Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-07, 05:35 PM   #1
上班族
Junior Member

註冊日期: Jul 2007
Lightbulb METAL GEAR 20TH ANNIVERSARY

請問各位人兄有冇買這隻遊戲呀!我其實想知道它裏面總共有幾多樣嘢呢?(包括遊戲在內還有什麼呀!)誰人有這遊戲的實物照片嗎?(包括盒內所有東西).謝謝!感激!
上班族 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 05:55 PM   #2
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
http://www.konami.jp/gs/game/mg20th/

第一日出我$450買左
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 05:59 PM   #3
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
買左但唔捨得拆

舊 08-03-07, 06:04 PM   #4
上班族
Junior Member

註冊日期: Jul 2007
Arrow QUESTION?

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
買左但唔捨得拆
請問你在那裏買呢?你唔折點知裏面有冇問題呀!
上班族 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 06:06 PM   #5
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
http://www.konami.jp/gs/game/mg20th/

第一日出我$450買左
我都有入,朋友價$390入手~~

舊 08-03-07, 06:57 PM   #6
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

引用:
買左但唔捨得拆
我都未拆
舊 08-03-07, 06:58 PM   #7
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章

真係好抵
舊 08-03-07, 07:06 PM   #8
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: 上班族 查看文章
請問你在那裏買呢?你唔折點知裏面有冇問題呀!
正版會有咩問題
我屋企咁多機種夾埋成二百幾隻games都未試過有問題......

舊 08-03-07, 07:22 PM   #9
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
上班族,唔知你記唔記得呢個topic?
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=162143
我真係唔明點解你又會問「它裏面總共有幾多樣嘢呢?」

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 10:14 PM   #10
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
4 百幾蚊有咁多隻確實抵呢 !! 仲要我係未玩過 3 ge,哈哈 ~
不過個 packing 咁靚有少少唔捨得開添 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 10:54 PM   #11
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
平都咁

淨買MGS1幾錢?

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 03:42 PM   #12
shodanng
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
買左但唔捨得拆
預左比人買黎儲
講真有幾多fans會得閒再重打咁多代
shodanng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 04:08 PM   #13
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: FOKKIT 查看文章
平都咁

淨買MGS1幾錢?
http://www.konamistyle.jp/ecitem/item40288.html
$80左右

引用:
作者: shodanng 查看文章
預左比人買黎儲
我得架!!
不過其實呢pack野係比未玩過MGS系列既人玩

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 04:50 PM   #14
taichu2
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
$430 in 荃豐

好想買...
taichu2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 05:12 PM   #15
red
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: taichu2 查看文章
$430 in 荃豐

好想買...
邊間? 想叫FD幫買..THX
red 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 05:36 PM   #16
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
預左比人買黎儲
我而家重玩緊呀~~啱啱先爆咗MGS1,而家準備玩MGS2~~

舊 08-06-07, 05:46 PM   #17
taichu2
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: red 查看文章
邊間? 想叫FD幫買..THX
曉豐
taichu2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 06:11 PM   #18
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
預左比人買黎儲
其實我淨係有第一集,二三都無
不過買果陣好想玩,買完又唔想玩
年紀大左真係唔知自己想點

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 日本/外國 遊戲雜誌 綜合情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 1061 01-05-10 05:31 PM

現在的時間是 08:04 PM

手機版 | APP版