Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-18, 01:41 PM   #12926
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
普精改到咁難﹖不過上期都係卡N29

打完V精先試N精,而家1個陣FULL AUTO可以打到V28 @@

V28竟然要用我個守陣先打到 XD

V29都係要慢慢磨夠珠等新古開砲掃 @@

嘩V30D隻大佬睇落咁屈既﹖

見人UC3連星威龍號都打到既﹖

完全睇唔明點打喎,用新古夾埋兩隻幫佢100%減傷都頂唔住,中SPARK係咁扣,另1條線更加擋唔到

佢個陣得號自己可能死唔去但其他4隻都俾人秒架喎,定係佢號同12妹兩個擋前面,後面UC補血頂到﹖

有人朱雀死BUFF打到,大佬400%命中喎,避到咩﹖

此篇文章於 06-09-18 02:51 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 04:19 PM   #12927
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
仲試緊,朱雀開殘血+兩隻死buff+30%x2 +威龍指揮+v parts可以0%...問題威龍本身避唔到....朱雀落迴避parts又唔夠力一招一隻...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 04:33 PM   #12928
ShinDou

我最多爭少少過到WAVE1,淨番佢1隻果陣俾佢十珠必之後秒

入到WAVE2了,痴線架3隻白大佬,兩隻射係後面,打條毛﹖點解有人用號威龍3連星打得到﹖

WAVE3反而得1隻白大佬﹖

此篇文章於 06-09-18 04:47 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-09-18, 05:29 PM   #12929
ShinDou

去到N20D,見人出好多分身機,隻新自護應該唔打分身﹖

緊緊過到 @@ 盡出分身機慢慢磨,臨尾趕唔切就開精神同必,唔夠珠就搵普通機自殺

此篇文章於 06-09-18 05:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-09-18, 06:50 PM   #12930
ShinDou

26A係咪改難左﹖好似而家好難上狀態咁﹖已經出晒識異常既機

結果要控,仲要出新古係前面擋,明明記得上次係FULL AUTO過架喎 @@

有紫Z 上疾率低左好多同埋好快郁得

此篇文章於 06-09-18 06:59 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-09-18, 07:44 PM   #12931
ShinDou

N精又卡29C,又兩邊精都卡晒冇限凸了,D限凸真係要慳住用,暫時有3粒
舊 06-09-18, 08:11 PM   #12932
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
K先生放棄左上第一定不停比人狙???呢刻佢得165x....我個分都高過佢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 08:26 PM   #12933
ShinDou

我都係得千6等緊反擊,今星期好似難左升分

仲以為今星期佢唔玩送分﹖而家頭十好似都冇送分人﹖
舊 06-09-18, 09:48 PM   #12934
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
v30終於過左,但唔明佢個命中....有時0%有時有4,50%.....又唔見有精神咩加命中..?
仲有wave2對面有時會出現超慢行動..打佢兩下就會回復正常....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 10:07 PM   #12935
ShinDou

應該係D卒有BUFF,殺左就會廢左,你用朱雀過﹖

有冇試過好似D人咁3連星號威龍﹖

WAVE2我未郁到已經俾3隻大佬屈死左,頭兩隻打6珠出黎俾第3隻掃

此篇文章於 06-09-18 10:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-09-18, 10:52 PM   #12936
ShinDou

清完珠1685已經排41,少左好多人鬥雞﹖定個個攻人係咁輸所以整體D分拉低晒﹖
舊 06-09-18, 11:27 PM   #12937
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
vs30我咁排

上LINK 剎帝 威龍1 拳UC
中LINK 號。 OMG劍狼

WAVE1 劍狼打上下LINK兩部機 中間LINK既龍靠剎帝同UC 隻大關係兩部機死哂後冇哂BUFF先打得入
WAVE2 劍狼打白槍 剎帝打射 其他盡力 (呢一WAVE 威龍1好大機會死)
WAVE3 劍狼(以下略)雖然劍狼必殺全中+爆擊可以一下秒 但開埋激鬥 命中都得75%、所以威龍1同劍狼調一調轉 等剎帝開感應可能會好d

總之剎帝同號同劍狼唔死就得

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 06-10-18 12:07 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 11:32 PM   #12938
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
無新美少年,終於過到N征30D
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-18, 08:53 AM   #12939
ShinDou

你地都係號拍12妹頂前面條線﹖我爭隻號頂唔到,用ERICA唔夠,同埋我係12妹同ERICA夾新古頂
舊 06-10-18, 09:39 AM   #12940
J+1
望過黎呀!!!!!!

