Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
tsddr 07:32 PM 09-30-17
一次10連中限松山,終於有第一張限定
aquarius 03:18 AM 10-01-17
我就無咁好彩
25抽中兩個SSR都係當黑球用..
choy9353 03:44 PM 10-04-17
有冇人用ios update 唔到
我一開app 佢叫我update
去到app store 又冇得update,得open

而家update 唔到隻game 又玩唔到
Celes 04:07 PM 10-04-17
作者: choy9353:

直接去app store拑右下update制,再自己搵隻game黎update
Vanux 04:33 PM 10-04-17
作者: choy9353:

係app store 入面update果個畫面向下拉,就會refresh, 之後就可以update
choy9353 04:43 PM 10-04-17
作者: Vanux:
係app store 入面update果個畫面向下拉,就會refresh, 之後就可以update
thx, 唔知係唔係update 左ios 11, 之前都唔需要咁
aquarius 09:05 PM 10-04-17
聖保羅翼強襲嗰招應該係剷技?
辛坦拿連戰係咪之前嗰個?
okabe 09:26 PM 10-04-17
作者: aquarius:
聖保羅翼強襲嗰招應該係剷技?
辛坦拿連戰係咪之前嗰個?
1.唔係辛坦拿轉身?
2.係
aquarius 09:33 PM 10-04-17
作者: okabe:
1.唔係辛坦拿轉身?
2.係
1. 記得有同一招係加埋倒掛搶走個波, 應該記錯名, 翼盤球技加埋有成三招
2. 咁招射球技就可以升上B60
aquarius 10:19 PM 10-04-17
不過我見內容寫住サッカー小僧の真骨頂
真有可能係截球技
Leong 04:27 PM 10-06-17
再一次突破極限, 聖保羅翼攻擊點數去到2萬1

攻力仲高過限定狄亞斯, 雖然總點數不及
aquarius 05:34 PM 10-06-17
作者: Leong:
再一次突破極限, 聖保羅翼攻擊點數去到2萬1

攻力仲高過限定狄亞斯, 雖然總點數不及

有齊王者同連盟翼最強點數
辛坦拿射球都過七千

leong兄會唔會抽

Sent from my iPhone using Gaforum
Leong 01:24 AM 10-07-17
有齊王者同連盟翼最強點數
辛坦拿射球都過七千

leong兄會唔會抽

Sent from my iPhone using Gaforum
會1日償石抽, 不過打完event攞到d石都可能抽下
aquarius 11:13 AM 10-08-17
其實強襲辛坦拿射球技升到B60係咪都會勁過射球點數高D但得rank A嘅奈布倫
ETC 12:57 PM 10-08-17
想問下個save點先可以換機後用得返?
E.g.: iOS <-> android
由手機版發出
Leong 02:05 PM 10-09-17
作者: ETC:
想問下個save點先可以換機後用得返?
E.g.: iOS <-> android
由手機版發出
係main menu有得選DATA連携, 可以揀與邊個ACCOUNT連結, e.g. KLAB, Facebook或google play
aquarius 10:11 PM 10-12-17
無射球技嘅連盟新田點睇..

ammms 11:01 AM 10-13-17
無射球技嘅連盟新田點睇..

雙倍速跑得快
但數值同技能一般
結果都係石抽角行先
果個位唔夠人先拎黎頂住用
aquarius 08:26 PM 10-13-17
紅幣希林迪手鎚過五千
作為第二龍唔使課叫ok啦

Leong 11:14 PM 10-13-17
紅幣希林迪手鎚過五千
作為第二龍唔使課叫ok啦

今次仲可以換返之前的頭巾泰來及倒掛狄亞斯, 對新嚟講唔錯
aquarius 03:01 AM 10-14-17
作者: Leong:
今次仲可以換返之前的頭巾泰來及倒掛狄亞斯, 對新嚟講唔錯
咁睇嚟online都有機可換日向
抽極都抽唔到日向.. 灰爆
aquarius 04:58 PM 10-18-17
感覺上klab技窮了
應該真正開放SSR up抽

陸奧 貴志 05:32 PM 10-18-17
感覺上klab技窮了
應該真正開放SSR up抽

由網頁版後期開始已窮
okabe 08:26 PM 10-18-17
手機版只係張網頁版REBOOT一次
早就無貨賣
aquarius 10:27 PM 10-26-17
臨限定前又出早苗抽庵你D夢球..
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 

返回主題版面