣人
JQ果班真係被害妄想症

舊 06-10-13, 06:20 PM   #274
6eo
美波様!

求link
forum wars 2 係官方forum都日日上演

講起戰術, 尋日先好笑, db發現打唔贏我地就下下將所有人合埋一齊5-60條友咁行,
結果就係50-60條友攻一個 T2 Tower, 我地入面得唔夠10個人係到man siege + repair拖時間
係佢地攻緊Tower個時, 都仲要未攻入我地已經輕輕鬆鬆搶左佢地個Garrison同Bay
咁打我都唔知佢地可以點追分

仲有野仲好笑, db用portal bomb攻bay但我地十幾個人企佢係個portal隔離等佢地wwwww
d人一出就wwww

此篇文章於 06-10-13 06:22 PM 被 6eo 編輯。
舊 06-10-13, 08:11 PM   #275
搖搖
永遠的毛毛王子↓

T2真係仲用緊舊戰術...

vell好似都唔多識用

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
エイプリルフールネタ April Fool 2013 supermanlady H-GAMEの部屋 12 04-01-13 09:29 PM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版