我個陣

朱雀一起手要打對面尾排搏佢有反擊+打中殘血開技,之後buff 3隻30%已經0命中
之後就係如何保住威龍不死入boss wave,只有單隻朱雀係唔夠火力殺....

落左信賴回血
由手機版發出
舊 06-10-18, 09:46 AM   #12941
ShinDou

但威龍唔係好避到,應該好難去到WAVE3都唔死 @@ 白大佬400%命中
舊 06-10-18, 09:54 AM   #12942
h0023874

我係

剎帝利 威龍 UC
號 女妖 空
空 空 空
舊 06-10-18, 10:05 AM   #12943
ShinDou

即係最少前排兩隻夾埋80%減傷先頂到啦﹖我有ERICA如果多隻自己50%減傷加埋都有70%唔知夠唔夠,不過得新古1隻自己50%減傷
舊 06-10-18, 10:18 AM   #12944
h0023874

引用:
作者: ShinDou 查看文章
即係最少前排兩隻夾埋80%減傷先頂到啦﹖我有ERICA如果多隻自己50%減傷加埋都有70%唔知夠唔夠,不過得新古1隻自己50%減傷
我覺得關鍵唔係減傷,而係要頂住スパーク
舊 06-10-18, 10:33 AM   #12945
ShinDou

係喎下下俾佢儲電都扣好多,即係頂中線果隻要唔驚異常﹖我好似冇人唔驚異常,即係1定要有號﹖ @@

咦﹖我新古裝雙RESIST 60幾%耐性配埋12妹係隔壁加40%耐異常可能得喎﹖試下先

定係要5隻都裝晒雙RESIST﹖因為得番1隻果陣會俾人反擊上3下 @@ 嘩原來隻大佬唔係35%上電,佢上異常加100%,即係135%,我谷到盡都唔係1定上唔到電 @@

原來我有隻凸1 13號機有60%輕減,但唔知點解12妹同ERICA夾佢都俾人打2千咁扣,新古得50%反而俾人扣10,係咪有BUG﹖定係兩招唔同野黎﹖13號機係最終DAM CUT 60%﹖另1隻減傷計先﹖ @@

此篇文章於 06-10-18 11:02 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-10-18, 11:56 AM   #12946
ShinDou

終於過到V精30D XD

12妹,ERICA,UC

新古,威龍,空

空,空,空

原來WAVE1最難,WAVE2同3好易

冇威龍同減傷應該打唔到 XD 而家5粒限凸了

好似得我會用新古 XD 個個都係號/朱雀/3P/萬丈

鬥滅金箱4星VPART頭 @@ 而家好似冇用緊D機靠上異常黎打,留住唔用住先,之前個4星VPART肩做左RESIST都冇用過,而家鬥雞好少落RESIST打

此篇文章於 06-10-18 12:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-10-18, 04:03 PM   #12947
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: J+1 查看文章
我個陣

朱雀一起手要打對面尾排搏佢有反擊+打中殘血開技,之後buff 3隻30%已經0命中
之後就係如何保住威龍不死入boss wave,只有單隻朱雀係唔夠火力殺....

落左信賴回血
由手機版發出
岩岩又試下 但我將春香換做激勵哥、拳高文換做上次隻粉紅蘭斯

想過要兩種情況 一係你戈種
一係就鬥快先殺左上或下LINE是但一部先 否則即使BUFF左3隻 如果冇裝回避PARTS 大關打蘭斯都仲有40%命中率 一殺左其中一部就可以AUTO過了

https://m.youtube.com/watch?v=FBV20WNViGE&feature=share
今次既OMG泰坦都可以上BUFF玩回避過

但都係要威龍1 只能講NC抽定冇死

此篇文章於 06-10-18 04:08 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 06-10-18, 04:20 PM   #12948
J+1
望過黎呀!!!!!!

我都懶得拍片了

引用:
作者: GN00508771 查看文章
岩岩又試下 但我將春香換做激勵哥、拳高文換做上次隻粉紅蘭斯
就係冇呢兩隻,否則已經換走淫巴佬..(佢只buff拳機..)
由手機版發出

此篇文章於 06-10-18 04:26 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-10-18, 04:48 PM   #12949
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: J+1 查看文章
我都懶得拍片了

就係冇呢兩隻,否則已經換走淫巴佬..(佢只buff拳機..)
由手機版發出
櫻3既北大路 00劇場版既大器提子都得架?

舊 06-10-18, 04:54 PM   #12950
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
櫻3既北大路 00劇場版既大器提子都得架?
都冇
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:25 PM

手機版 | APP版