Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-24-11, 02:33 AM   #301
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
有方向有青春真好......

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 10:34 AM   #302
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
係咪搞先...?
講就凶狠

P.S BTW有無人知邊間GAME SHOP買PS3好

舊 06-24-11, 11:06 AM   #303
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
講就凶狠

我賣俾你

舊 06-24-11, 11:08 AM   #304
牛仔‧骨
Game Master

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
我賣俾你
下,你唔打喇

舊 06-24-11, 11:47 AM   #305
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
講就凶狠

我都想問
比Banpresto 算計...要買PS3了..

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 06-24-11, 11:58 AM   #306
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
我都想問
比Banpresto 算計...要買PS3了..
點解GAME版會搬左過黎

舊 06-24-11, 09:23 PM   #307
The One
業餘歌手

引用:
點解GAME版會搬左過黎
多事

舊 07-02-11, 08:50 PM   #308
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
都七月啦,今年版聚仲係連樓梯響都聽唔到a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 11:07 PM   #309
牛仔‧骨
Game Master

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
都七月啦,今年版聚仲係連樓梯響都聽唔到a
雷太搞緊
要搞,有邊個SURE一定去

舊 07-03-11, 12:24 AM   #310
PTX-003C
天下第一盲鬼

quest 到假一定去

舊 07-03-11, 12:29 AM   #311
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
我必去/
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-11, 10:58 PM   #312
The One
業餘歌手

引用:
雷太搞緊

sure一定

舊 07-03-11, 11:55 PM   #313
綾小路雷太

引用:
雷太搞緊
緊 X
想搞但想徵求中大首肯 O

差好遠喎牛爺:0)

引用:

sure一定
你算 數把啦

舊 07-03-11, 11:59 PM   #314
The One
業餘歌手

引用:
緊 X
想搞但想徵求中大首肯 O

差好遠喎牛爺:0)

你算 數把啦
你巴閉, 上電視

舊 07-04-11, 12:03 AM   #315
綾小路雷太

引用:
你巴閉, 上電視
你眼花啦我邊有

BTW收到不反對通知書了(笑,中大別打臉
等我開個POST先。

舊 07-04-11, 12:04 AM   #316
碧克

註冊日期: Aug 2003
放心,你搞得我一定精神上全力支持

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 12:07 AM   #317
綾小路雷太

引用:
作者: 碧克 查看文章
放心,你搞得我一定精神上全力支持
唔該哂你喎
我需要多謝嗎

舊 07-04-11, 12:08 AM   #318
The One
業餘歌手

引用:
唔該哂你喎
我需要多謝嗎
禮貌上要架
我都係精神上支持你架

舊 07-04-11, 12:42 AM   #319
綾小路雷太

引用:
禮貌上要架
我都係精神上支持你架
多謝你地sosad

舊 07-04-11, 12:45 AM   #320
The One
業餘歌手

引用:
多謝你地sosad
左鄰右里, 唔使客氣

舊 07-04-11, 12:56 AM   #321
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
咁高調話唔去就收工啦, 咁多野講

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 12:57 AM   #322
The One
業餘歌手

引用:
作者: 才子 查看文章
唔得架

舊 07-04-11, 12:57 AM   #323
綾小路雷太

引用:
作者: 才子 查看文章
咁你呢?大步檻過,出黎賀一賀佢呢~

舊 07-04-11, 12:59 AM   #324
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
睇下有咩人去邊度先,
我唔係人人都見

不過星期六日就比較惡攪....

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 01:17 AM   #325
綾小路雷太

其實今次搞唔搞得成聚,有一個特定條件。
條件達成的話我就做搞手安排聚會。
不過我先不說條件(也希望知情者不要說-3-)
請先將你們的意願寫在這裡。
然後七月十八號2359時,再按結果決定能否達成條件,成事的話我會用兩週時間搞聚,務求在七月尾或八月頭成團。

先不要問條件是甚麼,想JOIN的,便按下面格式簽到吧:
(基於慣例及管理理由,參加者需要出post數100或以上,如有攜親朋者請事前通知。)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
.
.
.
(如人數不夠請自行加名)

此篇文章於 07-04-11 01:23 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食新聞] 神人再度出現,與<<小林尊>>同屬UFFO組織成員--- <<小國敬史>>出場 Abale~姬絲汀小美 飲食版 6 11-07-05 12:14 AM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
>>>>>>>重要聲明<<<<<<< kog 收藏品討論版 35 08-30-05 01:30 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 06:50 AM

手機版 | APP版