Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-17-14, 07:13 PM   #301
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
我好憎佢改左射擊果個方法

我左手指指反應差啊

今集逼人用近武...

此篇文章於 12-17-14 07:17 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-14, 07:35 PM   #302
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
要等聽日

舊 12-17-14, 07:38 PM   #303
TCS_disable
我有車車~

以前斬幾下補槍超快,
而家更本係打緊無雙...

就係你班唔會入 Option Mode 嘅白痴搞到 Gundam Breaker 2 爽快度下降左咁多!

此篇文章於 12-18-14 01:21 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 12-17-14, 07:49 PM   #304
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
元朗
行日 聽日返貨
日水 要星期6 (再返貨)
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-14, 11:50 PM   #305
Eking

註冊日期: Feb 2006
行日 可以用日account 玩?

舊 12-18-14, 02:32 AM   #306
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
看了兩頁留言。。。唔係明。
我唔係好明個控制姊改左咩?
畫面真到無人要?上集我是買ps3,今集想拿出街玩,所以考慮緊psv。。。

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 08:23 AM   #307
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ai. 查看文章
畫面真到無人要?上集我是買ps3,今集想拿出街玩,所以考慮緊psv。。。
唔介意loading耐,lag,細微位矇哂,字超細的話可以買psv版

我玩番ps3版爽好多,雖然都有少許lag
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 09:30 AM   #308
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 野良貓 查看文章
唔介意loading耐,lag,細微位矇哂,字超細的話可以買psv版

我玩番ps3版爽好多,雖然都有少許lag

標題的所謂網友試了日版 自帶中文字

你有沒有測試到?
如果有全包含的話
psn 的日文版和中文版賣為什麼不開賣?

不就是玩人嗎 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 10:25 AM   #309
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 12-18-14, 10:30 AM   #310
KubrickS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
想問下中文版今日有得賣未?
如果有LUNCH TIME鼠落MK買。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 01:14 PM   #311
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: pet3 查看文章
標題的所謂網友試了日版 自帶中文字

你有沒有測試到?
如果有全包含的話
試左改 UI 做中文
之前講果個玩人嘅,

只有 Live Area 收到嘅 Gundam Perfect Game 係中文, 入到 Game 都係日文

引用:
作者: ai. 查看文章
以前攻擊可以改人手做禁實 L 與否 黎再搭攻擊制黎分 射/打
而家改左 L 做晒 單禁 射擊A 同 長禁 射擊B , 反應完全慢晒

此篇文章於 12-18-14 01:19 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 12-18-14, 01:57 PM   #312
TCS_disable
我有車車~

已經係問題嘈完近接攻擊仲有射擊嘅問題
舊 12-18-14, 02:22 PM   #313
ゆり

註冊日期: Nov 2004
反應慢晒真係唔係你問題wwww??

我用得超順w
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 03:01 PM   #314
pet3
The One

psn ps3 版479

和昨天官網說的不一樣..............(官網昨天說429

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 12-18-14, 03:10 PM   #315
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: TCS_disable 查看文章

以前攻擊可以改人手做禁實 L 與否 黎再搭攻擊制黎分 射/打
而家改左 L 做晒 單禁 射擊A 同 長禁 射擊B , 反應完全慢晒
L,長按L = 射擊 A,B
正方,三角 = 近攻A,B
對嗎?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 03:23 PM   #316
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: pet3 查看文章
psn ps3 版479

和昨天官網說的不一樣..............(官網昨天說429
429不是指psv嗎?

舊 12-18-14, 03:27 PM   #317
pet3
The One

引用:
作者: Eking 查看文章
429不是指psv嗎?

昨天官網是寫
ps3 日文版479
ps3 中文版429

psv版 429

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
《GUNDAM BREAKER 2》(中文版及日文版) (PS3 日文版:HK$479/ 中文版:HK$429;PS Vita版:HK$429),

FGO 目標預算

此篇文章於 12-18-14 03:33 PM 被 pet3 編輯。
舊 12-18-14, 03:42 PM   #318
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
巴哈好似話中日版分開servera?

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 03:45 PM   #319
hydefai
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDhydefai
XBox Live Gamertaghydefai
有冇版友買左PSV 版的中文版想試下同唔同到日版Multiplay?
我可以開間房試下俾你搵...
(我是日版)
hydefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 04:36 PM   #320
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
是真的可以連,中文版的房可以邀日文版玩家進來,但房間看不到 by 巴哈

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 04:40 PM   #321
adelaide
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
PSV中文版係台灣NT$1500簽卡入手
adelaide 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 08:36 PM   #322
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
上網買錯日文版T_T
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-14, 08:40 PM   #323
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: anyone 查看文章
是真的可以連,中文版的房可以邀日文版玩家進來,但房間看不到 by 巴哈
即係連唔到?

舊 12-18-14, 08:44 PM   #324
pet3
The One

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
即係連唔到?
寄信不就好嗎...

FGO 目標預算
舊 12-18-14, 08:48 PM   #325
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
Sorry 睇錯回我--

此篇文章於 12-18-14 08:52 PM 被 jeffyen83 編輯。
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:58 PM

手機版 | APP版