Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 02-24-08, 08:45 PM   #126
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
好一個新鮮 joke
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-08, 01:26 PM   #127
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 飛燕 查看文章
乜咁搞? 笑爆咀

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-08, 03:48 PM   #128
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
惡性宗教化…

舊 02-25-08, 04:22 PM   #129
豆腐
無間豆

3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
惡性宗教化…
呢個一定係邪教做出黎既!!係邪教!!(超級正統教派mode )

舊 02-29-08, 04:19 AM   #130
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003

雖然知乜唻 但見到又想笑

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 05:44 AM   #131
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: sigma 查看文章
我覺得好恐怖 + 好噁心.....
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 06:39 AM   #132
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:

條女好似好熟面口

舊 02-29-08, 09:28 AM   #133
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
[im]http://down.laifu.org/pic3/d49728192.jpg[/img]
不如你spoiler左佢
睇到最尾o固2張~
大約知係乜\

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 10:24 AM   #134
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
神的開關,個設計者不知有心還是無意?

舊 02-29-08, 10:28 AM   #135
白雪飄飄
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
睇到最尾o固2張~
大約知係乜
\
可否透露一下?

金句(二):一人上樓,你唔會擁有自己的馬桶!
白雪飄飄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 10:33 AM   #136
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 白雪飄飄 查看文章
可否透露一下?
我估係甜片

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 10:50 AM   #137
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
條女好似好熟面口
笠木忍

舊 02-29-08, 01:30 PM   #138
豆腐
無間豆

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
睇到最尾o固2張~
大約知係乜\
我睇第一張就已經覺得怪怪地

舊 02-29-08, 01:52 PM   #139
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
睇個樣都估到係 AV 啦....
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 01:56 PM   #140
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
唔湯唔水的SM片
唔好睇的

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 02:13 PM   #141
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
http://morelistingonebay.blogspot.co...d-on-ebay.html

由於唔係好適合直接post幅圖出嚟
所以想睇就入去上面條link啦
據原文所講呢幅圖係eBay上搵到
一幅賣餐桌嘅圖會點好笑?
你要留意下周圍細節就會笑唔停
故事教訓...影相放上eBay都要著衫先好影

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 02:40 PM   #142
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
http://morelistingonebay.blogspot.co...d-on-ebay.html

賣果個係唔係特登嫁?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 07:06 PM   #143
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:

睇錯鏡
初頭搵極都搵唔到

舊 03-01-08, 12:59 AM   #144
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk

舊 03-01-08, 04:54 AM   #145
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
Question

轉貼,卵覺得好好笑
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-08, 09:19 AM   #146
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:

最後有無人買呢?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-08, 09:32 AM   #147
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
果2個系乜水?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-08, 12:03 PM   #148
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: DC 97 查看文章
果2個系乜水?
趙子豪與小松奈奈(好似係)

講真,我搵唔到笑點
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-08, 01:18 PM   #149
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: nelson888 查看文章

轉貼,卵覺得好好笑
你個"卵覺得好好笑"都好好笑....(拖走)
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-08, 02:51 PM   #150
豆腐
無間豆

引用:
作者: 毒貓貓‧KIBA 查看文章
你個"卵覺得好好笑"都好好笑....(拖走)
好笑既地方就係呢個,唔係圖

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:11 AM

手機版 | APP版