Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
DevilElvis 02:53 AM 10-28-15
鐡拳7都會出VR
mrk 05:55 AM 10-28-15
作者: DevilElvis:
鐡拳7都會出VR
正呀!!!
yaya 12:19 AM 11-03-15
作者: DevilElvis:
鐡拳7都會出VR
都幾好奇可以點創新法
HI_Ricky 03:37 AM 11-03-15
件VR 有機會close beta 抽人優先購買
teealpha 10:03 AM 11-03-15
作者: HI_Ricky:
件VR 有機會close beta 抽人優先購買
件VR我都仲十五十六緊
講真佢真係戴得舒適過對T3,個價就算同T3一樣我都唔介意俾錢買(唔理有冇GAME)
但係一諗起試玩果時個解象度真係衝唔落頭水
J+1 03:06 PM 11-03-15
作者: mrk:
正呀!!!
你話滴阿奶有VR就吸引啫
由手機版發出
teealpha 04:03 PM 11-03-15
作者: J+1:
由手機版發出
沙灘排球啱唔啱先
巴哈果邊有講過
作者: :
KOEI TECMO Games 宣布,《生死格鬥:沙灘排球》系列最新作 PS4《生死格鬥:沙灘排球 3 幸運(DEAD OR ALIVE Xtreme 3 Fortune)》與 PS Vita《生死格鬥:沙灘排球 3 維納斯(DEAD OR ALIVE Xtreme 3 Venus)》將在 2016 年春季發售,同時發表將對應虛擬實境頭戴顯示器「PlayStation VR」。

david 08:44 AM 11-04-15
由手機版發出
出四仔好過啦
teealpha 09:50 AM 11-04-15
作者: david:
出四仔好過啦
偷不如偷不到既道理……
J+1 10:12 AM 11-04-15
沙灘排球唔好,囡囡企得太遠

作者: david:
出四仔好過啦
你估唔會有
期待人類滅絕又向前一大步
由手機版發出
Sar8 10:33 AM 11-04-15
之前已經見過話用VR既工口game啦
pet3 11:11 AM 11-04-15
沙灘排球唔好,囡囡企得太遠

你估唔會有
期待人類滅絕又向前一大步
由手機版發出
人類真是太可惡了

我要為人類絕種出一分力

快點出

買買買
J+1 12:25 PM 11-04-15
作者: Sar8:
之前已經見過話用VR既工口game啦
3A廠出嘅質素兩個世界...你都見識過唔少封面欺詐啦
由手機版發出
Sar8 12:38 PM 11-04-15
從良最多咪刷邊球
安安 06:15 AM 03-16-16
http://gnn.gamer.com.tw/9/129169.html
PlayStation VR 確定今年10月全球同步上市 建議售價 44980 日圓 / 399 美元
GN00508771 07:43 AM 03-16-16
PlayStation®VRを2016年10月に44,980円+税にて発売!!

PlayStation®VR特設サイトはこちらから http://goo.gl/N6HJKL
真十人€ 08:03 AM 03-16-16
要去到10月感覺有啲遲。
pet3 08:05 AM 03-16-16
作者: 真十人€:
要去到10月感覺有啲遲。

PS VR系統也具備影院模式(Cinematic mode),讓用戶可以佩帶頭戴設備在寬大的虛擬屏幕上享受各種豐富內容。影院模式支持的內容包括:普通的PS4遊戲和視頻,及豐富的PS4功能,包括分享遊玩或Live from PlayStation。

支持看正常影像正常遊戲哦

ycyleo 08:36 AM 03-16-16
唉,訓之前仲期望會守到承諾上半年出以為會公佈係6月出
點知都真係跳左。雖然明知早出都可能無咩game會封塵,
但都係覺得早出好過遲,而家就..唉,無計
同想玩日廠vr game都應該只能寄望psvr,唯有寄望出果時
game陣容上有驚喜。
pet3 08:59 AM 03-16-16
鏡頭是必須 (還好我有)

按摩棒不是必需
遊戲要求先會要用到
stcdavidhk 09:19 AM 03-16-16
其實想問好耐,戴住眼鏡係咪一樣照戴到個PS VR(佢應該預左位預戴眼鏡的玩家?)
pet3 09:33 AM 03-16-16
作者: stcdavidhk:
其實想問好耐,戴住眼鏡係咪一樣照戴到個PS VR(佢應該預左位預戴眼鏡的玩家?)
可以用眼鏡

另外如果只是近視
根本唔用眼鏡都得
因為近視=只看到近東西
都貼到眼前了,自然唔洗用都得

最後就是你頭像誰啦?(那版本的劍兵?)
ayane123 09:52 AM 03-16-16
$399美金唔貴

加上可以用來睇片打普通GAME,360片都得
強化人間ですの~★ 09:58 AM 03-16-16
作者: pet3:
PS VR系統也具備影院模式(Cinematic mode),讓用戶可以佩帶頭戴設備在寬大的虛擬屏幕上享受各種豐富內容。影院模式支持的內容包括:普通的PS4遊戲和視頻,及豐富的PS4功能,包括分享遊玩或Live from PlayStation。

支持看正常影像正常遊戲哦
540p影院
ayane123 10:03 AM 03-16-16
作者: 強化人間ですの~★:
540p影院
你確定睇片只出到540P???????
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後

返回主題版面