Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation GENESIS
Kain 04:19 PM 09-11-16
作者: 捲毛老爺:
只有psv 既我,好想知點換卡帶?
呢隻係第一隻vita game, 一game 雙帶?
可能一隻要裝落部機
Dyhalt Rushifar 05:53 PM 09-11-16
有好多辦法既,一般應該係SET轉帶位俾你轉卡再RUN GAME吧?
下策些少既打第一隻就SAVE,QUIT GAME轉帶用第二隻開SAVE囉…
qwe 08:17 PM 09-11-16
買新PS4啦
捲毛老爺 08:24 PM 09-11-16
有得出街塔車打,有分別既

最安全都係買DL版
知世公主 11:55 PM 09-11-16
點解最近咁多GAME都係PS4+PSV既,連機戰都係咁
Gundam MK-2 02:38 PM 09-12-16
有得出街塔車打,有分別既

最安全都係買DL版
尋晚手癢上PSN望一望,睇黎要提醒一下大家:

PSV DL版size是4GB
未計各DLC同save

如果自己張卡無返咁上下又或者係裝太多野,就要先諗清楚
Eking 09:38 AM 09-13-16
作者: Squall-Lucifer:
又是一隻不完整的GGEN
你要完整, 但係人地驚你冇錢俾~
polyu7 02:53 PM 09-13-16
作者: Eking:
你要完整, 但係人地驚你冇錢俾~
佢夠膽整先算啦
佢肯出哂G gundam系列d機幾貴都買
GN00508771 11:50 AM 09-14-16
TGS有新PV

有個類似GGENF戈種ACE左就可以生產登錄的GETゲージ

係場睇除左原來戈班外

仲多左10位新原創人
chow263 11:00 AM 09-15-16
https://www.youtube.com/watch?v=myk7CT2WZGE

S高達有聲wo
Squall-Lucifer 11:08 AM 09-15-16
有機體和人物不代表會有故事啦
大覺屋師真 11:09 AM 09-15-16
DEL...
捲毛老爺 05:42 PM 09-15-16
D戰鬥片段高級到呢
買硬啦
雖然私心想f91/海盜 / v 系列係度
fmptsrhk 07:24 PM 09-15-16
日版預約特典好吸引
但有中文版又想支持吓, 港行有冇預約特典消息?
真!DC 07:26 PM 09-15-16
見到有陸戰了
之前d片見到渣古都飛起幾驚佢冇著地所有機都飛
而家安心晒
機3d好好但d艦貼圖hea左d咁
由手機版發出
強化人間ですの~★ 08:43 PM 09-15-16
作者: 真!DC:
見到有陸戰了
之前d片見到渣古都飛起幾驚佢冇著地所有機都飛
而家安心晒
機3d好好但d艦貼圖hea左d咁
由手機版發出
機係3D畫風既2D圖
艦係真3D
(=v=)b 12:03 AM 09-18-16
依個角色個樣會唔會太MAN呀~!?

hanshimsv006 01:14 AM 09-18-16
請問中文版會有season pass做特典嗎?無就買日版算啦
Carmine 03:32 AM 09-18-16

有人能全部認出來嗎?
卓洛 04:35 AM 09-18-16
這個排版好令人懷念

不明白官方黑影用意何在,又不是初參戰...
Carmine 09:07 PM 09-19-16
作者: 卓洛:
不明白官方黑影用意何在,又不是初參戰...
不太清楚
但被打上黑影的都是特定某幾部作品的
像gundam sentinel的機體就全部都是黑影

話說剛剛才發現海報上Hi-nu Gundam左邊再左邊那部是Gundam Mk2試作零號機

綱之小子 11:05 AM 09-20-16
作者: fmptsrhk:
日版預約特典好吸引
但有中文版又想支持吓, 港行有冇預約特典消息?

我問過訂果間, 佢話官方確定中文行版都有跟預約特典.

但只限預定, 唔知出個日買會唔會都有跟
fmptsrhk 07:30 PM 09-20-16
作者: 綱之小子:
我問過訂果間, 佢話官方確定中文行版都有跟預約特典.

但只限預定, 唔知出個日買會唔會都有跟
謝情報
平時都冇訂game, 今次要留意吓先得了
Squall-Lucifer 07:50 PM 09-20-16
上面張圖幾部黑影機.....
ジムSP2? BD-1、2?伊夫烈特改?
有大炮那部看不太出是哪一部
紅蟹上面那部一時認不出
雪人是否出自0080?
最大部的黑影像陸戰艇
(=v=)b 09:29 PM 09-20-16

第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面