Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-18, 10:35 AM   #576
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: W教授 查看文章
第四季OP & ED
真係俾返下川我啦
下川首首都變經典
其實我覺得唔難聽,不過都係俾返下川我+1

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 10:26 PM   #577
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-18, 11:31 PM   #578
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
茅原実里「Remained dream」MV Short Size/TVアニメ『フルメタル・パニック!IV』スペシャルED主題歌
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-18, 12:23 AM   #579
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
終於有時間追番哂5集
第4季d戰鬥講唔上好好睇但收貨有突
等左十年終於可以再見到宗介真係好感動

btw 幽靈係?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-18, 02:04 AM   #580
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
終於有時間追番哂5集
第4季d戰鬥講唔上好好睇但收貨有突
等左十年終於可以再見到宗介真係好感動

btw 幽靈係?
情報部另外派去暗中監視既人
第三季有出場
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-18, 11:59 AM   #581
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
隻GAME出左

又要收集下堆IF STORY既CG

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-18, 08:01 PM   #582
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
Question

專家版入面啲小說 有冇中文化?
之前,宣傳話得隻遊戲有中文化,唔知實際情況係米咁
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-18, 12:41 AM   #583
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
野蠻人bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-18, 01:33 AM   #584
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

好了
下集跟原作定會有改動呢⋯

舊 06-02-18, 09:25 AM   #585
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
應該唔會改啦下話
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-18, 11:31 AM   #586
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
下集
戰鬥bgm好不足
緊張氣氛唔夠
記得睇漫畫版好似仲有幾架m6打?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-18, 07:09 PM   #587
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
全集根本野蠻人速販運動

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-18, 08:21 PM   #588
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

引用:
作者: W教授 查看文章
第四季OP & ED
真係俾返下川我啦
下川首首都變經典
我都想要返下川........

舊 06-02-18, 08:48 PM   #589
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
吖呀~~吖呀,

真係頂唔順

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-18, 06:26 PM   #590
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
最強ASwww

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-18, 06:46 PM   #591
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
最強ASwww
呢個IF真係
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-18, 09:20 PM   #592
真!DC
Banned User
奉行我道

今季oped唔錯呀我覺得
由手機版發出
舊 06-04-18, 12:59 AM   #593
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我重係聽唔到佢唱D英文....

舊 06-07-18, 11:30 AM   #594
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
我重係聽唔到佢唱D英文....
咁好正常丫
聽得到先驚
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-18, 10:23 PM   #595
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

O.......

但演出有問題咁

舊 06-09-18, 11:39 AM   #596
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
野蠻人

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 02:04 PM   #597
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
有故事,但無氣氛,真是浪費咗個劇本

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 03:16 PM   #598
真!DC
Banned User
奉行我道

覺得宗介唔夠激動
睇漫畫版我感到宗介已經冇左冷靜捨身追殺kurama
由手機版發出
舊 06-09-18, 07:12 PM   #599
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
宗介個行為表達我覺得似"哦,死左嗱,無計啦,由佢啦"

舊 06-09-18, 07:56 PM   #600
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
插入歌好似hea播咁

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 賀東招二「甘城ブリリアントパーク」総合THREAD丨京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 416 01-07-17 07:26 PM

現在的時間是 01:01 AM

手機版 | APP版